Skip to main content

Sony Xperia bestellen

De Sony Xperia lijn van smartphones staat al lange tijd bekend vanwege het opvallende design. Behalve dat de toestellen er erg strak uitzien, zijn ze ook voorzien van een top camera aan de voor- en achterkant. Zo heb ik nu de Sony Xperia XA1, Sony Xperia XA1 Plus en Sony Xperia L1 in mijn shop. En met de Sony toestellen bij Ben kan je altijd gebruik maken van het razendsnelle en betrouwbare 4G netwerk van T-Mobile.

Mooie kiekjes met de Sony Xperia XA1

Sony is altijd fan geweest van hun camera's te combineren met hun toestellen, en dat is niet anders met de Sony Xperia XA1. De camera aan de voorkant maakt foto's tot 8MP, en maakt gebruik van een groothoeklens, om iedereen op de foto te krijgen. Gecombineerd met de 23MP camera aan de achterkant kan je altijd elk moment op jouw manier vastleggen.

Je kan de Sony Xperia XA1 ook uitbreiden met een geheugenkaart tot 256GB, om al je foto's te bewaren.

De belangrijkste Xperia XA1 specs

  • 32 GB interne opslag
  • 23 MP camera
  • 5 inch beeldscherm

Meer weten?

Info & Bestel

Sony Xperia XA1 Plus

De Sony Xperia XA1 Plus heeft veel weg van de Sony Xperia XA1, met het meest opvallende verschil in de grootte. De Sony Xperia XA1 Plus biedt een groter scherm aan van 5,5 inch, waarmee je alles in Full HD kan bekijken. Daarnaast heeft Sony ook een vingerafdrukscanner toegevoegd in de aan-uitknop, waarmee je je telefoon nog makkelijker kan ontgrendelen.

Uitgerust met een 23MP camera aan de achterkant en een 8MP camera aan de voorkant, is de XA1 Plus een geweldige keuze voor het maken van je favoriete foto's en video's.

De belangrijkste Xperia XA1 Plus specs

  • 32 GB interne opslag
  • 23 MP camera
  • 5,5 inch beeldscherm

Meer weten?

Info & Bestel

De grote Sony Xperia L1

Binnen het budget segment introduceert Sony de Sony Xperia L1. De L1 is met zijn schermgrootte van 5,5 inch makkelijk te bedienen, en ideaal voor het kijken van Youtube en Netflix. Met de bijgeleverde Smart Cleaner app, sluit de L1 apps in de achtergrond automatisch af en blijft hij lekker snel.

Info & Bestel