Skip to main content

Samsung Galaxy A3 (2017)

Direct leverbaar

Samsung Galaxy A3 2017 Roze voorkant
Jouw abonnement geldt in de hele EU
Meest gekozen8,00 €
26,50 €
8,00 €
Meest gekozen23,50 €
26,50 €
Ruim 6x sneller dan 3G!1,00 €
0,50
Eenmalige toestelbetalingToestel per maand
240,00Een deel in een keer en de rest per maand betalen0,00
60,00Een deel in een keer en de rest per maand betalen7,50
0,00Verspreid over 24 maanden betalen10,00

De totaalprijs voor dit toestel is € @device_total_price. Als je er voor kiest in maandelijkse termijnen te betalen dan reken ik geen rente of extra kosten. 

De totaalprijs voor dit toestel is € @device_total_price. 

Een krediet van € 250,00 of meer moet ik verplicht toetsen en aanmelden bij de BKR (Bureau Krediet Registratie). Wil je dit niet? Kies er dan voor om je mobiele telefoon direct helemaal te betalen of betaal een deel aan zodat je krediet onder de € 250,00 blijft.

Klik hier voor alle informatie over je toestelkrediet.

Je bestelling

Telefonisch bestellen
  • 0800 - 246 24 68
  • Werkdagen 09:00 - 20:00

Toestelspecificaties

Samsung Galaxy A3 (2017)

Samsung Galaxy A3 2017

Samsung is in januari 2017 gekomen met de nieuwe Galaxy A3. De nieuwe Samsung telefoon is voorzien van een metalen behuizing en een stijlvol design, die voorzien is van een IP-68 certificaat. Dit houdt in dat de telefoon water en stofdicht is. Ook is de telefoon voorzien van een vingerscanner, waardoor je als enige makkelijk en snel toegang tot je telefoon kan krijgen. De telefoon is niet de grootste in zijn soort. Met de telefoon is voornamelijk rekening gehouden, dat deze lekker in de hand ligt en compact is zodat je hem makkelijk kan meenemen. Meer weten? Lees dan de review van Michael.

De Samsung Galaxy A3 2017 in vogelvlucht

De nieuwe Samsung Galaxy A3 2017 staat bekend om zijn stijlvolle design samen met haar hoge performance en dat voor een betaalbare prijs. De telefoon is voorzien van een IP68 rating dit betekent dat deze waterdicht is op anderhalf meter diepte tot maximaal 30 minuten. De telefoon heeft een 13MP camera aan de achterkant, en heeft aan de voorkant een 8 MP camera. Ook is de telefoon voorzien van een 2350 mAh batterij die gemakkelijk de hele dag meegaat. Verder is de telefoon voorzien van een vingerafdrukscanner, zodat uw telefoon optimaal beveiligd is. Ben je op zoek naar een ander Samsung toestel? Klik dan hier

Ben en de Samsung Galaxy A3 2017

Wie ben ik? Ik ben Ben, de mobiele provider die jou wil helpen om maximaal plezier uit je budget te halen, op het best geteste 4G netwerk van T-Mobile. Ik ben een flexibele provider waar je iedere maand je MB’s en belminuten kan aanpassen. En als je door je MB’s heen bent, kun je altijd met een MB extra bundel meer MB’s bij bestellen. Mocht je dit niet willen? Je kan altijd de MB Pauze aanzetten, zodat je nooit over je internet abonnement heen gaat. Met mijn flexibele abonnement en Samsung Galaxy A3 2017 kan je zonder zorgen genieten van optimale vrijheid en maximaal plezier.

Main specifications: 
Value: 
16GB
Label: 
Interne opslag
Value: 
2350 mAh
Label: 
Batterij capaciteit
Value: 
13MP
Label: 
Camera achterkant
Value: 
8MP
Label: 
Camera voorkant
Secondary sepcifications: 
Label: 
Beeldresolutie
Value: 
720 x 1280
Label: 
Afmeting
Value: 
135.4 x 66.2 x 7.9 mm
Label: 
Extra geheugen
Value: 
Max 256GB
Label: 
Beeldschermgrootte
Value: 
4,7 inch
Label: 
Gewicht
Value: 
135 gram
Label: 
Vingerafdrukscanner
Value: 
Ja

Betaling en levering

Back to top
Betaling

Tijdens de bezorging dien je 1 cent te pinnen bij de koerier. Deze betaling wordt gebruikt om je rekeningnummer te controleren. De eventuele bezorgkosten worden hier ook verrekend met de koerier.

