Skip to main content

Abonnement

4G-snelheid

Alles over 4G, het supersnelle en stabiele mobiele internet van de toekomst. Ben maakt gebruik van het netwerk van T-Mobile, dat het best geteste netwerk van Nederland is. Wil je meer weten over mijn 4G-netwerk? Klik dan hier voor meer informatie.

Ben maakt gebruik van het T-Mobile netwerk. Het best geteste netwerk van Nederland. Dit is het resultaat van het onafhankelijke onderzoek van P3-group. 
T-Mobile heeft het beste netwerk op het gebied van bellen, data, netwerkdekking in grote en kleine steden, maar ook onderweg. P3-Group test jaarlijks de kwaliteit van mobiele netwerken vanuit het oogpunt van de gebruiker. Jij dus. P3-group is een vooraanstaande internationale dienstverlener en doet jaarlijks de P3 connect Mobile Benchmark NL. Een rapport dat is ontwikkeld voor de beoordeling en objectieve vergelijking van de prestaties en servicekwaliteit van de Nederlandse mobiele netwerken. 
Ik ben trots dat ik gebruik maak van het netwerk van T-Mobile, en jou een optimale netwerk ervaring kan bieden. Het netwerk heeft landelijke 4G-dekking, de meeste masten in Nederland waardoor de grootste capaciteit beschikbaar is en met 4G krijg je een snelheid tot maar liefst 100 Mbps

Je kunt op alle internetbundels die ik nu aanbied 4G-snelheid toevoegen. De oudere bundels die ik niet meer aanbiedt krijgen geen 4G, en maken nog steeds gebruik van 3G. Wil je gebruik maken van supersnel internet, dan kun je via de Ben App of door in te loggen op Ik Ben, via 'Abonnement' en vervolgens 'Bundel wijzigen' de 4G-snelheid aan je abonnement toevoegen. Met 4G kun je internetten met maximaal 100 Mbps. Klik hier voor meer informatie als je een bundel in de lopende maand toevoegt. 

Als je gebruik wilt maken van supersnel internet, dan kun je via de Ben App of door in te loggen op Ik Ben, via 'Abonnement' en vervolgens 'Bundel wijzigen' 4G toevoegen aan je internetbundel. Met 4G-snelheid kun je internetten met maximaal 100 Mbps.

Klik hier voor meer informatie als je een bundel in de lopende maand toevoegt. 

Wanneer je 4G-snelheid toevoegt via je Ik Ben pagina of Ben app, dan gaat de wijziging binnen 30 minuten in. Met 4G-snelheid kun je internetten met maximaal 100 Mbps.

Klik hier voor meer informatie als je een bundel in de lopende maand toevoegt.

Standaard bied ik mijn internetbundels aan op 3G met een maximale snelheid van 15,2 Mbps. Wil je supersnel internet op je mobiele telefoon? Dan kun je voor een heel voordelig tarief 4G-snelheid toevoegen aan je internetbundel via je Ik ben pagina of de Ben app. De 4G-snelheid gaat de volgende werkdag in en dan kun je supersnel internetten met je mobiele telefoon via 4G met een maximale snelheid van 100 Mbps.

Klik hier voor meer informatie als je een bundel in de lopende maand toevoegt.

  • Een 4G-ready telefoon. Check hier jouw merk en model mobiele telefoon om te kijken of deze 4G-ready is. Als er tussen de handleidingen van je mobiele telefoon een 4G-handleiding staat, dan is je mobiele telefoon geschikt voor 4G. Als dit niet het geval is, dan is je mobiele telefoon helaas niet 4G-ready.
  • De laatste software versie voor je 4G-smartphone. Voor het gebruik van 4G is het belangrijk dat je mobiele telefoon voorzien is van de laatste software versie. Elk netwerk heeft namelijk specifieke eigenschappen waar de mobiele telefoon software op aan moet sluiten en het kan zijn dat 4G anders niet werkt. Voor instructies hoe de software versie te controleren of te updaten is, kijk je in de handleiding van je mobiele telefoon of ga je naar deze pagina.
  • Een geschikte regio. Controleer of 4G beschikbaar is in jouw regio. Bekijk de 4G-dekkingskaart voor de actuele dekking. Sinds eind oktober 2015 bied ik landelijke 4G-dekking aan en woont 95% van alle inwoners in Nederland in het 4G-dekkingsgebied van Ben.
  • 4G- snelheid toegevoegd aan je abonnement: Voor het gebruik van 4G kun je 4G-snelheid toevoegen aan je internetbundel. Dit doe je via je Ik Ben-pagina of je Ben app, via bundel wijzigen. Met 4G kun je internetten met maximaal 100 Mbps.