Skip to main content

Apple iPhone SE 32GB

Leverbaar vanaf 5 september

Apple iPhone SE voorkant in grijs
Jouw abonnement geldt in de hele EU
Meest gekozen15,00 €
28,50 €
12,50 €
Meest gekozen18,00 €
15,00 €
Ruim 6x sneller dan 3G!1,00 €
0,50
Eenmalige toestelbetalingToestel per maand
240,00Een deel in een keer en de rest per maand betalen0,00
96,00Een deel in een keer en de rest per maand betalen6,00
0,00Verspreid over 24 maanden betalen10,00

De totaalprijs voor dit toestel is € @device_total_price. Als je er voor kiest in maandelijkse termijnen te betalen dan reken ik geen rente of extra kosten. 

De totaalprijs voor dit toestel is € @device_total_price. 

Een krediet van € 250,00 of meer moet ik verplicht toetsen en aanmelden bij de BKR (Bureau Krediet Registratie). Wil je dit niet? Kies er dan voor om je mobiele telefoon direct helemaal te betalen of betaal een deel aan zodat je krediet onder de € 250,00 blijft.

Klik hier voor alle informatie over je toestelkrediet.

Je bestelling

Telefonisch bestellen
  • 0800 - 246 24 68
  • Werkdagen 09:00 - 20:00

Toestelspecificaties

Apple iPhone SE 32GB

Apple iPhone SE 32GB

De nieuwe Apple iPhone SE 32GB is te vergelijken met de iPhone 6s, maar dan in een iPhone 5 formaat. De reden dat Apple dit gedaan heeft, is omdat niet iedereen houdt van een telefoon van een groot formaat. Maar de iPhone SE 32GB is, ondanks zijn kleinere formaat, van binnen nog steeds een powerhouse. De iPhone SE 32GB heeft een krachtige processor en een grote batterij, waardoor hij makkelijk de hele dag meegaat. En Apple heeft in haar collectie ook de kleur Rose Gold toegevoegd. Wil je meer iPhones zien? Neem dan is een kijkje op mijn iPhone pagina.

Klein maar toch krachtig 

De iPhone SE 32GB mag dan wel klein zijn, maar is toch zeer krachtig. Met zijn Apple A9 chip in, combinatie met de 2GB RAM die hij met zich meedraagt, kan hij makkelijk iedere app aan. De telefoon is voorzien van een 1624 mAh batterij wat ruim voldoende is voor deze telefoon. Doordat de telefoon een 4 inch scherm heeft, wordt de accu minder belast. Hierdoor gaat deze langer mee dan een telefoon met een groter scherm. De telefoon weegt ook maar 113 gram, waardoor deze makkelijk mee te nemen is. Samen met zijn kleine formaat past hij makkelijk in je broekzak.

Ben samen met de iPhone SE 32GB

Ben jij op zoek naar de iPhone SE 32GB met een abonnement? Dan zit je bij mij goed! Ik ben Ben, de meest flexibele provider met veel scherpe abonnementen. Bij mij kun je maandelijks je abonnement aanpassen en zit je ook nog op het best geteste netwerk van T-Mobile. Mijn internet snelheden lopen op tot 100 Mbps, en heb ik de beste dekking in heel Nederland. Wil je hier meer over weten? Klik dan hier.

Main specifications: 
Value: 
32GB
Label: 
Interne opslag
Value: 
1624 mAh
Label: 
Batterij capaciteit
Value: 
12MP
Label: 
Camera achterkant
Value: 
1,2MP
Label: 
Camera voorkant
Secondary sepcifications: 
Label: 
Beeldresolutie
Value: 
640 x 1136 pixels
Label: 
Afmeting
Value: 
123.8 x 58.6 x 7.6 mm
Label: 
Extra geheugen
Value: 
Geen
Label: 
Beeldschermgrootte
Value: 
4 inch
Label: 
Gewicht
Value: 
113 gram
Label: 
Vingerafdrukscanner
Value: 
Ja

Betaling en levering

Back to top
Betaling

Tijdens de bezorging dien je 1 cent te pinnen bij de koerier. Deze betaling wordt gebruikt om je rekeningnummer te controleren. De eventuele bezorgkosten worden hier ook verrekend met de koerier.

