¡® dol op kerstkaarten sturen!

Ik vind dat niemand zich alleen mag voelen met kerst. Daarom vraag ik aan mijn Ben klanten om dit jaar weer een extra kaartje te schrijven naar iemand die dit verdient of goed kan gebruiken. Bijvoorbeeld omdat ze eenzaam of ziek zijn. Of een gehandicapt kind dat zich alleen voelt omdat hij geen vriendjes heeft. Of als vrijwilliger veel hebben gedaan voor een ander.

Vorig jaar hebben we samen ruim 65.000 kerstkaarten gestuurd en veel mensen blij gemaakt die dit nodig hadden. Hoe meer mensen we samen blij kunnen maken hoe beter! Ken jij iemand die een extra kerstkaartje goed kan gebruiken?

Meld deze persoon hieronder aan!

De adresgegevens zijn alleen inzichtelijk voor Omapost zodat zij het kaartje kunnen bezorgen.

Heb je nog vragen? Lees de veelgestelde vragen hier.

Delen helpt

Voel je vrij om deze boodschap te delen. Of om het te delen op social media. Zodat we samen met kerst zo veel mogelijk mensen een glimlach kunnen bezorgen!

Twitter Facebook

Logo Ben   Logo omapost   Logo De Zonnebloem   Logo Een tegen Eenzaamheid   
Logo Humanitas   Logo Gouden Dagen   Logo Het Gehandicapte Kind   


Veelgestelde vragen

Mijn Ben klanten zullen een kerstkaart schrijven naar de mensen die aangemeld worden. Degene die iemand aanmeldt om een kerstkaart te ontvangen, schrijft zelf dus géén kaartje naar deze persoon.

Er zit geen limiet aan het aantal mensen die je kan opgeven voor de actie. Hoe meer mensen ik blij kan maken met een extra kerstkaartje, hoe beter!

Omapost ontvangt de adresgegevens om het kaartje op het juiste adres te bezorgen. Mijn Ben klanten krijgen alleen een voornaam of achternaam en de leeftijdsrange te zien om het kaartje zo een persoonlijk tintje te geven.

Als de kerstkaarten verstuurd zijn worden alle gegeven gewist en nooit gebruikt voor andere doeleinden.

Mijn klanten kunnen de kerstkaarten zelf ontwerpen en een leuke boodschap erbij schrijven waardoor elke kerstkaart uniek is. De kerstkaarten worden uiteraard allemaal met gecontroleerd op inhoud en afbeelding voordat ze daadwerkelijk verstuurd worden.

De kerstkaarten worden uiterlijk 24 december bezorgd.

Je kan tot 17 december mensen aanmelden voor de kerstkaartenactie.