Skip to main content
  • Vervangende simkaart /

Telefoon en Simkaart

Vervangende simkaart

Hier vind je alle informatie over het aanvragen en activeren van een vervangende simkaart via je Ik Ben pagina.

Na ontvangst van je vervangende simkaart, kun je deze activeren via Ik Ben of de Ben app. Nadat je bent ingelogd, kies je voor “Toestel & Sim” en vervolgens voor “Activeren simkaart”. Volg vervolgens de aangegeven stappen.

Als je al klant bent en graag een simkaart wilt ontvangen, dan kun je deze aanvragen via je Ik Ben pagina of de Ben app. Je ontvangt dan een 3 in 1 simkaart. Deze simkaart is voor alle mobiele telefoons geschikt en kan je op drie manieren uitdrukken.

Kosten
De kosten voor een vervangende simkaart besteld via Ik Ben zijn € 10,00. Bestel je een vervangende simkaart via mijn klantenservice dan zijn de kosten 15,25. Deze kosten worden op de factuur van de huidige maand in rekening gebracht. Houd er rekening mee dat ik één maand later factureer en incasseer. 

Simkaarten zijn er in drie formaten. Ik bied je op dit moment een simkaart aan die in drie formaten simkaarten uit te drukken is (normaal (2FF), micro (3FF) en nano (4FF) waarbij je de micro en de nano uit het normale formaat kunt drukken. Je hebt daardoor altijd het juiste formaat en hoeft je simkaart niet te knippen. Mocht je het verkeerde formaat hebben uitgedrukt, dan kun je hem eenmalig terugzetten.

Nieuwe klant
Je ontvangt automatisch een 3 in 1 simkaart bij je bestelling.

Bestaande klant
Als je graag een 3 in 1 simkaart wilt ontvangen voor je nieuwe mobiele telefoon dan kun deze via Ik Ben of de Ben app bestellen. De kosten voor een vervangende simkaart besteld via Ik Ben zijn € 10,00. Bestel je een vervangende simkaart via mijn klantenservice dan zijn de kosten 15,25. Deze kosten worden op de factuur van de huidige maand in rekening gebracht. Houd er rekening mee dat ik één maand later incasseer.

Verlengen van een contract
Als je volgens mijn gegevens gebruik maakt van een simkaart welke niet in je nieuwe mobiele telefoon past, dan ontvang je bij het afleveren van de bestelling gratis een nieuwe simkaart. De ontvangen simkaart kun je heel gemakkelijk via Ik Ben of de Ben app activeren.

Als je simkaart te klein is voor de mobiele telefoon die je wilt gebruiken, kun je deze met behulp van een adapter geschikt maken voor jouw mobiele telefoon. Je kunt via de Ben klantenservice een setje adapters bestellen waarmee je je simkaart van nano naar micro, van micro naar normaal en van nano naar normaal kunt omzetten.