Skip to main content

Ben jarig

Ik word dit jaar 20 jaar!

De afgelopen 20 jaar heb ik veel bereikt. Het toegankelijk maken van mobiele telefonie voor iedereen is iets waar ik heel trots op ben. Ik wil hier graag bij stil staan. Want dit is nog maar het begin. Dit moet gevierd worden.

En wat hoort er bij jarig zijn?

Trakteren natuurlijk. Ik wil dat iedereen mee kan genieten van mijn verjaardag. Daarom trakteer ik op extra MB’s en korting. Er komen mooie aanbiedingen op mijn website, om deze mijlpaal te vieren.

Vier je het met me mee? Ieder, groot of klein mag bij mijn verjaardag zijn!

Vertel je trouwens jouw vrienden over mijn verjaardagsactie. Zo kan ik mijn verjaardag met zo veel mogelijk mensen vieren! Bovendien krijg je via mijn vriendenvoordeel zelf ook een leuke beloning.
Meer weten?

Meer over vriendenvoordeel

Mijn boodschap

Zoals je weet vind ik het belangrijk dat iedereen bewust om gaat met mobiele telefonie. De afgelopen 20 jaar heb ik mijn boodschap duidelijk laten horen. En daar ga ik vrolijk mee door. Want je telefoon is niet het allerbelangrijkste. Het allerbelangrijkste dat ben jij.

Ben jarig actie
Ben feestje

Ik ben jarig, en ik trakteer:

Ik geef graag wat extra’s weg omdat ik jarig ben. Daarom trakteer ik tijdens mijn verjaardag op gratis MB’s.

Kies je voor 1500 MB? Dan doe ik daar 1500 MB gratis boven op! Liever wat meer MB’s? Als je kiest voor 3500 MB krijg je van mij 3500 MB cadeau! Je krijgt dan elke maand 7000 MB.

Wil je gebruikmaken van deze mooie actie, bijvoorbeeld met mijn Sim Only?

Bestel Sim Only