Skip to main content

Samsung Galaxy S6

Jouw abonnement geldt in de hele EU

Je bestelling

Telefonisch bestellen
  • 0800 - 246 24 68
  • Werkdagen 09:00 - 20:00

Toestelspecificaties

Samsung Galaxy S6

Samsung Galaxy S6, vlaggenschip smartphone van Samsung

Samsung heeft met de Galaxy S6 flink wat veranderd ten opzichte van zijn voorganger. Dit, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. Vergeleken met de Galaxy S5 is er geen plastic meer te bekennen aan de behuizing. Zowel de voorkant als de achterkant is van glas gemaakt. Ook is de vertrouwde vingerafdrukscanner nog steeds te vinden in de thuisknop onder aan het scherm. En zoals je gewend bent van Samsung zijn het scherm en de camera de beste in zijn klasse. Met een AMOLED scherm met 2560x1440 pixels zie je alle teksten en foto’s haarscherp op het scherm. De camera’s, met een 16 megapixel sensor aan de achterkant en een 5 megapixel sensor aan de voorkant, zullen je niet teleurstellen. Bovendien heeft Samsung ook wat gedaan aan de software van het toestel. Waar in het verleden de Samsung smartphones helemaal afgeladen waren met verplichte, voorgeïnstalleerde apps, komt de Samsung Galaxy S6 met een kleiner pakket apps van Samsung en houd je dus meer ruimte over voor je eigen muziek, foto’s en apps.

Sneller dan snel Processor, oplader en snelle dataverbinding

Met een octacore processor en een kloksnelheid van 2100 MHz loopt de Samsung S6 razendsnel en is multitasken geen enkel probleem. Daarnaast wordt de S6 geleverd met een snellader waardoor je 1,5x zo snel laadt als met een normale oplader. Bovendien heb je ook de mogelijkheid om de S6 draadloos op te laden. In combinatie met 4G van Ben kan je ook nog eens mobiel internetten met 100 Mbps. Bekijk hier al mijn Samsung toestellen

Samsung accessoires koop je ook bij Ben

Zoek jij nog een telefoonhoesje of oplader voor je Samsung Galaxy S6? Dan kan ik je ook verder helpen. Bij Ben hebben wij ook de beste accessoires voor je telefoon! Kijk maar eens in mijn accessoireshop!

 

Main specifications: 
Value: 
32GB
Label: 
Interne opslag
Value: 
2550 mAh
Label: 
Batterij capaciteit
Value: 
4G
Label: 
Netwerk
Secondary sepcifications: 
Label: 
Afmeting
Value: 
143.4 x 70.5 x 6.8 mm
Label: 
Beeldresolutie
Value: 
1440 x 2560
Label: 
Extra geheugen
Value: 
Niet uitbreidbaar
Label: 
Beeldschermgrootte
Value: 
5,1 inch
Label: 
Gewicht
Value: 
138 gram
Label: 
Besturingssysteem
Value: 
Android 5.1 (Lollipop), met upgrade naar 6.0.1 (Marshmallow)

Betaling en levering

Back to top
Betaling

Tijdens de bezorging dien je 1 cent te pinnen bij de koerier. Deze betaling wordt gebruikt om je rekeningnummer te controleren. De eventuele bezorgkosten worden hier ook verrekend met de koerier.

Levering

Je mobiele telefoon en simkaart worden geleverd door mijn partner AMP Groep. Na je bestelling ontvang je een e-mail van AMP Groep waarin precies staat hoe je bestelling bij jou afgeleverd kan worden. Je kunt je bestelling laten bezorgen waar je wilt, zolang je deze zelf in ontvangst kan nemen. In deze e-mail kun je aangeven waar je jouw bestelling wilt laten bezorgen. AMP Groep bezorgt doordeweeks gratis je bestelling tussen 08:00 – 18:00 uur. Op de dag van levering ontvang je rond 08.00 uur een e-mail met het exacte tijdvak van de bezorging. Wil je de bestelling liever ’s avonds (tussen 18.00 - 22.00 uur), in een specifiek tijdvak van 2,5 uur, of op een zaterdag ontvangen? Dit is mogelijk met een bijbetaling. Klik hier voor een overzicht van de kosten per tijdvak.

Nummerbehoud

Back to top

Nummerbehoud is gratis. Ik vraag een aantal gegevens van je tijdens de bestelling. Je hoeft daarna zelf niets te doen. Ik zeg jouw abonnement op, zodat je nooit dubbel betaalt. Ik informeer je via e-mail over de voortgang van je nummerbehoud aanvraag. Je ontvangt de dag voor de overstap naar Ben een SMS van mij. Klik hier voor meer informatie over nummerbehoud.

Tarieven

Back to top

Hieronder heb ik een samenvatting gemaakt van de nu geldende tarieven.

Belminuten worden naar boven afgerond per hele minuut. Je ontvangt je minuten, sms'jes en MB's op de eerste dag van de maand. De maandelijkse kosten betaal je via een automatische incasso.

Voor bellen en sms-en in, naar en vanuit het buitenland, extra MB's en het gebruik van betaalde servicenummers gelden andere tarieven. Uitgebreide informatie over mijn tarieven vind je op de tarievenpagina.

pauze-cyan_0.png MB Pauze 

Voorkom onverwachte kosten met MB Pauze

  • Zodra je internetbundel op is, beschermt MB Pauze je tegen onverwachte kosten
  • Na verbruik van je internetbundel kun je gebruikmaken van WiFi. Of koop eenmalig een MB Extra
  • Je kunt MB Pauze op elk moment aan- of uitzetten
  • Laat je MB Pauze aan staan, dan ben je ook de volgende maand beschermd bent tegen kosten buiten je internetbundel

Alle prijzen zijn inclusief 21% btw en in euro`s. Bekijk hier alle actuele prijslijsten.