20 november 2018

Het geven van een cadeau geeft altijd een heerlijk gevoel. Zelf vind ik het heel leuk om iets te geven, maar zelf iets krijgen is stiekem ook wel leuk. Nieuwe klanten ontvangen bij sommige bedrijven korting of een welkomstcadeautje, maar bestaande klanten niet. Waarom is dat? Dat vroeg ik mijzelf ook af. Daarom is Ben gestart met Vriendenvoordeel, waar nieuwe én huidige klanten van Ben een mooi geldbedrag binnenslepen.

20 april 2017

Weet je nog, die mooie tijd van prepaidkaarten. Weer naar de Primera voor een nieuwe kaart en vervolgens te vaak een veel te lange code invoeren. Lang lang geleden, en voor sommigen nog steeds de realiteit. Een groot aantal nieuwe Ben klanten stapt over van een prepaid naar een Sim Only abonnement. Waarom? In deze blog leg ik uit wat het grote voordeel is van Sim Only vs. Prepaid.

31 maart 2017

Wist je dat bijna iedereen die een nieuwe toestel bij mij koopt nog minimaal 1 goed werkende mobiele telefoon in de kast heeft liggen? Grote kans dus dat jij ook nog een prima werkend mobieltje in huis hebt liggen waar je niets mee doet. Het verkopen van jouw oude toestel levert jou dan weer een leuk zakcentje op! Zo houd je geld over om leuke dingen te doen!

20 februari 2017

Voor een gezellig dagje uit in eigen land, raad ik je Leiden aan. Je kan hier zonder veel geld uit te geven de stad ontdekken en je de hele dag vermaken. Wat ik zelf ook prettig vind is dat je vanaf het station zo de stad in loopt en niet verder de stad door hoeft met het openbaar vervoer. Het is geen grote stad, maar er is wel heel veel te beleven. In mijn blog lees je dan ook wat je allemaal kunt doen het gezellige Leiden.

27 december 2016

Waarschijnlijk denk je bij een stedentrip niet meteen aan Rotterdam. Werkstad, grijze flats, grauwe sfeer… Tot een jaar of 10 geleden had je waarschijnlijk gelijk. Maar als inwoonster van deze geweldige stad kan ik je vertellen dat dit echt niet meer klopt. Zet je vooroordelen over boord en ervaar zelf deze bruisende en cultureel diverse metropool tijdens een heerlijk weekendje weg!

Pages