Skip to main content

Ik Ben / Ben App

Ik Ben / Ben App

Ik Ben wachtwoord

Hier vind je de meest gestelde vragen over Ik Ben wachtwoorden.

Voor het inloggen op je Ben app heb je de inloggegevens nodig welke je gebruikt voor het inloggen op Ik Ben. Wanneer je de gebruikersnaam en/of wachtwoord hebt gewijzigd via Ik Ben dan moet je deze inloggegevens ook gebruiken voor de Ben app.

Sinds 1 maart 2015 is de inlogprocedure voor Ik Ben aangepast. Wanneer je na deze datum niet meer bent ingelogd op Ik Ben, dan is het noodzakelijk dat je een nieuwe gebruikersnaam en wachtwoord op moet vragen.

  • Klik hier voor de te volgen stappen om een gebruikersnaam aan te vragen
  • Klik hier voor de te volgen stappen om een wachtwoord aan te vragen

Ja, dat is mogelijk. Nadat je bent ingelogd op Ik Ben klik je op “Gegevens” en vervolgens op “Inloggegevens wijzigen”. Op deze pagina kun je zowel je gebruikersnaam als je wachtwoord wijzigen.

Wil je je e-mailadres aanpassen wat bij je Ben abonnement hoort? Dat kan via www.ben.nl/emailadres. Als je daar je correcte e-mailadres invult dan wordt dit binnen 5 werkdagen verwerkt in mijn systeem.

Als je al beschikt over de inloggegevens voor Ik Ben, dan kun je nadat je bent ingelogd je e-mailadres wijzigen.

Vraag dan een nieuwe login aan via deze link. Vul hier je 06-nummer en geboortedatum in. 

Let op: vul de geboortedatum in die hoort bij het abonnement dat je hebt afgesloten. Daarna krijg je een e-mail met je gebruikersnaam en een link om je wachtwoord aan te passen.

  1. Weet je zeker dat je het juiste 06-nummer en geboortedatum hebt ingevuld?
  2. Kijk ook voor de zekerheid in je SPAMfolder. Wil je je e-mailadres aanpassen wat bij je Ben abonnement hoort?
  3. Dat kan via www.ben.nl/emailadres. Als je daar je correcte e-mailadres invult dan wordt dit binnen 5 werkdagen verwerkt in mijn systeem.

Ja, dat is mogelijk. Nadat je bent ingelogd op Ik Ben klik je op “Gegevens” en vervolgens op “Inloggegevens wijzigen”. Op deze pagina kun je zowel je gebruikersnaam als je wachtwoord wijzigen.

Wanneer je het wachtwoord voor Ik Ben bent vergeten, dan kun via deze link een wachtwoord opvragen. Je ontvangt vervolgens een e-mail met instructies en een link. Via deze link kun je een nieuw wachtwoord aanmaken. 

Ik kan niet controleren welk wachtwoord je hebt gebruikt. Ook kan ik niet controleren wat je huidige wachtwoord is.

Je krijgt een e-mail met een tijdelijke link om naar de "wijzig wachtwoord" pagina te komen. Is het de eerste keer dat je inlogt op de Ik Ben pagina, dan vraag ik jou ook om een gebruikersnaam aan te maken.