Skip to main content

Ben Jarig

Ik word dit jaar 20 jaar!

De afgelopen 20 jaar heb ik veel bereikt. Het toegankelijk maken van mobiele telefonie voor iedereen is iets waar ik heel trots op ben. Ik wil hier graag bij stil staan. Want dit is nog maar het begin. Dit moet gevierd worden.

En wat hoort er bij jarig zijn?

Trakteren natuurlijk. Ik wil dat iedereen mee kan genieten van mijn verjaardag. Daarom trakteer ik op extra MB’s en korting. Er komen mooie aanbiedingen op mijn website, om deze mijlpaal te vieren.

En mijn bestaande klanten?

Die vergeet ik niet! De afgelopen 20 jaar heb ik heel veel nieuwe mensen mogen leren kennen. Ieder van hen is uniek. En dat maakt mij ook zo nieuwsgierig naar de toekomst.

Weet je nog, de mooie tijd die we samen gehad hebben? Met zoveel herinneringen. Daar wil ik je voor bedanken. Bedankt dat je er voor mij was. Daarom heb je van mij een cadeautje gehad. Ik hoop dat je er veel plezier van hebt gehad.

Vier je het met me mee? Ieder, groot of klein mag bij mijn verjaardag zijn!

Vertel je trouwens jouw vrienden over mijn verjaardagsactie. Zo kan ik mijn verjaardag met zo veel mogelijk mensen vieren! Bovendien krijg je via mijn vriendenvoordeel zelf ook een leuke beloning.
Meer weten?

Meer over vriendenvoordeel

Mijn boodschap

Zoals je weet vind ik het belangrijk dat iedereen bewust om gaat met mobiele telefonie. De afgelopen 20 jaar heb ik mijn boodschap duidelijk laten horen. En daar ga ik vrolijk mee door. Want je telefoon is niet het allerbelangrijkste. Het allerbelangrijkste dat ben jij.

Ben jarig actie
Ben feestje

Ik ben jarig, en ik trakteer:

Ik geef graag wat extra’s weg omdat ik jarig ben. Daarom krijg jij van mij als je nu een abonnement bij mij afsluit gratis MB’s bij de volgende bundels:

Kies je voor 2500 MB? Dan doe ik daar 500 MB gratis boven op! Met 3000 MB heb je genoeg internet om lekker te appen, facebooken en surfen.

Liever wat meer MB’s? Als je kiest voor 4000 MB krijg je van mij 1000 MB cadeau! Je krijgt dan elke maand 5000 MB.

Wil je zorgeloos kunnen internetten? Ook voor jou heb ik een mooie aanbieding. Kies voor 5000 MB en ik doe daar 2000 MB bovenop! Met 7000 MB kan je zorgeloos internetten.

Wil je gebruikmaken van deze mooie actie, bijvoorbeeld met mijn Sim Only?

Bestel Sim Only