Skip to main content

Sony Xperia X Compact

Direct leverbaar

Xperia X Compact 2017 blauw voorkant
Gratis Sony XB10 speaker
Jouw abonnement geldt in de hele EU
Meest gekozen22,00 €
18,50 €
25,50 €
Meest gekozen22,00 €
18,50 €
Ruim 6x sneller dan 3G!1,00 €
Eenmalige toestelbetalingToestel per maand
312,00Een deel in een keer en de rest per maand betalen0,00
156,00Een deel in een keer en de rest per maand betalen6,50
72,00Een deel in een keer en de rest per maand betalen10,00
0,00Verspreid over 24 maanden betalen13,00

De totaalprijs voor dit toestel is € @device_total_price. Als je er voor kiest in maandelijkse termijnen te betalen dan reken ik geen rente of extra kosten. 

De totaalprijs voor dit toestel is € @device_total_price. 

Een krediet van € 250,00 of meer moet ik verplicht toetsen en aanmelden bij de BKR (Bureau Krediet Registratie). Wil je dit niet? Kies er dan voor om je mobiele telefoon direct helemaal te betalen of betaal een deel aan zodat je krediet onder de € 250,00 blijft.

Klik hier voor alle informatie over je toestelkrediet.

Je bestelling

Telefonisch bestellen
 • 0800 - 246 24 68
 • Werkdagen 09:00 - 20:00

Sony XB10 actie twv €60,-

Krijg nu bij het afsluiten van een 2 jarig Sony Xperia X Compact Ben abonnement, een Sony XB10 zwart cadeau ter waarde van €60,-

De Sony XB10 is een compacte bluetooth speaker die tot wel 16 uur al je muziek kan afspelen. Hij maakt ook gebruik van EXTRA BASS™, waardoor alle lage tonen nog beter klinken. De XB10 weegt maar 260 gram en is IPX5-waterbestendig. zodat je binnen en buiten deze speaker altijd kan gebruiken.

Heb jij een Sony Xperia X Compact abonnement bij Ben afgesloten, tussen 3 juli en 3 september? Meld je dan hier aan om de Sony XB60 te krijgen. Aanmelden kan tot 17 september.

Toestelspecificaties

Sony Xperia X Compact

Sony Xperia X Compact (2017)

De verbeterde Sony Xperia X Compact is hét toestel om de beste plaatjes mee te schieten. Het compacte formaat en de zachte, afgeronde vorm zorgen ervoor dat de telefoon comfortabel in de hand ligt. En dat je hem altijd mee op zak kan nemen. Naast tijdloos zwart is het toestel ook beschikbaar in rustgevend Mist Blue. Doordat de telefoon maar 4,6 inch groot is, kun je hem gemakkelijk overal mee naar toe nemen. En hoef je nooit meer een foto te missen!

De Sony Xperia X Compact 2017 in een notendop

Benieuwd naar wat je allemaal met de Sony Xperia X Compact kan? Ik vertel het je:

 • Bewegende objecten fotograferen met de scherpste details, zelfs bij weinig licht.
 • Met een geavanceerde infraroodsensor foto’s maken die nét zulke levendige kleuren hebben als in het echt. Zo heb je nooit meer een filter nodig. En dat allemaal razendsnel dankzij de 23-MP-camera.
 • Adaptief opladen. Wat dat inhoudt? Dat je telefoon over intelligente oplaadfuncties beschikt om te voorkomen dat de kwaliteit van je batterij achteruit gaat. Het toestel leert jouw oplaadpatronen kennen en past zich daarop aan. Zo gaat je batterij twee keer langer mee. Handig toch?
 • Verschillende handige apps op je telefoon installeren. Zonder je zorgen te maken over dat je toestel traag wordt. Apps die je niet gebruikt, worden automatisch gedeactiveerd. Zo werkt je telefoon altijd op de beste snelheid.
 • Gemakkelijk tussen verschillende apps switchen zonder dat je telefoon traag wordt.
 • Je telefoon optimaal beveiligen met de verbeterde vingerafdrukscanner.

Bestel je Sony Xperia X Compact (2017) bij Ben!

Sta je vooraan in de rij om de nieuwe Sony Xperia X Compact (2017) te bemachtigen? En ben je daarbij ook op zoek naar een flexibel abonnement? Dan ben ik daarvoor de aangewezen provider! Bij mij betaal je nooit te veel voor je telefoonabonnement. Én kun je je bundel elke maand aanpassen. Handig toch? Zo weet je zeker dat je nooit meer betaalt dan dat je verbruikt. Wil je liever een ander toestel van Sony bestellen? Misschien is de Sony Xperia XA1 van Ben iets voor jou!

