Skip to main content

Bestellen

Bestellen

Vind hier antwoorden op vragen over het bestellen van je Ben (sim only) abonnement.

Ja, dat kan nadat je de eerste twee facturen van je bestaande Ben abonnement betaald hebt. Houd er rekening mee dat Ben vooraf niet kan garanderen dat je aanvraag wordt goedgekeurd. Bij het aangaan van een abonnement wordt er namelijk een zogenaamde kredietwaardigheidtoets uitgevoerd op basis van je persoonlijke gegevens. Naar aanleiding van de uitkomst van deze toets, kun je wel of geen Ben abonnement afsluiten.

Ik bied geen speciale abonnementen voor Blackberry aan. Met de komst van de nieuwe Blackberry telefoons is dit ook niet meer nodig.

Bij Ben kun je geen losse mobiele telefoons kopen, maar wel in combinatie met een abonnement.

Klik hier voor het huidige aanbod en acties.

Bij Ben kun je kiezen tijdens het plaatsen van je bestelling kiezen om in maandelijkse termijnen de mobiele telefoon te betalen of deze in één keer te betalen tijdens het bezorgen van je mobiele telefoon. Klik hier voor een overzicht van de abonnementen met een mobiele telefoon.

De mobiele telefoon die je bij je Ben abonnement ontvangt is helemaal van jou en is dus geen lease telefoon.

Heb je alleen een simkaartpakket besteld, dan heb je waarschijnlijk gekozen voor levering per post. Je hoeft aan de deur niks af te rekenen. De eenmalige aansluitkosten worden in rekening gebracht op je eerste factuur.

Heb je ervoor gekozen om je bestelling op een specifiek tijdvak per koerier af te laten leveren dan dien je deze kosten contant of per pin betaald te worden aan de koerier, op het moment van bezorging. Je ontvangt hierover nog een e-mail van de koeriersdienst, AMP Logistics. 

Indien je tijdens het plaatsen van de bestelling hebt aangegeven de mobiele telefoon in één keer te willen betalen dan bied ik je de volgende betaal opties aan:

  • Je betaalt de volledige kosten via pin. Dit dient te geschieden van het bankrekeningnummer welke is opgegeven bij de bestelling
  • Je betaalt minimaal € 0,01 met het opgegeven bankrekeningnummer welke is opgegeven bij de bestelling en je betaald de toestelkosten via een ander bankrekeningnummer
  • Je betaalt minimaal € 0,01 met het opgegeven bankrekeningnummer welke is opgegeven bij de bestelling en het restant betaal je contant

 

Ja, bij Ben betaal je eenmalig aansluitkosten wanneer je een nieuw abonnement besteld. Deze kun je vinden op de tarievenpagina.

Bij het verlengen van je huidige abonnement, breng ik uiteraard geen aansluitkosten in rekening.

Nadat je een aanvraag hebt gedaan voor een Ben abonnement wordt er gecontroleerd of je kredietwaardig bent. Na dit onderzoek ontvang je een e-mail met de bevestiging van je aanvraag. Helaas kan het ook voorkomen dat dit onderzoek resulteert in een afwijzing. Ook daarover word je per e-mail geïnformeerd.

Wanneer de tijd tussen je aanmelding en je bevestigings e-mail langer duurt dan twee dagen, neem dan contact op met de Ben klantenservice op 0900-0401405 (0,35 per gesprek).

Dat hangt af van de fout die je hebt gemaakt. Je kunt contact opnemen met de Ben klantenservice via 0900-0401405 (0,35 per gesprek) voor advies.

Voor vragen over- en het eventueel bestellen van een Ben abonnement: 
0800-2462468

De openingstijden zijn:
Maandag t/m vrijdag van 09:00 – 20:00 uur

Iedereen die een smartphone of mobiele telefoon met muziekspeler aanschaft, moet eenmalig thuiskopieheffing betalen.

Wat is thuiskopieheffing?
De thuiskopieheffing compenseert auteurs en artiesten voor het kopiëren van muziek en films voor privégebruik. Er bestond al een heffing op lege cd’s en dvd’s. Sinds 1 januari 2013 gelden ook heffingen op apparaten waarmee je een privékopie van muziek of video kunt maken, zoals smartphones en tablets.

Waarom?
Vanaf 1 januari 2013 heeft het Ministerie van Justitie & Veiligheid bepaald dat er een eenmalige thuiskopieheffing betaald dient te worden over onder andere tablets en smartphones/telefoons met muziekspelers.

Wat kost het?
Vanaf 1 januari 2015 is de thuiskopieheffing voor alle mobiele telefoons gelijk. Je betaalt € 3,50 (exclusief BTW) per mobiele telefoon. Dit bedrag is terug te vinden op de hardware factuur en/of kassabon.

Extra informatie:
De Thuiskopieheffing moet altijd betaald worden, zodat Ben de heffing kan afdragen aan de Stichting.

Heb je meer vragen, dan staat meer informatie op deze website.