Skip to main content

Sony Xperia bestellen

De Sony Xperia lijn van smartphones staat al lange tijd bekend vanwege het opvallende design. Behalve dat de toestellen er erg strak uitzien, zijn ze ook voorzien van een top camera aan de voor- en achterkant. Zo heb ik nu de Sony Xperia XA1, Sony Xperia X Compact en Sony Xperia L1 in mijn shop. En met de Sony toestellen bij Ben kan je altijd gebruik maken van het razendsnelle en betrouwbare 4G netwerk van T-Mobile.

Mooie kiekjes met de Sony Xperia XA1

Sony is altijd fan geweest van hun camera's te combineren met hun toestellen, en dat is niet anders met de Sony Xperia XA1. De camera aan de voorkant maakt foto's tot 8MP, en maakt gebruik van een groothoeklens, om iedereen op de foto te krijgen. Gecombineerd met de 23MP camera aan de achterkant kan je altijd elk moment op jouw manier vastleggen.

Je kan de Sony Xperia XA1 ook uitbreiden met een geheugenkaart tot 256GB, om al je foto's te bewaren.

De belangrijkste Xperia XA1 specs

  • 32 GB interne opslag
  • 23 MP camera
  • 5 inch beeldscherm

Meer weten?

Info & Bestel

De krachtige Sony Xperia X Compact

De Sony Xperia X Compact is, zoals de naam verraadt, een compact toestel met een beeldscherm van 4,6 inch. Perfect voor als je graag je telefoon met 1 hand gebruikt, en past hij goed in je zak. Je kan de X Compact beveiligen en ontgrendelen met je vingerafdruk, door middel van de vingerafdrukscanner in de homeknop.

De Sony Xperia X Compact heeft voor zijn formaat een erg grote batterij van 2700mAh, waarmee je met gemak de hele dag er plezier van hebt.

De belangrijkste Xperia X Compact specs

  • 32 GB interne opslag
  • 23 MP camera
  • Vingerscanner

Meer weten?

Info & Bestel

De grote Sony Xperia L1

Binnen het budget segment introduceert Sony de Sony Xperia L1. De L1 is met zijn schermgrootte van 5,5 inch makkelijk te bedienen, en ideaal voor het kijken van Youtube en Netflix. Met de bijgeleverde Smart Cleaner app, sluit de L1 apps in de achtergrond automatisch af en blijft hij lekker snel.

Info & Bestel