14 oktober 2016
Bernice

Ben studentendeal: speciaal voor studenten

Ben jij een student? Nou, dan ben je in ieder geval niet de enige! Er studeren in Nederland zo’n miljoen jonge dames en heren. Als student wil je natuurlijk zoveel mogelijk geld overhouden voor de leuke dingen in het leven. Wist je al dat Ben daarom de Ben Studentendeal in het leven heeft geroepen?!

Het leven van de (gemiddelde) student

Als student zijnde ken je het wel, eigenlijk heb je niet overal geld voor, maar je wilt wel zoveel mogelijk dingen doen. Ik had het zelf ook altijd. Ik wilde borrelen met vrienden, leuke uitstapjes maken, altijd weer wat nieuws kopen en toch nog wat geld overhouden. Maar ja... alles, (of nou ja bijna alles) kost geld. Een leven zonder telefoon of internet bestaat ook niet meer, want alle groepsapps gaan altijd door en helaas is je abonnement ook niet gratis. Het mooie is wel dat Ben jou graag helpt met het maximale uit jouw budget te halen, zodat je gewoon kunt appen, bellen en geld overhoudt voor de leuke dingen in het leven. Bij Ben betaal je dan ook niet de hoofdprijs, maar kies je wat je nodig hebt voor een schappelijk prijsje.

Een ander vervelend punt waar studenten vaak tegenaan lopen is een stage in het buitenland. Wat doe je dan met je abonnement? Bij de meeste providers ben je de sjaak en moet je gewoon doorbetalen... Bij Ben doen we daar niet aan, we hebben namelijk maandelijks opzegbare contracten. Zo zit een vriendinnetje van me al jaren bij Ben met een maandelijks opzegbare sim only, omdat ze altijd nog de wens heeft te emigreren en haar contract bij Ben dan altijd stop kan zetten. Bij Ben kun je dus met een gerust hart gaan genieten van een uitdagende tijd in het buitenland, zonder dat je vast zit aan een abonnement.

Daarnaast kun je trouwens ook elke maand je abonnement aanpassen, dus ga je meer data gebruiken? Geen punt, je past het zo aan via je persoonlijke Ik Ben pagina of de Ben app.

Ben studentendeal

Jouw telefoon zal net als bij mij een onmisbaar onderdeel van je leven zijn geworden. Maar wat vind je nou echt belangrijk? Zolang ik snel kan internetten en af en toe een belletje kan plegen, en de kosten niet oplopen ben ik al een gelukkig mens.

Om al deze redenen heeft Ben ervoor gekozen jou als student gratis 4G te geven bij het abonnement dat jij uitkiest. Zo kun je altijd snel checken hoe laat de bus komt of online muziek luisteren zonder dat hij vast loopt. Of je nou de nieuwe iPhone SE neemt of een maandelijks opzegbare sim only, je bespaart bij Ben toch weer 2 euro per maand. Zodat jij weer iets extra's overhoudt voor ’s avonds aan de bar.

Ga daarom snel naar www.ben.nl/student en profiteer van de Ben Studentendeal!

BhB