Skip to main content

Ben® blij met jou

Wat fijn dat je weer voor me hebt gekozen en bij me blijft. En ook al ben je al een tijdje klant bij me, op deze pagina laat ik je graag nog een keer zien hoe je het meeste uit je abonnement kunt halen.

De groeten van Ben®

Gebruik je Ik Ben-account

Gebruik je Ik Ben-account

Op je persoonlijke Ik Ben pagina kun je zelf je abonnement beheren. Je vindt hier je facturen en actuele gegevens over je verbruik. Je kunt er ook je simkaart blokkeren, Pin- en Pukcodes opvragen en je bundels aanpassen. Als je al een Ik Ben-account hebt, kun je deze natuurlijk blijven gebruiken zoals je gewend bent.

Op je persoonlijke Ik Ben pagina kun je zelf je abonnement beheren. Je vindt hier je facturen en actuele gegevens over je verbruik.

Inloggen Ik Ben

Installeer de Ben® App

Heb je mijn Ben App al geïnstalleerd? Hij is er in iPhone- en Android-versie en je kunt hem eenvoudig installeren. Door in te loggen met de gegevens van je persoonlijke Ik Ben pagina kun je je dataverbruik en beschikbare belminuten en sms-jes inzien.

Door in te loggen met de gegevens van je persoonlijke Ik Ben pagina kun je je dataverbruik en beschikbare belminuten en sms-jes inzien.

Heb je een vraag?

Ben je op zoek naar informatie over bijvoorbeeld je telefoon, abonnement, factuur of nummerbehoud? Mijn website wordt voortdurend aangevuld zodat je de antwoorden op heel veel vragen direct kunt terugvinden. Kijk maar eens bij de veelgestelde vragen en vind wat je zoekt.

Ben je op zoek naar informatie over je telefoon of abonnement? Mijn website wordt voortdurend aangevuld zodat je de antwoorden op heel veel vragen direct kunt terugvinden.

Veelgestelde vragen

Volg me op social media

Ik vind het leuk om je ook te ontmoeten op Facebook en YouTube. Dus als je dat nog niet hebt gedaan: like mijn Facebook-pagina en ik ben altijd bij je in de buurt. Om je te vertellen over mijn grappige en opvallende acties of om jouw vragen te beantwoorden. Op mijn YouTube-kanaal vind je leuke filmpjes van mijn acties en evenementen.

Ik vind het leuk om je ook te ontmoeten op Facebook en YouTube. Daar laat ik meer zien van mijn grappige en opvallende acties of beantwoord ik jouw vragen.

Ben® op Facebook Ben® op Youtube

Contact met Ben®

Ik vind het altijd leuk om iets van je te horen. Heb je een vraag, klacht of wil je iets anders met me delen? Stuur me een bericht via Facebook of mijn site en ik reageer zo snel mogelijk.

Ik vind het altijd leuk om iets van je te horen. Heb je een vraag, klacht of wil je iets anders met me delen? Stuur me een bericht via Facebook of mijn site en ik reageer zo snel mogelijk.

Stel je vraag via Facebook Ik wil contact

Uitleg over je factuur (PDF)