14 mei 2016
Peter

Voordeel verdienen met je vrienden

Het geven van een cadeau, met een verjaardag of zomaar iets geven aan vrienden geeft velen een heerlijk gevoel. Zelf vind ik het heel leuk om iets te geven. Maar zelf iets krijgen is natuurlijk ook heel fijn, vooral als het gaat om een leuk geldbedrag. Nieuwe klanten ontvangen bij sommige bedrijven korting of een welkomstcadeautje, maar bestaande klanten niet. Waarom is dat? Dat vroeg ik mijzelf ook af…. En daarom is Ben gestart met Vriendenvoordeel. Het programma voor huidige en nieuwe klanten van Ben om beiden voordeel te bieden.

Wat is Vriendenvoordeel?

Met Vriendenvoordeel geeft Ben jou de kans om je vrienden blij te maken, maar jezelf ook. Jouw vriend of vriendin sluit een abonnement af bij Ben en jullie ontvangen samen een leuk bedrag. Jij hebt de keuze om het totale bedrag tot € 33 te houden, te delen met een vriend of volledig weg te geven aan een vriend. Zelf zou ik dit vooraf gewoon even bespreken met je vriend, leuk is om het gewoon samen te delen. Dan is het een win win situatie voor jullie beiden.

Delen, houden of weggeven?

Telefoonabonnementen zijn altijd een populair gespreksonderwerp. Er is een groep die gaat voor het nieuwste toestel, maar in mijn omgeving zie ik ook steeds vaker dat vrienden voor een goede prijs/kwaliteit combinatie gaan. Die vrienden verwijs ik dan gelijk door naar Ben Vriendenvoordeel. Wat is er nou leuker dan iets geven aan een vriend en er zelf ook nog wat aan over houden? Op dit moment geeft 75% van de Ben klanten zijn beloning weg of deelt deze met een vriend of vriendin. Een mooi gebaar richting je vrienden, toch?

Het werkt het nou eigenlijk?

- Je gaat naar Ben Vriendenvoordeel
- Maak een account aan in een paar simpele stappen of log snel in met jouw Facebook account.
- Kies voor een abonnement met toestel of sim only (wil je vriend of vriendin toch liever iets anders, geen zorgen hij/zij kan dit tijdens het bestellen gewoon wijzigen)
- Vervolgens kan jij dit delen via e-mail, Facebook, Whatsapp of met een link zodat jij die kan plaatsen waar je maar wil. Je kan de link dus ook op andere social media delen zoals Twitter of LinkedIn.
- Wanneer jouw vriend een abonnement met toestel of sim only bestelt bij Ben via die link, dan registreren wij dit Vriendenvoordeel. Verloopt de bestelling succesvol dan keren wij de vergoedingen uit op jullie rekening.

De spelregels

Heb jij een grote familie of een groep met vrienden die jij Vriendenvoordeel wil geven? Geen probleem! Je mag zo veel mensen aandragen als je wilt. Ook wanneer ze een ander product kiezen bij Ben dan jij hebt aangeraden krijgen jullie de vergoeding. De enige voorwaarde is dat jouw vriend een abonnement afsluit via Ben.nl.

Heb jij jouw vrienden al op Ben Vriendenvoordeel gewezen? Ik ben benieuwd hoe jij denkt over dit initiatief.

VhV