Skip to main content

Je abonnement

Een minuut staat altijd gelijk aan een sms. Belminuten worden naar boven afgerond per hele minuut.
Bij de servicenummers 066, 084, 087, 0900, 0906, 0909 en 18XY betaal je vanuit Nederland het tarief van het servicenummer.

Let op: Onbeperkt bellen/sms-en is geldig in Nederland en in de EU. Bellen van NL naar de EU valt buiten de bundel en kost €0,51 per minuut. Een overzicht van alle tarieven en kosten in het buitenland kan je hier vinden. Voor servicenummers geldt dat je het tarief van het servicenummer + het beltarief betaald.

Bij een 24 maanden abonnement kun je de samenstelling van je bundels tussentijds wijzigen als het totale maandbedrag minimaal gelijk blijft aan het bedrag waarmee je je abonnement bent begonnen.
Bij een maandelijks opzegbaar abonnement kun je de samenstelling van je bundels per maand wijzigen.

Fair Use Policy: onbeperkt bellen en sms-en

Er geldt geen limiet voor de bundel met onbeperkt bellen en sms-en. Buitenlandse nummers en speciale betaalde servicenummers (bijv. 0900) en betaalde sms-diensten worden apart in rekening gebracht. Ben behoudt zich het recht voor om de klant te beperken in het gebruik van de onbeperkte bundel en schade te verhalen wanneer er misbruik wordt gemaakt van de diensten zoals bijvoorbeeld genoemd in artikel 8 van de Algemene Voorwaarden van Ben.