Skip to main content

Hoe bestel ik een internet bundel?

Bel je al met Ben? Als je al een abonnement bij me hebt, kun je de internetbundel eenvoudig toevoegen of wijzigen via Ik Ben. Ben je nog geen klant? Bekijk dan hier de mooie aanbiedingen van een smartphone in combinatie met een online bundel. Als je geen nieuwe telefoon wilt kies je hier je abonnement en voeg daar vervolgens je internetbundel aan toe.

Hoeveel mobiel internet heb je nodig?

Een internetbundel koop je op basis van jouw persoonlijke gebruik. Om uit te vinden welke bundel het beste bij jou past is het handig om te weten wat je allemaal wilt. Daar wil ik je graag bij helpen. Hier vind je alles wat je wilt weten over mobiel internet. En met Ben wijzer reken je zelf eenvoudig uit hoeveel internet je op je telefoon nodig hebt.

Gratis je internetbundel verhogen

Als je een grotere internetbundel wilt kan je via Ik Ben eenvoudig een andere bundel kiezen. Heb je een 2 jaar contract kan je alleen een grotere bundel kiezen. Bij een maandcontract kan je een grotere en een kleinere bundel kiezen. In het geval je een grotere internet bundel kiest kan je deze de volgende dag al gebruiken, een kleinere bundel bij de start van de opvolgende maand.

Meten is weten

Als je wilt weten wat je maandelijks verbruikt, houd dan je persoonlijke Ik Ben pagina in de gaten of download de Ben App. Daarop zie je hoeveel MB je hebt verbruikt. Bij 80% verbruik ontvang je een sms en bij 100% een sms én een e-mail. Je hebt dan de keuze om minder data te verbruiken of om een grotere bundel te kiezen.

Geen internet

Zonder internetbundel is het toch mogelijk om gebruik te maken van internet. Je betaalt dan per MB aan internet dat je verbruikt. Wil je echt geen gebruik maken van internet kies dan ‘Geen internetbundel’ en pas de instellingen op je mobiele telefoon aan (help.ben.nl). Door de instellingen op je mobiele telefoon aan te passen ben je zeker dat je niet onverwacht gebruik maakt van internet

Gebruik in het buitenland/ Dataroaming uitzetten

Dataroaming is het online zijn op je mobiel of laptop vanaf een buitenlands netwerk.
Als je in het buitenland bent en je wilt onverwacht dataverbruik voorkomen dan moeten je dataroaming uitzetten. Hoe je dit moet doen vind je hier.