Levering

Je mobiele telefoon en simkaart worden geleverd door mijn partner AMP Groep. Na je bestelling ontvang je een e-mail van AMP Groep waarin precies staat hoe je bestelling bij jou afgeleverd kan worden. Je kunt je bestelling laten bezorgen waar je wilt, zolang je deze zelf in ontvangst kan nemen. In deze e-mail kun je aangeven waar je jouw bestelling wilt laten bezorgen. AMP Groep bezorgt doordeweeks gratis je bestelling tussen 08:00 – 18:00 uur. Op de dag van levering ontvang je rond 08.00 uur een e-mail met het exacte tijdvak van de bezorging. Wil je de bestelling liever ’s avonds (tussen 18.00 - 22.00 uur), in een specifiek tijdvak van 2,5 uur, of op een zaterdag ontvangen? Dit is mogelijk met een bijbetaling. Klik hier voor een overzicht van de kosten per tijdvak.

Nummerbehoud

Back to top

Nummerbehoud is gratis. Ik vraag een aantal gegevens van je tijdens de bestelling. Je hoeft daarna zelf niets te doen. Ik zeg jouw abonnement op, zodat je nooit dubbel betaalt. Ik informeer je via e-mail over de voortgang van je nummerbehoud aanvraag. Je ontvangt de dag voor de overstap naar Ben een SMS van mij. Klik hier voor meer informatie over nummerbehoud.

Tarieven

Back to top

Hieronder heb ik een samenvatting gemaakt van de nu geldende tarieven.

Belbundel300 min/smsOnbeperkt min/sms
Bel/SMS bundel (24 maanden)4,00 €7,50 €
Bel/SMS buiten de bundel0,31n.v.t.
Internetbundel1000 MB2500 MB5000 MB
Maandbedrag 24 maanden4,00 €7,00 €10,00 €
Buiten bundel per MB0,100,100,10

Belminuten worden naar boven afgerond per hele minuut. Je ontvangt je minuten, sms'jes en MB's op de eerste dag van de maand.

De maandelijkse kosten betaal je via een automatische incasso.
Voor bellen en sms-en in, naar en vanuit het buitenland en voor het gebruik van betaalde servicenummers gelden andere tarieven. Uitgebreide informatie over mijn tarieven vind je op de tarievenpagina.

 MB Extra

Ben je in een maand door je MB's heen? Of heb je geen internetbundel, en wil je deze maand zonder WiFi internetten?
Met een MB Extra bundel kan je extra MB's kopen die je direct kan gaan gebruiken. De MB's zijn geldig tot het einde van de maand en je kan zoveel MB Extra's kopen als nodig is.

 

MB Extra Prijzen
200 MB Extra (eenmalige aankoop) 2,50
1000 MB Extra (eenmalige aankoop) 7,50
2000 MB Extra (eenmalige aankoop) 10,00

pauze-cyan_0.png MB Pauze 

Voorkom onverwachte kosten met MB Pauze

  • Zodra je internetbundel op is, beschermt MB Pauze je tegen onverwachte kosten
  • Na verbruik van je internetbundel kun je gebruikmaken van WiFi. Of koop eenmalig een MB Extra
  • Je kunt MB Pauze op elk moment aan- of uitzetten
  • Laat je MB Pauze aan staan, dan ben je ook de volgende maand beschermd bent tegen kosten buiten je internetbundel

Alle prijzen zijn inclusief 21% btw en in euro`s. Bekijk hier alle actuele prijslijsten.

Internetsnelheid

Back to top

4G snelheid

4G is het supersnelle en stabiele mobiele internet van de toekomst en de opvolger van 3G. Dankzij de nieuwste technologie is mijn netwerk niet alleen veel sneller en stabieler, maar is de dekking - zowel binnen- als buitenshuis - ook veel beter. Ben maakt gebruik van het netwerk van T-Mobile, wat als beste getest is van Nederland. Met 4G heb je supersnel internet tot 100 Mbps, ruim 6 keer sneller dan 3G internet. Met 3G internet maak je gebruik van een snelheid van 14,4 Mbps. 

4G dekking

Wil je de dekking zien bij jou in de buurt? Bekijk dan mijn dekkingskaart. Ik maak gebruik van het netwerk van T-Mobile, met landelijke 4G-dekking.