Skip to main content

Ik heb Ben Energie onder de aandacht gebracht bij een kleine groep klanten.
Om te kijken of ze enthousiast zijn over mijn energieaanbod. Heb jij ook
interesse in een persoonlijk aanbod? Meld je dan aan!


Ja, ik heb interesse in Ben Energie


Maak kennis met Ben® Energie


Ben Energie
Met Ben Energie betaal je alleen de inkoopprijs op de energiebeurs plus een vast bedrag van € 10 per maand. Dat is het. Daarvoor krijg je gas en/of 100% groene stroom. En een handige app waarmee je je verbruik letterlijk in de hand houdt. Zo kun je nóg meer besparen. Lees hieronder meer over Ben Energie.

Met Ben Energie zit je altijd goed
Veel leveranciers geven een hoge korting in het eerste jaar. Maar daarna ben je juist duurder uit. En uiteindelijk betaal je die korting dus gewoon zelf. Dat vind ik niet eerlijk. Met Ben Energie betaal je altijd de inkoopprijs. En ben je dus altijd voordelig uit!

Bespaar bewust met de app
Met de app zie je precies wanneer je het voordeligst uit bent. Je ziet de energieprijzen voor de komende 24 uur. Zo weet je precies wanneer de prijs lekker laag is. En wanneer je beter extra zuinig kunt zijn. Dat biedt kansen om jouw energierekening te verlagen! Wek je zelf stroom op? Dan kun je zelfs stroom terug leveren als de prijs weer hoger is.

De app zorgt er ook dat je jaarafrekening niet als een verrassing komt. Want je kunt ieder moment precies zien hoeveel je hebt bespaard. Of wanneer je meer hebt verbruikt. Misschien is het dan tijd om wat zuiniger aan te doen?

De berekening van jouw energiekosten
Je betaalt een vast maandbedrag voor je energieverbruik. Dit bedrag is gebaseerd op je verbruik van afgelopen jaar zoals vastgelegd door je netwerkbeheerder. Je werkelijk energiekosten kunnen natuurlijk anders zijn. Heb je over een jaar bespaard of meer verbruikt? Dan verrekenen we het verschil bij je jaarafrekening. Dat komt trouwens nooit als een verrassing. Met de app kun je altijd zien hoe je ervoor staat.

Naast je kosten voor je verbruik en de app, betaal je een bedrag voor netbeheerkosten en energiebelastingen. Deze bedragen worden helemaal afgedragen aan jouw netbeheerder en de Belastingdienst.


Slimme meter
Om klant te worden heb je wel een slimme meter nodig. Ieder huis in Nederland krijgt vanzelf een slimme meter aangeboden. Maar soms duurt dat nog een tijdje. Heb je er nog geen? Dan stel ik bij je aanmelding voor om je slimme meter versneld voor je aan te vragen. De kosten die je netwerkbeheerder hiervoor rekent, betaal je dan aan mij.

Groene stroom van windmolens
Met Ben Energie krijg je 100% groene stroom van windmolens. Zo dragen wij en jij bij aan een duurzamere wereld.

Digitale communicatie
Alle communicatie van Ben Energie gaat per e-mail of via de app. Dat is snel, makkelijk en voordelig. Heb je een vraag? Dan kun je ook chatten of bellen via telefoonnummer 085 - 065 71 88, van ma t/m vrij tussen 08:00 – 17:00 uur.

De energieleverancier
Als je klant wordt van Ben Energie sluit je een energiecontract af met EnergyZero BV. EnergyZero levert energie onder de naam Ben Energie.

EnergyZero is een energieleverancier die de energiemarkt blijvend wil veranderen. Net zoals ik dat doe met mobiel bellen, wil EnergyZero de levering van energie eenvoudig en betaalbaar maken. Een alternatief zijn voor de traditionele energiebedrijven die aan iedere kWh stroom en m3 gas iets verdienen. EnergyZero wil niet verdienen aan jouw verbruik, maar je juist helpen besparen. Bijvoorbeeld met een app die je op een makkelijke en leuke manier bewust maakt van je energieverbruik. Om zo Nederland duurzamer te maken.


Ja, ik heb interesse in Ben Energie