Skip to main content

LG

Ben je op zoek naar een LG telefoon? Op het moment bied ik de LG G5 SE en de LG K10 (2017) aan met een Ben abonnement. LG toestellen met grote schermen, kleine schermen met diverse specificaties, ik bied je ze voor een gunstig bedrag. Met het unieke ontwerp van deze LG toestellen heb je altijd een mooi toestel in handen.

De LG G5 SE

Als je houdt van een krachtige telefoon met veel features voor een schappelijke prijs, dan is de LG G5 SE een goede keus.

De LG G5 SE levert wat snelheid in, ten opzichte van zijn broer, de LG G5. Echter zijn de 16 MP camera, het scherp Quad-HD beeldscherm, en de grootte van 5,3 inch hetzelfde gebleven. Zo heb je alle belangrijke features, voor een lagere prijs.

Info & Bestel

De grote maar lichte LG K10 (2017)

Binnen de K serie van LG is de LG K10 (2017) het grootste toestel met een schermformaat van 5.3 inch. Toch is het gewicht met 142 gram voor zo’n groot toestel erg weinig.

Bovendien ondersteunt de K10 4G, zodat je heel de dag muziek kan streamen en je favoriete posts op Facebook en Instagram kan liken, zonder lang te wachten. En heb je MB Pauze aanstaan, dan zal je LG K10 (2017) nooit over je databundel heen gaan, maar stoppen zodra die op is. 

Info & Bestel