Skip to main content

Huawei P9 Lite

Direct Leverbaar

Huawei P9 Lite voorkant
Jouw abonnement geldt in de hele EU
21,50 €
Meest gekozen11,00 €
18,50 €
20,00 €
Meest gekozen11,00 €
21,50 €
Ruim 6x sneller dan 3G!1,00 €
Eenmalige toestelbetalingToestel per maand
240,00Een deel in een keer en de rest per maand betalen0,00
60,00Een deel in een keer en de rest per maand betalen7,50
0,00Verspreid over 24 maanden betalen10,00

De totaalprijs voor dit toestel is € @device_total_price. Als je er voor kiest in maandelijkse termijnen te betalen dan reken ik geen rente of extra kosten. 

De totaalprijs voor dit toestel is € @device_total_price. 

Een krediet van € 250,00 of meer moet ik verplicht toetsen en aanmelden bij de BKR (Bureau Krediet Registratie). Wil je dit niet? Kies er dan voor om je mobiele telefoon direct helemaal te betalen of betaal een deel aan zodat je krediet onder de € 250,00 blijft.

Klik hier voor alle informatie over je toestelkrediet.

Je bestelling

Telefonisch bestellen
  • 0800 - 246 24 68
  • Werkdagen 09:00 - 20:00

Toestelspecificaties

Huawei P9 Lite

Door de gebruikers van Kieskeurig.nl beoordeeld als beste telefoon van maart 2017. 

Huawei P9 Lite, de nieuwe smartphone van Huawei bij Ben

Huawei smartphones staan al langer bekend vanwege de zeer scherpe prijskwaliteitverhouding, maar nu gaat Huawei wel heel ver met de Huawei P9 Lite. Dit kleinere broertje van de P9 heeft een vingerafdrukscanner waardoor je nog sneller en veiliger in je telefoon kan. Ook is er niet bespaard op het scherm: met het scherpe Full HD IPScherm zie je elke foto kristalhelder voorbij komen. In vergelijking met de vorige versie, de Huawei P8 Lite, heeft deze telefoon een nieuwe, snellere processor en een groter werkgeheugen van 3 GB. Hierdoor kan deze Huawei smartphone ook de nieuwste games en meest handige apps makkelijk aan.

Accu en camera van de Huawei P9 Lite

Ik ben altijd online, net zoals de Huawei P9 Lite. Met een grote accu van 3000 mAh kan je door blijven gaan, ook als je heel de dag op 4G zit. Zo kan je op elk moment selfies maken en ze zijn ook nog eens scherp door de 8 megapixel camera aan de voorkant. Ben jij iemand die snakt naar de tijden van je oude Nokia die een week meeging, dan kan je met de nieuwe versie van Android 6 ook nog eens je telefoon in slaap brengen met Doze. Heb je het scherm van de Huawei P9 Lite uit, kan je er nog langer mee doen.

Huawei P9 Lite kopen?

Wil jij dit toestel bestellen? Dat treft, want ik heb nu een mooie aanbieding voor je! Stel hier boven jouw eigen abonnement samen. Dit toestel is ook direct leverbaar, dus lekker snel in huis. Al mijn Huawei smartphones vind je trouwens in mijn shop.

Huawei telefoonhoesje nodig?

Zoek je nog accessoires voor deze telefoon? Dan heb ik nog een tip voor je. Bezoek mijn accessoireshop voor bijvoorbeeld de beste smartphonehoesjes, oordopjes of screenprotectors. Iedere dag heb ik weer nieuwe accessoires in de aanbieding. Ik bezorg je bestelling zelfs gratis vanaf 25 euro! Handig he?

Main specifications: 
Value: 
16GB
Label: 
Interne opslag
Value: 
3000 mAh
Label: 
Batterij capaciteit
Value: 
13MP
Label: 
Camera achterkant
Value: 
8MP
Label: 
Camera voorkant
Secondary sepcifications: 
Label: 
Beeldresolutie
Value: 
1080 x 1920 pixels
Label: 
Afmeting
Value: 
146.8 x 72.6 x 7.5 mm
Label: 
Extra geheugen
Value: 
Max 128GB
Label: 
Beeldschermgrootte
Value: 
5,2 inch
Label: 
Gewicht
Value: 
147 gram
Label: 
Vingerafdrukscanner
Value: 
Ja

Betaling en levering

Back to top
Betaling

Tijdens de bezorging dien je 1 cent te pinnen bij de koerier. Deze betaling wordt gebruikt om je rekeningnummer te controleren. De eventuele bezorgkosten worden hier ook verrekend met de koerier. De aansluitkosten worden verrekend met je eerste factuur.

