24 november 2017

Stel dat je geboren bent toen het internet nog moest worden uitgevonden. Of toen er nog geen commerciële zenders waren. Toen 3FM nog niet bestond, de eerste hippie nog gesignaleerd moest worden, the Beatles ruig waren. Het klinkt als een steeds grijzer verleden, maar vele honderdduizenden hebben het nog meegemaakt. En veel van hen begrijpen niets van de mobiele telefoon van nu.

6 januari 2017

Ben begint het jaar goed met de Huawei P9, een van de beste mobiele telefoons van het afgelopen jaar en bovendien een opvallend recent toestel in het aanbod van Ben. De Huawei P9 wordt niet alleen geroemd vanwege zijn specificaties en uiterlijk, maar vooral vanwege de camera. Daarvoor zocht Huawei de samenwerking met het prestigieuze Leica.

12 augustus 2016

Sony heeft het jarenlang volgehouden met de Z-serie in diverse edities (1 tot en met 5) en verschillende varianten (+, compact, ultra, dual). Voor de allernieuwste serie smartphones koos Sony plotseling voor een nieuwe letter – misschien dat de Japanners een Xperia Z6 te verwarrend vonden naast een Galaxy S6 of iPhone 6S? Hoe dan ook, na de “Z” kan je alleen terug in het alfabet. Sony koos voor de X. Van Xperia, gok ik.

Pages