Skip to main content

LG bestellen

Ben je op zoek naar een LG telefoon?Op het moment bied ik de LG Q6 en de LG K10 (2017) aan met een Ben abonnement. LG toestellen met grote schermen, kleine schermen met diverse specificaties, ik bied je ze voor een gunstig bedrag. Met het unieke ontwerp van deze LG toestellen heb je altijd een mooi toestel in handen.

LG telefoon

De LG Q6

De LG Q6 is de nieuwe middenklasse smartphone van LG en voelt helemaal als een toestel van nu. Met dit luxe toestel ben je altijd voorbereid op onverwachte situaties.

Zo is de LG Q6 voorzien van een 'Full Vision' scherm, welke 5,5 inch groot is. Hierdoor zijn de randen rondom het scherm erg smal, en ligt deze lekker in de hand.

Info & Bestel

De grote maar lichte LG K10 (2017)

Binnen de K serie van LG is de LG K10 (2017) het grootste toestel met een schermformaat van 5.3 inch. Toch is het gewicht met 142 gram voor zo’n groot toestel erg weinig.

Bovendien ondersteunt de K10 4G, zodat je heel de dag muziek kan streamen en je favoriete posts op Facebook en Instagram kan liken, zonder lang te wachten. En heb je MB Pauze aanstaan, dan zal je LG K10 (2017) nooit over je databundel heen gaan, maar stoppen zodra die op is. 

Info & Bestel