Skip to main content

Alcatel One Touch 20.38

Direct leverbaar

Alcatel One Touch 20.38_voorkant zwart
Jouw abonnement geldt in de hele EU (niet in Zwitserland)
Meest gekozen5,50
6,50
7,50
7,00
8,50
9,50
7,00

Als je kiest voor ‘Geen internetbundel’ staat MB Pauze standaard aan
Zet je MB Pauze uit, dan betaal je zonder internetbundel € 0,30 ct per MB.

Bekijk hier mijn Sim only aanbiedingen zonder internetbundel, voor als je alleen maar wilt bellen.

Als je kiest voor ‘Geen internetbundel’ staat MB Pauze standaard aan
Zet je MB Pauze uit, dan betaal je zonder internetbundel € 0,30 ct per MB.

Bekijk hier mijn Sim only aanbiedingen zonder internetbundel, voor als je alleen maar wilt bellen.

0,50
Eenmalige toestelbetalingToestel per maand
36,00In een keer betalen0,00
0,00Verspreid over 24 maanden betalen1,50

De totaalprijs voor dit toestel is € @device_total_price. Als je er voor kiest in maandelijkse termijnen te betalen dan reken ik geen rente of extra kosten. De eventuele eenmalige toestelbetaling betaal je per pin als jouw toestel geleverd wordt.

De totaalprijs voor dit toestel is € @device_total_price. Deze kosten betaal je per pin als jouw toestel geleverd wordt.

Een krediet van € 250,00 of meer moet ik verplicht toetsen en aanmelden bij de BKR (Bureau Krediet Registratie). Wil je dit niet? Kies er dan voor om je mobiele telefoon direct helemaal te betalen of betaal een deel aan zodat je krediet onder de € 250,00 blijft.

Je bestelling

Telefonisch bestellen
  • 0800 - 246 24 68
  • Werkdagen 09:00 - 20:00
Bekijk hoe tevreden mijn klanten zijn

Toestelspecificaties

Alcatel One Touch 20.38

Wil je even helemaal terug naar de basics? Met mijn compacte Alcatel One Touch 20.38 ga je weer even terug in de tijd. Voor als je aan bellen en sms’en genoeg hebt. En geen onnodige extra’s wilt die je uiteindelijk tóch niet gebruikt.


In de tijdmachine met de Alcatel One Touch 20.38

Het perfecte presentje aan jezelf, voor als je compleet wilt ontsnappen aan alle social media prikkels. Houd je van al die prikkels? Dan heeft dit toestel gelukkig nog 3G! Maar ook voor je oma die niets moet weten van al die moderne snufjes is dit het ultieme geschenk.


Flexibel bellen en sms’en met Ben

Op zoek naar een flexibele provider met super scherpe prijzen? Dan zit je bij mij helemaal goed. Je krijgt bij mij de optie om voor een maandelijks opzegbaar abonnement te kiezen. Zodat je altijd vrij bent om een bundel te kiezen die bij jou past. Door mijn diverse bundels kun je jouw abonnement bovendien volledig aanpassen op jouw budget.


Dít heeft de Alcatel One Touch 20.38

Main specifications: 
Value: 
128 MB
Label: 
Interne opslag
Value: 
950 mAh
Label: 
Batterij capaciteit
Value: 
VGA
Label: 
Camera
Value: 
2,4 inch
Label: 
Beeldschermgrootte
Secondary sepcifications: 
Label: 
Afmetingen
Value: 
124 x 51,5 x 12,75 mm
Label: 
Beeldresolutie
Value: 
240 x 320 pixels
Label: 
Gewicht
Value: 
88 gram

Nummerbehoud

Back to top

Nummerbehoud is gratis. Tijdens je bestelling kan je aangeven of je je nummer wil behouden. Op de bevestigingspagina kan je nummerbehoud aanvragen. Ik informeer je per e-mail en sms over de voortgang van je nummerbehoud.

Ingangsdatum

Wanneer je kiest voor nummerbehoud gaat jouw abonnement in zodra je mobiele nummer is overgezet. Wil je graag een nieuw nummer? Dan gaat jouw abonnement in zodra jij jouw Ben simkaart ontvangt. Lees meer over nummerbehoud op mijn klantenservice pagina.

Tarieven

Back to top

Hieronder heb ik een samenvatting gemaakt van de nu geldende tarieven.

Belbundel250 min / sms500 min / smsOnbeperkt min / sms
Bel/SMS bundel (24 maanden)5,506,507,50
Bel/SMS buiten de bundel0,310,31n.v.t.
Internetbundel0 MB
Maandbedrag 24 maanden0,00
Buiten bundel per MB0,10

Belminuten worden naar boven afgerond per hele minuut. Je ontvangt je minuten, sms’jes en MB’s op de eerste dag van de maand. De maandelijkse kosten betaal je via een automatische incasso.

Onbeperkt bellen/sms-en is geldig in Nederland en in de EU. Bellen van NL naar de EU valt buiten deze bundel. Voor bellen en sms-en in, naar en vanuit het buitenland, extra MB’s en het gebruik van betaalde servicenummers gelden andere tarieven. Uitgebreide informatie over mijn tarieven vind je op de tarievenpagina. Alle prijzen zijn inclusief 21% btw en in euro`s.

Betaling en levering

Back to top
Betaling

Tijdens de bezorging dien je 1 cent te pinnen bij de koerier. Deze betaling wordt gebruikt om je rekeningnummer te controleren. De eventuele bezorgkosten worden hier ook verrekend met de koerier.

Levering

Je mobiele telefoon en simkaart worden geleverd door mijn partner AMP Groep. Na je bestelling ontvang je een e-mail van AMP Groep waarin precies staat hoe je bestelling bij jou afgeleverd kan worden. Je kunt je bestelling laten bezorgen waar je wilt, zolang je deze zelf in ontvangst kan nemen. In deze e-mail kun je aangeven waar je jouw bestelling wilt laten bezorgen. Het is ook mogelijk om je bestelling af te halen bij AMP Groep in Houten. AMP Groep bezorgt doordeweeks gratis je bestelling tussen 08:00 – 18:00 uur. Op de dag van levering ontvang je rond 08.00 uur een e-mail met het exacte tijdvak van de bezorging. Wil je de bestelling liever ’s avonds (tussen 18.00 - 22.00 uur), in een specifiek tijdvak van 2,5 uur, of op een zaterdag ontvangen? Dit is mogelijk met een bijbetaling. Klik hier voor een overzicht van de kosten per tijdvak.