Skip to main content

Sony Xperia X Compact

Jouw abonnement geldt in de hele EU

Je bestelling

Telefonisch bestellen
  • 0800 - 246 24 68
  • Werkdagen 08:00 - 20:00

Toestelspecificaties

Sony Xperia X Compact

Sony Xperia X Compact (2017)

De verbeterde Sony Xperia X Compact is hét toestel om de beste plaatjes mee te schieten. Het compacte formaat en de zachte, afgeronde vorm zorgen ervoor dat de telefoon comfortabel in de hand ligt. En dat je hem altijd mee op zak kan nemen. Naast tijdloos zwart is het toestel ook beschikbaar in rustgevend Mist Blue. Doordat de telefoon maar 4,6 inch groot is, kun je hem gemakkelijk overal mee naar toe nemen. En hoef je nooit meer een foto te missen!

De Sony Xperia X Compact 2017 in een notendop

Benieuwd naar wat je allemaal met de Sony Xperia X Compact kan? Ik vertel het je:

  • Bewegende objecten fotograferen met de scherpste details, zelfs bij weinig licht.
  • Met een geavanceerde infraroodsensor foto’s maken die nét zulke levendige kleuren hebben als in het echt. Zo heb je nooit meer een filter nodig. En dat allemaal razendsnel dankzij de 23-MP-camera.
  • Adaptief opladen. Wat dat inhoudt? Dat je telefoon over intelligente oplaadfuncties beschikt om te voorkomen dat de kwaliteit van je batterij achteruit gaat. Het toestel leert jouw oplaadpatronen kennen en past zich daarop aan. Zo gaat je batterij twee keer langer mee. Handig toch?
  • Verschillende handige apps op je telefoon installeren. Zonder je zorgen te maken over dat je toestel traag wordt. Apps die je niet gebruikt, worden automatisch gedeactiveerd. Zo werkt je telefoon altijd op de beste snelheid.
  • Gemakkelijk tussen verschillende apps switchen zonder dat je telefoon traag wordt.
  • Je telefoon optimaal beveiligen met de verbeterde vingerafdrukscanner.

Bestel je Sony Xperia X Compact (2017) bij Ben!

Sta je vooraan in de rij om de nieuwe Sony Xperia X Compact (2017) te bemachtigen? En ben je daarbij ook op zoek naar een flexibel abonnement? Dan ben ik daarvoor de aangewezen provider! Bij mij betaal je nooit te veel voor je telefoonabonnement. Én kun je je bundel elke maand aanpassen. Handig toch? Zo weet je zeker dat je nooit meer betaalt dan dat je verbruikt. Wil je liever een ander toestel van Sony bestellen? Misschien is de Sony Xperia XA1 van Ben iets voor jou!

Main specifications: 
Value: 
32 GB
Label: 
Interne opslag
Value: 
2700 mAh
Label: 
Batterij capaciteit
Value: 
23 MP
Label: 
Camera achterkant
Value: 
5 MP
Label: 
Camera voorkant
Value: 
Vingerscanner
Label: 
Aanwezig
Value: 
4G
Label: 
Netwerk
Secondary sepcifications: 
Label: 
Afmeting
Value: 
129 x 65 x 9.5 mm
Label: 
Beeldresolutie
Value: 
1280 x 720 pixels
Label: 
Extra geheugen
Value: 
Max. 32GB
Label: 
Beeldschermgrootte
Value: 
4,6 inch
Label: 
Gewicht
Value: 
135 gram
Label: 
Besturingssysteem
Value: 
Google Android N

Betaling en levering

Back to top
Betaling

Tijdens de bezorging dien je 1 cent te pinnen bij de koerier. Deze betaling wordt gebruikt om je rekeningnummer te controleren. De eventuele bezorgkosten worden hier ook verrekend met de koerier.

Levering

Je mobiele telefoon en simkaart worden geleverd door mijn partner AMP Groep. Na je bestelling ontvang je een e-mail van AMP Groep waarin precies staat hoe je bestelling bij jou afgeleverd kan worden. Je kunt je bestelling laten bezorgen waar je wilt, zolang je deze zelf in ontvangst kan nemen. In deze e-mail kun je aangeven waar je jouw bestelling wilt laten bezorgen. AMP Groep bezorgt doordeweeks gratis je bestelling tussen 08:00 – 18:00 uur. Op de dag van levering ontvang je rond 08.00 uur een e-mail met het exacte tijdvak van de bezorging. Wil je de bestelling liever ’s avonds (tussen 18.00 - 22.00 uur), in een specifiek tijdvak van 2,5 uur, of op een zaterdag ontvangen? Dit is mogelijk met een bijbetaling. Klik hier voor een overzicht van de kosten per tijdvak.

Nummerbehoud

Back to top

Nummerbehoud is gratis. Ik vraag een aantal gegevens van je tijdens de bestelling. Je hoeft daarna zelf niets te doen. Ik zeg jouw abonnement op, zodat je nooit dubbel betaalt. Ik informeer je via e-mail over de voortgang van je nummerbehoud aanvraag. Je ontvangt de dag voor de overstap naar Ben een SMS van mij. Klik hier voor meer informatie over nummerbehoud.

Tarieven

Back to top

Hieronder heb ik een samenvatting gemaakt van de nu geldende tarieven.

Belbundel 100 min/sms 300 min/sms Onbeperkt min/sms
Bel/SMS bundel (24 maanden) 3,00 4,00 7,50
Bel/SMS bundel (Maandelijks opzegbaar) 4,00 5,00 8,50
Bel/SMS buiten de bundel 0,31 0,31 n.v.t.
Internetbundel Geen internetbundel 500 MB 1500 MB
Maandbedrag 24 maanden 0,00 3,00 4,00
Maandbedrag maandelijks opzegbaar 0,00 3,00 4,00
Buiten bundel per MB 0,10 0,10 0,10
Internetbundel 3500 MB 6500 MB
Maandbedrag 24 maanden 7,00 10,00
Maandbedrag maandelijks opzegbaar 7,00 10,00
Buiten bundel per MB 0,10 0,10

Belminuten worden naar boven afgerond per hele minuut. Je ontvangt je minuten, sms'jes en MB's op de eerste dag van de maand. De maandelijkse kosten betaal je via een automatische incasso.

Voor bellen en sms-en in, naar en vanuit het buitenland, extra MB's en het gebruik van betaalde servicenummers gelden andere tarieven. Uitgebreide informatie over mijn tarieven vind je op de tarievenpagina.

Alle prijzen zijn inclusief 21% btw en in euro`s. Bekijk hier alle actuele prijslijsten.