23 september 2016
Erwin

Wat kan ik met de Ben app?

Tegenwoordig zijn we dagelijks met onze mobiele telefoon bezig. We zitten op social media, whatsappen, kijken video’s en vangen pokémons. Hiervoor gebruiken we data. In de Ben app kun je jouw gebruik eenvoudig in de gaten houden zodat je geen kosten maakt buiten je bundel. Maar dit is niet het enige wat je met de Ben app kunt doen. Nieuwsgierig wat je nog meer kunt doen met de Ben app? Lees dan snel verder!

Houd eenvoudig je verbruik in de gaten

De Ben app is zo ingericht dat wanneer je inlogt je gelijk op je belstatus landt. Zo zie je eenvoudig hoeveel belminuten, smsjes en data je nog over hebt van je bundel. Maar naast het inzien van je verbruik en facturen ook de volgende zaken zelf kunt doen. Ik bekijk dagelijks mijn verbruik in de Ben app. Als ik zie dat mijn data bijna op is dan schaf ik MB extra aan zodat ik gebruik kan blijven maken van mobiel internet. Ik weet dan exact wat mijn extra kosten zijn en sta ik aan het einde van de maand niet voor verassingen. Doordat ik inzicht en controle heb over mijn verbruik zag ik dat ik bijna elke maand een MB extra aanschaf. Uiteindelijk heb ik via de app mijn bundel gewijzigd.  De Ben app geeft mij controle over mijn abonnement.

Wat kan je doen met de Ben app?

De Ben app is zo ingericht dat je in control bent over je eigen kosten en wijzigingen zonder dat je contact hoeft op te nemen met de klantenservice. Zo kun je eenvoudig zelf je voicemail aan en uitzetten of je pin of puckcode opvragen. Hieronder een overzicht met wat je allemaal zelf kan doen:

  • Belstatus bekijken (gelijk in het beginscherm)
  • Je kunt je facturen inzien (via facturen)
  • Je bundels wijzigen (via abonnement > bundel wijzigen)
  • MB Extra aanschaffen (via abonnement > mb extra)
  • MB pauze aan-en uitzetten (via abonnement > instellingen)
  • Voicemail aan-en uitzetten (via abonnement > instellingen)
  • Je huidige abonnement bekijken (via abonnement > huidig)
  • Aanvragen van een vervangende simkaart (via toestel & sim > vervangende simkaart)
  • Je pin- en pukcode bekijken (via toestel & sim > pin- en pukcode)
  • Adres wijziging doorvoeren (via gegevens > gegevens wijzigen)

Hoe kun je de Ben app gebruiken?

De Ben app kun je eenvoudig gratis downloaden voor IOS en Android via de onderstaande links. De Ben app is dit moment niet beschikbaar voor Windows telefoons. In plaats hiervan kun je terecht op Ik Ben via de Ben website.

Na de installatie heb je de inloggegevens nodig van Ik Ben. Wanneer je bent ingelogd krijg je optioneel de mogelijkheid om een codeslot in te stellen van vier cijfers. Heb je de inloggegevens niet en ben je voor 1 maart 2015 klant geworden dan kun je gegevens opvragen via deze pagina. Lukt het niet om in te loggen lees dan dit topic op het Ben forum.

Help Ben om de app te verbeteren

Ben is continue bezig met het verbeteren van de producten en diensten. Jij kunt Ben helpen om de Ben app te verbeteren. Geeft jouw bevindingen door via de feedback optie in de Ben app.

WhW