Skip to main content

Ben CJP

Omdat jij via CJP bij mij komt krijg je 20% gratis extra MB’s op mijn reguliere bundels!

Telefoons met abonnement

Onderstaande aanbiedingen zijn in combinatie met een 2-jarig abonnement.

Ben CJP abonnement

Een abonnement bij mij via CJP is een goede manier om geld te besparen voor dingen in het leven die je echt belangrijk vindt. CJP en ik werken samen, zodat ik jou extra korting kan geven. Dus kom jij via CJP bij mij? Dan krijg je elke maand extra gratis MB’s tijdens de hele looptijd van je abonnement.

Ben je al klant bij mij?

Dan kun je natuurlijk ook profiteren van mijn Ben CJP aanbiedingen. Het enige wat je hoeft te doen, is in de 1e stap van het bestel proces aan te geven dat je al klant van mij bent.

Vink ‘Ik ben een bestaande klant’ aan en geef aan of je jouw abonnement wilt verlengen of nog een abonnement wilt hebben. Voer de rest van je gegevens in en ik koppel de bestelling aan je bestaande account. 

Heb jij op dit moment een Ben abonnement? Dan is het niet mogelijk om je bundel te wijzigen naar het CJP aanbod. Wanneer je kan verlengen dan is dit wel mogelijk.

Nummer behouden?

Dat kan! Ik regel gratis voor jou je nummerbehoud. Ik vraag een aantal gegevens van je tijdens de bestelling. Je hoeft daarna zelf niets te doen.

Ik zeg je abonnement bij je huidige aanbieder op, zodat je nooit dubbel betaalt. Ik informeer je via e-mail over de voortgang van je nummerbehoud aanvraag. De dag voor de overstap naar Ben krijg je een SMS van mij.

Klik hier voor meer informatie over nummerbehoud.