Skip to main content

Apple iPhone 5s

Jouw abonnement geldt in de hele EU

Je bestelling

Telefonisch bestellen
  • 0800 - 246 24 68
  • Werkdagen 09:00 - 20:00

Toestelspecificaties

Apple iPhone 5s

Apple iPhone 5s

De Apple iPhone 5s is de opvolger van de iPhone 5. Aan het compacte design van de Apple iPhone 5s is niets veranderd ten opzichte van haar voorganger. Maar aan de binnenkant is er wel een hoop veranderd. De iPhone 5s is voorzien van een grotere accu dan haar voorganger, en is voorzien van een vingerafdrukscanner waarmee je veilig en snel toegang krijgt tot je telefoon. Met de 8MP camera van de iPhone 5s ben je voorzien van een camera waar je altijd op van aankan. En met de nieuwe slow motion video functie van de iPhone 5s kun je ieder moment altijd op beeld krijgen. 

Apple iPhone 5S specificaties 

De iPhone 5s is een compacte telefoon die gemakkelijk een dag meegaat. Het telefoonscherm heeft een doorsnede van 10,3 cm. Hierdoor is de telefoon makkelijk met één hand te bedienen, en past hij perfect in je broekzak. De telefoon is verder voorzien van een 8MP camera, waarmee je heldere foto’s kunt maken. In de telefoon zit een 1570 mAh batterij die goed is voor een stand-by tijd van 250 uur. Verder is de iPhone voorzien van een vinger scanner, waardoor je de telefoon optimaal kan beveiligen. Benieuwd naar andere iPhones? Neem dan eens een kijkje op mijn iPhone pagina.

Apple iPhone 5S en Ben

Wie ben ik? Ik ben Ben, de mobiele provider die jou wil helpen om maximaal plezier uit je budget te halen, op het best geteste 4G netwerk van T-Mobile. Ik ben een flexibele provider waar je iedere maand de MB’s en belminuten kan aanpassen. Als je door je MB’s heen bent kun je altijd via MB Extra meer MB’s bij bestellen. En mocht je dit niet willen kun je altijd MB Pauze instellen, zodat je nooit over je internet bundel heen gaat. Met mijn flexibele abonnement en iPhone 5S kun je zonder zorgen genieten van optimale vrijheid en maximaal plezier.

 

Main specifications: 
Value: 
16GB
Label: 
Interne opslag
Value: 
1560 mAh
Label: 
Batterij capaciteit
Value: 
8MP
Label: 
Camera achter
Value: 
1.2MP
Label: 
Camera voor
Secondary sepcifications: 
Label: 
Beeldresolutie
Value: 
640 x 1136 pixels
Label: 
Afmeting
Value: 
123,8 x 58,6 x 7,6 mm
Label: 
Extra geheugen
Value: 
n.v.t.
Label: 
Beeldschermgrootte
Value: 
4 inch
Label: 
Gewicht
Value: 
112 gram
Label: 
Vingerafdrukscanner
Value: 
Ja

Betaling en levering

Back to top
Betaling

Tijdens de bezorging dien je 1 cent te pinnen bij de koerier. Deze betaling wordt gebruikt om je rekeningnummer te controleren. De eventuele bezorgkosten worden hier ook verrekend met de koerier.

Levering

Je mobiele telefoon en simkaart worden geleverd door mijn partner AMP Groep. Na je bestelling ontvang je een e-mail van AMP Groep waarin precies staat hoe je bestelling bij jou afgeleverd kan worden. Je kunt je bestelling laten bezorgen waar je wilt, zolang je deze zelf in ontvangst kan nemen. In deze e-mail kun je aangeven waar je jouw bestelling wilt laten bezorgen. AMP Groep bezorgt doordeweeks gratis je bestelling tussen 08:00 – 18:00 uur. Op de dag van levering ontvang je rond 08.00 uur een e-mail met het exacte tijdvak van de bezorging. Wil je de bestelling liever ’s avonds (tussen 18.00 - 22.00 uur), in een specifiek tijdvak van 2,5 uur, of op een zaterdag ontvangen? Dit is mogelijk met een bijbetaling. Klik hier voor een overzicht van de kosten per tijdvak.

Nummerbehoud

Back to top

Nummerbehoud is gratis. Ik vraag een aantal gegevens van je tijdens de bestelling. Je hoeft daarna zelf niets te doen. Ik zeg jouw abonnement op, zodat je nooit dubbel betaalt. Ik informeer je via e-mail over de voortgang van je nummerbehoud aanvraag. Je ontvangt de dag voor de overstap naar Ben een SMS van mij. Klik hier voor meer informatie over nummerbehoud.

Tarieven

Back to top

Hieronder heb ik een samenvatting gemaakt van de nu geldende tarieven.

Belminuten worden naar boven afgerond per hele minuut. Je ontvangt je minuten, sms'jes en MB's op de eerste dag van de maand. De maandelijkse kosten betaal je via een automatische incasso.

Voor bellen en sms-en in, naar en vanuit het buitenland, extra MB's en het gebruik van betaalde servicenummers gelden andere tarieven. Uitgebreide informatie over mijn tarieven vind je op de tarievenpagina.

Alle prijzen zijn inclusief 21% btw en in euro`s. Bekijk hier alle actuele prijslijsten.