Skip to main content

Sony Xperia X

Jouw abonnement geldt in de hele EU

Je bestelling

Telefonisch bestellen
  • 0800 - 246 24 68
  • Werkdagen 09:00 - 20:00

Toestelspecificaties

Sony Xperia X

Sony Xperia X

De Sony Xperia X is de opvolger van de Xperia Z5 en de snellere broer van de Xperia XA. Groter dan de Xperia XA is het toestel niet. Het scherm is 5 inch, dat is even groot als de Xperia XA, maar aan de binnenkant van het toestel kun je merken dat het net wat beter is. Ten eerste zit er een snellere processor in en zit er 3GB ram geheugen in ten opzichten van 2 GB ram. Dit zorgt ervoor dat het toestel veel sneller op kan starten of bijvoorbeeld sneller kan wisselen tussen jouw favoriete apps.  Daarnaast beschikt het toestel standaard over 32GB aan intern geheugen waardoor je lekker veel foto’s kunt maken, video’s kunt schieten of bijvoorbeeld muziek op je Xperia X kunt zetten. Meer weten? Lees de review van Marc.

23 megapixels!

En dan de camera van de Xperia X. De lens is maar liefst 23 megapixels en dat is voor een telefoon een hele hoop. De Xperia X beschikt over software die kan voorspellen waar objecten heen bewegen. Hiermee maak je hele scherpe foto’s die je kunt bekijken op het scherm van de Xperia X die met een resolutie van 1080 x 1920 full HD is. De Xperia X draait op Android 6.0 met de skin van Sony daaroverheen.

 

Main specifications: 
Value: 
32GB
Label: 
Interne opslag
Value: 
2620 mAh
Label: 
Batterij capaciteit
Value: 
23.0MP
Label: 
Camera MegaPixel
Value: 
4G
Label: 
Netwerk
Secondary sepcifications: 
Label: 
Afmeting
Value: 
142.7 x 69.4 x 7.9 mm
Label: 
Beeldresolutie
Value: 
1080 x 1920 pixels
Label: 
Extra geheugen
Value: 
Max 256GB
Label: 
Beeldschermgrootte
Value: 
5,0 inch
Label: 
Gewicht
Value: 
153 gram
Label: 
Besturingssysteem
Value: 
Android 6.0

Betaling en levering

Back to top
Betaling

Tijdens de bezorging dien je 1 cent te pinnen bij de koerier. Deze betaling wordt gebruikt om je rekeningnummer te controleren. De eventuele bezorgkosten worden hier ook verrekend met de koerier.

Levering

Je mobiele telefoon en simkaart worden geleverd door mijn partner AMP Groep. Na je bestelling ontvang je een e-mail van AMP Groep waarin precies staat hoe je bestelling bij jou afgeleverd kan worden. Je kunt je bestelling laten bezorgen waar je wilt, zolang je deze zelf in ontvangst kan nemen. In deze e-mail kun je aangeven waar je jouw bestelling wilt laten bezorgen. AMP Groep bezorgt doordeweeks gratis je bestelling tussen 08:00 – 18:00 uur. Op de dag van levering ontvang je rond 08.00 uur een e-mail met het exacte tijdvak van de bezorging. Wil je de bestelling liever ’s avonds (tussen 18.00 - 22.00 uur), in een specifiek tijdvak van 2,5 uur, of op een zaterdag ontvangen? Dit is mogelijk met een bijbetaling. Klik hier voor een overzicht van de kosten per tijdvak.

Nummerbehoud

Back to top

Nummerbehoud is gratis. Ik vraag een aantal gegevens van je tijdens de bestelling. Je hoeft daarna zelf niets te doen. Ik zeg jouw abonnement op, zodat je nooit dubbel betaalt. Ik informeer je via e-mail over de voortgang van je nummerbehoud aanvraag. Je ontvangt de dag voor de overstap naar Ben een SMS van mij. Klik hier voor meer informatie over nummerbehoud.

Tarieven

Back to top

Hieronder heb ik een samenvatting gemaakt van de nu geldende tarieven.

Belminuten worden naar boven afgerond per hele minuut. Je ontvangt je minuten, sms'jes en MB's op de eerste dag van de maand. De maandelijkse kosten betaal je via een automatische incasso.

Voor bellen en sms-en in, naar en vanuit het buitenland, extra MB's en het gebruik van betaalde servicenummers gelden andere tarieven. Uitgebreide informatie over mijn tarieven vind je op de tarievenpagina.

pauze-cyan_0.png MB Pauze 

Voorkom onverwachte kosten met MB Pauze

  • Zodra je internetbundel op is, beschermt MB Pauze je tegen onverwachte kosten
  • Na verbruik van je internetbundel kun je gebruikmaken van WiFi. Of koop eenmalig een MB Extra
  • Je kunt MB Pauze op elk moment aan- of uitzetten
  • Laat je MB Pauze aan staan, dan ben je ook de volgende maand beschermd bent tegen kosten buiten je internetbundel

Alle prijzen zijn inclusief 21% btw en in euro`s. Bekijk hier alle actuele prijslijsten.