Levering

Je mobiele telefoon en simkaart worden geleverd door mijn partner AMP Groep. Na je bestelling ontvang je een e-mail van AMP Groep waarin precies staat hoe je bestelling bij jou afgeleverd kan worden. Je kunt je bestelling laten bezorgen waar je wilt, zolang je deze zelf in ontvangst kan nemen. In deze e-mail kun je aangeven waar je jouw bestelling wilt laten bezorgen. AMP Groep bezorgt doordeweeks gratis je bestelling tussen 08:00 – 18:00 uur. Op de dag van levering ontvang je rond 08.00 uur een e-mail met het exacte tijdvak van de bezorging. Wil je de bestelling liever ’s avonds (tussen 18.00 - 22.00 uur), in een specifiek tijdvak van 2,5 uur, of op een zaterdag ontvangen? Dit is mogelijk met een bijbetaling. Klik hier voor een overzicht van de kosten per tijdvak.

Nummerbehoud

Back to top

Nummerbehoud is gratis. Ik vraag een aantal gegevens van je tijdens de bestelling. Je hoeft daarna zelf niets te doen. Ik zeg jouw abonnement op, zodat je nooit dubbel betaalt. Ik informeer je via e-mail over de voortgang van je nummerbehoud aanvraag. Je ontvangt de dag voor de overstap naar Ben een SMS van mij. Klik hier voor meer informatie over nummerbehoud.

Tarieven

Back to top

Hieronder heb ik een samenvatting gemaakt van de nu geldende tarieven.

Belbundel300 min/smsOnbeperkt min/sms
Bel/SMS bundel (24 maanden)4,00 €7,50 €
Bel/SMS buiten de bundel0,31n.v.t.
Internetbundel1000 MB2500 MB5000 MB
Maandbedrag 24 maanden4,00 €7,00 €10,00 €
Buiten bundel per MB0,100,100,10

Belminuten worden naar boven afgerond per hele minuut. Je ontvangt je minuten, sms'jes en MB's op de eerste dag van de maand.

De maandelijkse kosten betaal je via een automatische incasso.
Voor bellen en sms-en in, naar en vanuit het buitenland en voor het gebruik van betaalde servicenummers gelden andere tarieven. Uitgebreide informatie over mijn tarieven vind je op de tarievenpagina.

 MB Extra

Ben je in een maand door je MB's heen? Of heb je geen internetbundel, en wil je deze maand zonder WiFi internetten?
Met een MB Extra bundel kan je extra MB's kopen die je direct kan gaan gebruiken. De MB's zijn geldig tot het einde van de maand en je kan zoveel MB Extra's kopen als nodig is.

 

MB Extra Prijzen
200 MB Extra (eenmalige aankoop) 2,50
1000 MB Extra (eenmalige aankoop) 7,50
2000 MB Extra (eenmalige aankoop) 10,00

pauze-cyan_0.png MB Pauze 

Voorkom onverwachte kosten met MB Pauze

  • Zodra je internetbundel op is, beschermt MB Pauze je tegen onverwachte kosten
  • Na verbruik van je internetbundel kun je gebruikmaken van WiFi. Of koop eenmalig een MB Extra
  • Je kunt MB Pauze op elk moment aan- of uitzetten
  • Laat je MB Pauze aan staan, dan ben je ook de volgende maand beschermd bent tegen kosten buiten je internetbundel

Alle prijzen zijn inclusief 21% btw en in euro`s. Bekijk hier alle actuele prijslijsten.

Internetsnelheid

Back to top

4G snelheid

4G is het supersnelle en stabiele mobiele internet van de toekomst en de opvolger van 3G. Dankzij de nieuwste technologie is mijn netwerk niet alleen veel sneller en stabieler, maar is de dekking - zowel binnen- als buitenshuis - ook veel beter. Ben maakt gebruik van het netwerk van T-Mobile, wat als beste getest is van Nederland. Met 4G heb je supersnel internet tot 100 Mbps, ruim 6 keer sneller dan 3G internet. Met 3G internet maak je gebruik van een snelheid van 14,4 Mbps. 

4G dekking

Wil je de dekking zien bij jou in de buurt? Bekijk dan mijn dekkingskaart. Ik maak gebruik van het netwerk van T-Mobile, met landelijke 4G-dekking.