Skip to main content

Sony Xperia

De Sony Xperia lijn van smartphones staat al lange tijd bekend vanwege het opvallende design. Behalve dat de toestellen er erg strak uitzien, zijn ze ook nog eens water- en stofdicht. Bovendien vind je bij de gemiddelde Sony smartphone een erg goede camera. En met de Sony toestellen bij Ben kan je altijd gebruik maken van het razendsnelle en betrouwbare 4G netwerk van T-Mobile.

De Sony Xperia E5 bij Ben

Met de Sony Xperia E5 heb je een Android toestel in je hand waarmee je de mooiste foto’s kunt maken. Met zijn 13 megapixel camera en zijn scene herkenning maak je altijd scherpe foto’s. Zowel buiten als binnen maakt de Sony Xperia E5 mooie foto’s.

En wat dacht je dan van de selfies? Dat is toch het belangrijkste wat je op zo’n dag kan doen, toch? Met 13 megapixels en een groothoeklens maak je eenvoudig en snel de leukste selfies. Wil je ze meteen delen? Neem dan een 4G internetbundel zodat je razendsnel je foto’s gedeeld hebt op Instagram of Facebook.

Info & Bestel

De ultieme prijs-kwaliteitverhouding met de Sony Xperia XA

In de nieuwe X serie van Sony bevinden zich een 4 tal toestellen waarvan de Xperia XA de beste prijs-kwaliteitverhouding heeft, daarom heb ik hem opgenomen in mijn assortiment.

De goede camera’s aan de voor- en achterkant zorgen er voor dat het een echte alleskunner is. Voeg je daar de octa core processor en het goede 5 inch scherm aan toe, dan kan je zonder problemen de nieuwste en zwaarste apps draaien zonder problemen. Bovendien heeft Sony ook de geluidskwaliteit verbeterd waardoor je nog beter muziek kan luisteren op de Sony Xperia XA.

Info & Bestel