Skip to main content

LG smartphones

Ben je opzoek naar een LG Nexus 5X of een LG K10? Beide kan je bij Ben bestellen met een abonnement. LG maakt zowel voor zijn eigen lijn 

telefoons maar ook in samenwerking met Google de Nexus serie. Deze LG Nexus 5X krijgt door de samenwerking met Google als eerste de nieuwste updates en bovendien staat hij niet al vol geïnstalleerd met allemaal overbodige apps.

De LG Nexus 5X in samenwerking met Google

De LG Nexus 5X is een toestel dat erg veel extra’s biedt voor zijn lage prijs. Zo heeft hij een vingerafdrukscanner op de achterkant waarmee je de telefoon mee kan ontgrendelen. Bovendien zorgt de 2700mAh accu voor een prima accuduur. Maar eigelijk zit de magie van dit toestel in het gebrek aan overbodige extra’s op softwaregebied. LG heeft bij de Nexus geen eigen laag aan android toegevoegd. Dit bekent dat je meer kracht en ruimte op het toestel vrij houdt om de dingen te doen die jij wil er mee wil doen.

De grote maar lichte LG K10

Binnen de K serie van LG is de LG K10 het grootste toestel met een schermformaat van 5.3 inch. Toch is het gewicht met 132 gram voor zo’n groot toestel erg weinig. Bovendien ondersteunt de K10 4G waardoor je heel de dag muziek kan streamen en je favoriete posts op Facebook en Instagram kan liken. En heb je MB pauze aanstaan, dan zal je LG K10 nooit over je bundel heen gaan maar stoppen zodra die op is.