Skip to main content

LG

Ben je opzoek naar een LG telefoon? Op het moment kan je vier verschillende toestellen bestellen met een abonnement. Van toestellen met een wat kleiner scherm tot de snelle LG G4 met gebogen scherm, ik bied je ze voor een gunstig bedrag. Met het unieke ontwerp van deze LG toestellen heb je altijd een mooi toestel in handen.

De LG G4 met gebogen scherm

Ik ben niet van het allernieuwste. Daarom heb ik niet de LG G5 voor je maar wel de LG G4. Dit toptoestel van de vorige generatie is extra voordelig maar dat bekent niet dat hij traag is, er zit namelijk een snelle processor in die er voor zorgt dat je alle apps razendsnel kan openen.

En ook niet onbelangrijk: je kan ook mooie foto’s laten zien op het mooie gebogen scherm met de 8 megapixel camera aan de voorkant.

Info & Bestel

De grote maar lichte LG K10

Binnen de K serie van LG is de LG K10 het grootste toestel met een schermformaat van 5.3 inch. Toch is het gewicht met 132 gram voor zo’n groot toestel erg weinig.

Bovendien ondersteunt de K10 4G waardoor je heel de dag muziek kan streamen en je favoriete posts op Facebook en Instagram kan liken. En heb je MB pauze aanstaan, dan zal je LG K10 nooit over je bundel heen gaan maar stoppen zodra die op is. 

Info & Bestel

De LG K4 voor als je niet van de aller grootste Bent

Niet iedereen wil zo’n grote telefoon. Daarom heb ik de LG K4 voor je, een mooi toestel dat met een scherm van 4,5 inch een stukje kleiner is dan het gemiddelde toestel. Is je telefoon niet je leven?

Dan is de LG K4 de telefoon voor jou. Net zoals met de grotere toestellen kan je er prima mee bellen, je favoriete muziek luisteren en foto’s maken. De K4 ondersteunt ook 4G waardoor je nog sneller kan internetten als je dit bij je bundel aanzet. 

Info & Bestel