Skip to main content

Facturen en Verbruik

Telefoonbetaling

Hier vind je alle informatie over de telefoonbetaling.

De telefoonbetaling op de factuur is de betaling voor je mobiele telefoon die je hebt gekozen bij je 24 maanden abonnement. Het bedrag van de mobiele telefoon wordt in 24 maanden voldaan. Na afloop van de 24 termijnen verdwijnt de telefoonbetaling van de factuur. 
Wanneer je er voor hebt gekozen om je mobiele telefoon in één keer te betalen, dan breng ik geen kosten voor de telefoonbetaling meer in rekening op je factuur.

Na 24 maanden verdwijnt de telefoonbetaling van je factuur. Je betaalt dan dus alleen nog voor je bel/sms en eventuele internetbundel.

Ik wil je zoveel mogelijk vrijheid bieden en je dus ook laten kiezen hoeveel je maandelijks wilt betalen voor je mobiele telefoon. Daarom bied ik je de volgende twee keuzes:

  • Alles in één keer: Geen maandelijkse telefoonbetalingen met het grootste voordeel. Ik geef je namelijk een eenmalige korting op de aanschaf van je mobiele telefoon.
  • Helemaal niets vooraf betalen: Kies voor je deze mogelijkheid? Dan breng ik over een periode een 24 maanden, maandelijks een telefoonbetaling in rekening. Zo blijven je maandelijkse kosten overzichtelijk en hoef je niet aan het begin van je abonnement de totale kosten voor je mobiele telefoon te betalen.

De 1e maand is je telefoonbetaling meestal iets lager dan gebruikelijk, omdat de telefoonbetaling gebaseerd is op een totale kalendermaand (de telefoonkosten worden in 24 maandelijkse termijnen voldaan waarbij de 1e en 24e maand pro rata verrekend worden). De 1e maand van je abonnement is vaak korter omdat je meestal niet precies op de eerste dag van de maand je abonnement afsluit en daardoor betaal je de 1e maand dan ook minder. Het restant van de telefoonkosten zal in de factuur over de 24e maand verrekend worden.