Main specifications: 
Value: 
32 GB
Label: 
Interne opslag
Value: 
2700 mAh
Label: 
Batterij capaciteit
Value: 
23 MP
Label: 
Camera achterkant
Value: 
5 MP
Label: 
Camera voorkant
Value: 
Vingerscanner
Label: 
Aanwezig
Value: 
4G
Label: 
Netwerk
Secondary sepcifications: 
Label: 
Afmeting
Value: 
129 x 65 x 9.5 mm
Label: 
Beeldresolutie
Value: 
1280 x 720 pixels
Label: 
Extra geheugen
Value: 
Max. 32GB
Label: 
Beeldschermgrootte
Value: 
4,6 inch
Label: 
Gewicht
Value: 
135 gram
Label: 
Besturingssysteem
Value: 
Google Android N

Betaling en levering

Back to top
Betaling

Tijdens de bezorging dien je 1 cent te pinnen bij de koerier. Deze betaling wordt gebruikt om je rekeningnummer te controleren. De eventuele bezorgkosten worden hier ook verrekend met de koerier. De aansluitkosten worden verrekend met je eerste factuur.

Levering

Je mobiele telefoon en simkaart worden geleverd door mijn partner AMP Groep. Na je bestelling ontvang je een e-mail van AMP Groep waarin precies staat hoe je bestelling bij jou afgeleverd kan worden. Je kunt je bestelling laten bezorgen waar je wilt, zolang je deze zelf in ontvangst kan nemen. In deze e-mail kun je aangeven waar je jouw bestelling wilt laten bezorgen. AMP Groep bezorgt doordeweeks gratis je bestelling tussen 08:00 – 18:00 uur. Op de dag van levering ontvang je rond 08.00 uur een e-mail met het exacte tijdvak van de bezorging. Wil je de bestelling liever ’s avonds (tussen 18.00 - 22.00 uur), in een specifiek tijdvak van 2,5 uur, of op een zaterdag ontvangen? Dit is mogelijk met een bijbetaling. Klik hier voor een overzicht van de kosten per tijdvak.

Nummerbehoud

Back to top

Nummerbehoud is gratis. Ik vraag een aantal gegevens van je tijdens de bestelling. Je hoeft daarna zelf niets te doen. Ik zeg jouw abonnement op, zodat je nooit dubbel betaalt. Ik informeer je via e-mail over de voortgang van je nummerbehoud aanvraag. Je ontvangt de dag voor de overstap naar Ben een SMS van mij. Klik hier voor meer informatie over nummerbehoud.

Tarieven

Back to top

Hieronder heb ik een samenvatting gemaakt van de nu geldende tarieven.

Belbundel300 min/smsOnbeperkt min/sms
Bel/SMS bundel (24 maanden)4,00 €7,50 €
Bel/SMS buiten de bundel0,31n.v.t.
Internetbundel1000 MB2500 MB5000 MB
Maandbedrag 24 maanden4,00 €7,00 €10,00 €
Buiten bundel per MB0,100,100,10

Belminuten worden naar boven afgerond per hele minuut. Je ontvangt je minuten, sms'jes en MB's op de eerste dag van de maand.

De maandelijkse kosten betaal je via een automatische incasso.
Voor bellen en sms-en in, naar en vanuit het buitenland en voor het gebruik van betaalde servicenummers gelden andere tarieven. Uitgebreide informatie over mijn tarieven vind je op de tarievenpagina.

 MB Extra

Ben je in een maand door je MB's heen? Of heb je geen internetbundel, en wil je deze maand zonder WiFi internetten?
Met een MB Extra bundel kan je extra MB's kopen die je direct kan gaan gebruiken. De MB's zijn geldig tot het einde van de maand en je kan zoveel MB Extra's kopen als nodig is.

 

MB Extra Prijzen
200 MB Extra (eenmalige aankoop) 2,50
1000 MB Extra (eenmalige aankoop) 7,50
2000 MB Extra (eenmalige aankoop) 10,00

pauze-cyan_0.png MB Pauze 

Voorkom onverwachte kosten met MB Pauze

 • Zodra je internetbundel op is, beschermt MB Pauze je tegen onverwachte kosten
 • Na verbruik van je internetbundel kun je gebruikmaken van WiFi. Of koop eenmalig een MB Extra
 • Je kunt MB Pauze op elk moment aan- of uitzetten
 • Laat je MB Pauze aan staan, dan ben je ook de volgende maand beschermd bent tegen kosten buiten je internetbundel

Alle prijzen zijn inclusief 21% btw en in euro`s. Bekijk hier alle actuele prijslijsten.

Internetsnelheid

Back to top

4G snelheid

4G is het supersnelle en stabiele mobiele internet van de toekomst en de opvolger van 3G. Dankzij de nieuwste technologie is mijn netwerk niet alleen veel sneller en stabieler, maar is de dekking - zowel binnen- als buitenshuis - ook veel beter. Ben maakt gebruik van het netwerk van T-Mobile, wat als beste getest is van Nederland. Met 4G heb je supersnel internet tot 100 Mbps, ruim 6 keer sneller dan 3G internet. Met 3G internet maak je gebruik van een snelheid van 14,4 Mbps. 

4G dekking

Wil je de dekking zien bij jou in de buurt? Bekijk dan mijn dekkingskaart. Ik maak gebruik van het netwerk van T-Mobile, met landelijke 4G-dekking.