14 mei 2019

De Nederlandse overheid heeft besloten om vanaf juli 2019 het telefoongebruik op de fiets te verbieden. Tot juli was het advies om niet je telefoon te gebruiken op de fiets maar was het nog niet verboden. Je mocht natuurlijk geen gevaarlijke situaties veroorzaken want zoals in de wet staat ben je dan strafbaar. Vanaf juli gaat dit dus veranderen. Maar wat houdt dit precies in? En wat zijn de gevolgen voor jou?

8 mei 2019

Tijdens werk en in je privéleven zijn telefoons onmisbaar. Maar hoe ga je daarmee om? Wat is de best passende balans tussen werk en privé voor jou, waar ligt jouw grens? Begrijpelijk is dat dit soms lastig is aan te geven. Het telefoongebruik is de laatste paar jaar behoorlijk toegenomen en daarom zullen meer mensen met deze vraag zitten. Regelmatig hoor je dat mensen twee telefoons hebben, de een voor tijdens het werk en de ander voor privégebruik. Anderen kiezen ervoor om alles op een telefoonnummer te hebben. Wat zijn de voor- en nadelen van beide keuzes? Ik zal ze voor je toelichten en wie weet helpt dit je bij een keuze maken.

30 april 2019

Zit jij ook veel te vaak op je telefoon en mis je de tijd die je erdoor kwijt bent? Durf je de uitdaging aan om mee te doen mee te doen aan de offline dag van 10 mei? Tijd om optimaal gebruik te maken van je dag. 24 uur offline gaat misschien onwennig voelen en daarom heb ik de volgende tips voor je, zodat jij weet wat je met alle extra tijd kunt doen. En ben je voorbereid op de Ben® ff offline dag!