Skip to main content

Over Ben

Ben accessoire shop

Hier vind je alle informatie over de Ben accessoire shop

Ik bied een diversiteit aan accessoires. Je kunt er niet alleen terecht voor een hoesje voor je mobiele telefoon of een screenprotector. Ik heb ook veel andere toffe gadgets, zoals smartwatches of een band voor om je arm waar je jouw mobiele telefoon tijdens het hardlopen in kunt stoppen. Wil je mijn aanbod bekijken? Klik dan hier.

Als je vragen of een klacht hebt over mijn accessoire shop (www.accessoires.ben.nl) dan kun je contact opnemen met de Ben accessoire klantenservice. Hiervoor kun je ook terecht voor vragen over de garantie. 

Ben Accessoire Klantenservice
071 - 20 32 147
ma t/m vr van 9:00 - 17:00
E-mail: accessoires.ben@mconomy.nl

Op bijna alle aankopen geef ik je twee jaar garantie. Op de pagina waar de specifieke accessoire staat kun je zien of deze garantie ook geldt voor de accessoire die je wilt bestellen. Als het gaat om een fabricagefout kun je de accessoire gewoon binnen twee jaar naar mij terugsturen. Het is hierbij natuurlijk wel belangrijk dat er op een normale manier met de accessoire is omgegaan. Mconomy, de leverancier van mijn accessoires, zal hier over oordelen. 

Als de ontvangen bestelling niet aan de verwachting voldoet, vind ik dat heel jammer. Uiteraard heb je wel het recht het product terug te sturen, dit kan tot 14 dagen na ontvangst van jouw bestelling. Klik hier voor alle informatie over het retourneren of ruilen van producten uit de Ben accessoires. 

Wanneer je voor meer dan € 25,00 aan accessoires bij mij besteld, betaal je geen verzendkosten. Valt je bestelling lager uit dan € 25,00 dan breng ik € 1,95 verzendkosten in rekening.

Ik snap dat jij niet lang wilt wachten op je nieuwe accessoires. Ik zorg er dan ook voor dat jouw nieuwe producten snel bij jou thuis zijn. Als je bij mij op werkdagen voor 22.00 bestelt, dan zorg ik ervoor dat je de volgende dag al jouw accessoires in huis hebt.