13 september 2016
Hans

Vind jouw telefoon accessoire in mijn nieuwe shop!

Een aantal weken geleden liep ik met mijn vriendin door de stad. Nadat ik iets leuks had gekocht gooide ik mijn nieuwe telefoon in de winkeltas. Niet lang daarna werd diezelfde tas door mijn vriendin als paraplu gebruikt en ‘beng’, daar lag mijn nieuwe telefoon. Uit de winkeltas gevallen. De voorkant was compleet verwoest. Ondertussen heb ik mijn telefoon voor een flink bedrag weer laten repareren. Toch weer spijtig dat ik er geen hoesje omheen had zitten, dat had me een hoop geld kunnen besparen!

Ben trots

Maandenlang is Ben bezig geweest om mijn nieuwe accessoire shop te bouwen. Hierbij heeft Ben altijd jou in het achterhoofd gehad: waar heb jij behoefte aan? Op welke manier kan Ben jou helpen om het maximale plezier uit jouw telefoon te halen?

Vanaf vandaag biedt Ben in de accessoire shop een groot aantal nieuwe accessoires aan voor jouw mobiele telefoon. Je kunt hier bijvoorbeeld een nieuw hoesje voor je telefoon vinden, een handige powerbank of een nieuwe headset. Want waarom zou je het risico lopen dat je (nieuwe) telefoon kapot gaat, als je dit kunt voorkomen door een handig telefoonhoesje?

Mijn nieuwe budget accessoires

Jij wil natuurlijk graag het maximale uit je budget halen. Daarom heb je nu de mogelijkheid accessoires aan te schaffen die passen bij jouw persoonlijke budget. Ben lanceert namelijk tegelijk met zijn nieuwe accessoire shop het nieuwe merk Qtrek en BeHello. Met dit merk krijg je de nieuwste accessoires voor hele scherpe tarieven: van oplaadkabels tot selfie sticks. Zo houd je geld over om andere leuke dingen te doen!

Ben er voor mijn fans

Omdat mijn collega’s en ik vaak de vraag krijgen hoe jij aan zo’n leuke Ben handdoek, powerbank of mok kunt komen heeft Ben naast de nieuwe accessoire shop, nog iets leuks voor je. Vanaf nu kun je namelijk ook de meest populaire Ben fan artikelen online kopen. Een fijne Ben handdoek, een handige Ben dopper, of altijd droog onderweg met mijn Ben paraplu! Nieuwsgierig wat voor leuke fan artikelen Ben nog meer verkoopt? Neem dan snel een kijkje in de fan shop.

 

VhV