Levering

Je mobiele telefoon en simkaart worden geleverd door mijn partner AMP Groep. Na je bestelling ontvang je een e-mail van AMP Groep waarin precies staat hoe je bestelling bij jou afgeleverd kan worden. Je kunt je bestelling laten bezorgen waar je wilt, zolang je deze zelf in ontvangst kan nemen. In deze e-mail kun je aangeven waar je jouw bestelling wilt laten bezorgen. AMP Groep bezorgt doordeweeks gratis je bestelling tussen 08:00 – 18:00 uur. Op de dag van levering ontvang je rond 08.00 uur een e-mail met het exacte tijdvak van de bezorging. Wil je de bestelling liever ’s avonds (tussen 18.00 - 22.00 uur), in een specifiek tijdvak van 2,5 uur, of op een zaterdag ontvangen? Dit is mogelijk met een bijbetaling. Klik hier voor een overzicht van de kosten per tijdvak.

Nummerbehoud

Back to top

Nummerbehoud is gratis. Ik vraag een aantal gegevens van je tijdens de bestelling. Je hoeft daarna zelf niets te doen. Ik zeg jouw abonnement op, zodat je nooit dubbel betaalt. Ik informeer je via e-mail over de voortgang van je nummerbehoud aanvraag. Je ontvangt de dag voor de overstap naar Ben een SMS van mij. Klik hier voor meer informatie over nummerbehoud.

Tarieven

Back to top

Hieronder heb ik een samenvatting gemaakt van de nu geldende tarieven.

Belbundel100 min/sms300 min/smsOnbeperkt min/sms
Bel/SMS bundel (24 maanden)3,00 €4,00 €7,50 €
Bel/SMS buiten de bundel0,310,31n.v.t.
Internetbundel1000 MB2500 MB5000 MB
Maandbedrag 24 maanden4,00 €7,00 €10,00 €
Buiten bundel per MB0,100,100,10

Belminuten worden naar boven afgerond per hele minuut. Je ontvangt je minuten, sms'jes en MB's op de eerste dag van de maand.

De maandelijkse kosten betaal je via een automatische incasso.
Voor bellen en sms-en in, naar en vanuit het buitenland en voor het gebruik van betaalde servicenummers gelden andere tarieven. Uitgebreide informatie over mijn tarieven vind je op de tarievenpagina.

 MB Extra

Ben je in een maand door je MB's heen? Of heb je geen internetbundel, en wil je deze maand zonder WiFi internetten?
Met een MB Extra bundel kan je extra MB's kopen die je direct kan gaan gebruiken. De MB's zijn geldig tot het einde van de maand en je kan zoveel MB Extra's kopen als nodig is.

 

MB Extra Prijzen
200 MB Extra (eenmalige aankoop) 2,50
1000 MB Extra (eenmalige aankoop) 7,50
2000 MB Extra (eenmalige aankoop) 10,00

pauze-cyan_0.png MB Pauze 

Voorkom onverwachte kosten met MB Pauze

  • Zodra je internetbundel op is, beschermt MB Pauze je tegen onverwachte kosten
  • Na verbruik van je internetbundel kun je gebruikmaken van WiFi. Of koop eenmalig een MB Extra
  • Je kunt MB Pauze op elk moment aan- of uitzetten
  • Laat je MB Pauze aan staan, dan ben je ook de volgende maand beschermd bent tegen kosten buiten je internetbundel

Alle prijzen zijn inclusief 21% btw en in euro`s. Bekijk hier alle actuele prijslijsten.

Internetsnelheid

Back to top

4G snelheid

4G is het supersnelle en stabiele mobiele internet van de toekomst en de opvolger van 3G. Dankzij de nieuwste technologie is mijn netwerk niet alleen veel sneller en stabieler, maar is de dekking - zowel binnen- als buitenshuis - ook veel beter. Ben maakt gebruik van het netwerk van T-Mobile, wat als beste getest is van Nederland. Met 4G heb je supersnel internet tot 100 Mbps, ruim 6 keer sneller dan 3G internet. Met 3G internet maak je gebruik van een snelheid van 14,4 Mbps. 

4G dekking

Wil je de dekking zien bij jou in de buurt? Bekijk dan mijn dekkingskaart. Ik maak gebruik van het netwerk van T-Mobile, met landelijke 4G-dekking.