Black Friday

 

Helaas, de Black Friday periode is voorbij. Maar niet getreurd, mijn Prijsbewustweken lopen nu. Kijk snel op de aanbiedingen pagina.

Wat is Black Friday?

Black Friday, in Nederland ook wel "Zwarte Vrijdag" genoemd, is de dag na Thanksgiving. Veel Amerikanen beginnen vanaf dit moment met hun inkopen voor de kerst. Retailers spelen hierop in door flinke kortingen en deals aan te bieden aan klanten.

Black Friday valt in 2021 jaar op 26 november, maar vaak zie je dat de acties bij veel retailers voor een heel week of zelfs langer doorlopen. Zo is er ook Cyber Monday, speciaal voor alle online retailers. Voorheen werden Black Friday en Cyber Monday alleen in Amerika gevierd, maar inmiddels is het ook in Nederland een groot feest voor alle koopjesjagers!

Gratis extra MB's

Als je nu een abonnement bij Ben afsluit krijg je tot 2500 MB gratis internet! Zo kun jij lekker onbezorgd internetten en contact houden met je familie tijdens de feestdagen. Hoe kun je gebruik maken van de deal? Simpel, zodra je een abonnement bij mij afsluit zitten de extra MB's er direct bij inbegrepen. Dat is nog eens lekker makkelijk!

Zonder aansluitkosten

Normaal gesproken betaal je aansluitkosten bij het afsluiten van een nieuw abonnement. Tijdens deze actieperiode vervallen de aansluitkosten. Zo bespaar je €20. Heel fijn met de dure feestdagen die eraan komen!

Altijd de scherpste kortingen

Naast de Black Friday deals zorg ik ervoor dat ik het hele jaar door de scherpste prijzen en aanbiedingen voor jou heb. Wil jij een andere telefoon kopen of zit de goede aanbieding er nog niet tussen? Houdt dan mijn aanbiedingen pagina in de gaten!

Hier vind je elke maand diverse kortingen en leuke acties om bijvoorbeeld een goedkope iPhone, Samsung of OPPO telefoon te scoren! Ben jij student? Dan mag je ook gebruik maken van mijn studentenkorting. Zo bespaar je geld voor de belangrijke dingen!