Skip to main content

Zelf je Sim only abonnement samenstellen

Jouw abonnement geldt in de hele EU
maandelijks opzegbaar
extra lage tarieven
10,50
7,00
Meest gekozen9,00
7,50
11,50
7,50

Als je kiest voor ‘Geen internetbundel’ staat MB Pauze standaard aan
Zet je MB Pauze uit, dan betaal je zonder internetbundel € 0,30 ct per MB.

Bekijk hier mijn Sim only aanbiedingen zonder internetbundel, voor als je alleen maar wilt bellen.

Als je kiest voor ‘Geen internetbundel’ staat MB Pauze standaard aan
Zet je MB Pauze uit, dan betaal je zonder internetbundel € 0,30 ct per MB.

Bekijk hier mijn Sim only aanbiedingen zonder internetbundel, voor als je alleen maar wilt bellen.

10,50
11,50
10,50
Meest gekozen14,00
Ruim 6x sneller dan 3G!1,00

Bekijk hieronder of je telefoon geschikt is voor 4G voordat je 4G aanzet.

Jouw telefoon is geschikt voor 4G

0,50

Je bestelling

Telefonisch bestellen
  • 0800 - 246 24 68
  • Werkdagen 09:00 - 20:00

Sim only bij Ben

Wat is sim only van Ben?

Bij een sim only abonnement betaal je alleen voor het gebruik van mijn netwerk en doe je dus niet maandelijks ook nog een afbetaling aan het toestel wat je bij je abonnement hebt gekozen. Dit scheelt je een hoop geld! Als jij dus nog tevreden bent over je telefoon, maar wel op je telefoonkosten wilt letten, is een sim only abonnement zeker wat voor jou. Bij mij kun je kiezen voor een abonnement dat maandelijks opzegbaar is of voor een contract van 24 maanden. Kies je voor een maandelijks opzegbaar abonnement, dan heb je een hoop vrijheid met het voordeel van een laag tarief. Ga je liever voor nóg scherpere prijzen? Dan past het abonnement van 24 maanden beter bij jou. Nummerbehoud doe ik er ook nog gratis voor je bij. Welk abonnement je ook kiest, ik zorg altijd voor de beste sim only aanbiedingen.


Sim only maandelijks opzegbaar

Als jij ook met sim only abonnementen nergens aan wilt vastzitten, dan heb ik de beste sim only keuze voor jou. Dan kun je kiezen voor mijn “ Ben Flexibel ”-abonnement. Dit is een maandelijks opzegbaar sim only abonnement, maar waarbij je ook je bundel maandelijks kunt aanpassen. Hou jij dus van vrijheid, dan zijn dit het beste sim only abonnementen voor jou.


Sim only internet en bellen

Wil je bellen en internetten met jouw sim only abonnement? Dat kan! Ik heb altijd de beste acties en aanbiedingen voor je. Je kunt bij mij je ideale bundel sim only samenstellen voor bellen, sms'en en internetten. Daarnaast kun je met één van mijn sim only abonnementen ook onbeperkt bellen en sms’en als je dat wilt. Kies je hiervoor? Dan ben je niet verplicht om er ook sim only internet bij te nemen. Hoeft niet, mag natuurlijk wel! Je bent helemaal vrij om dit zelf te kiezen. Want ik geef jou graag een flexibel abonnement, dat volledig door jou is samen te stellen.


Sim only 4G

Ben jij graag online en klinkt 6 x sneller mobiel internet dan 3G jou als muziek in de oren? Kies dan voor slechts € 1,- per maand extra mijn sim only 4G optie in je bundel. Kijk voor mijn maximale en geraamde internetsnelheid naar mijn prijslijst. Omdat we geïnvesteerd hebben in de nieuwste technologieën heeft 4G naast de verhoogde snelheid en stabiliteit, maar is daarbij ook de dekking sterk verbeterd. Ik maak dan ook trots gebruik van het T-Mobile netwerk, ook dit jaar weer als beste getest!


Abonnementen sim only vergelijken

Wil je zeker weten dat je met mijn sim only abonnement elke maand genoeg geld overhoudt voor leuke dingen? Direct mijn tarieven sim only vergelijken met die van andere aanbieders? Laat je overtuigen door mijn sim only aanbiedingen!

Betaling en levering

Back to top

Betaling

Als je kiest voor iDeal wordt er 1 cent afgeschreven om je rekeningnummer te controleren. Kies je voor pinnen, dan dien je bij de bezorging 1 cent te pinnen bij de koerier. De eventuele bezorgkosten worden hier ook verrekend met de koerier.

Levering

Je simkaart wordt per post verstuurd wanneer je voor iDeal kiest. Wanneer je kiest voor pinnen wordt de simkaart voor je abonnement geleverd door mijn partner AMP Groep. Na je bestelling ontvang je een e-mail van AMP Groep waarin precies staat hoe je bestelling bij jou afgeleverd kan worden. Je kunt je bestelling laten bezorgen waar je wilt, zolang je deze zelf in ontvangst kan nemen. In deze e-mail kun je aangeven waar je jouw bestelling wilt laten bezorgen. AMP Groep bezorgt doordeweeks gratis je bestelling tussen 08:00 – 18:00 uur. Op de dag van levering ontvang je rond 07.00 uur een e-mail met het exacte tijdvak van de bezorging. Wil je de bestelling liever ’s avonds (tussen 18.00 - 22.00 uur), in een specifiek tijdvak van 2,5 uur, of op een zaterdag ontvangen? Dit is mogelijk met een bijbetaling. Klik hier voor een overzicht van de kosten per tijdvak.

Nummerbehoud

Back to top

Nummerbehoud is gratis. Ik vraag een aantal gegevens van je tijdens de bestelling. Je hoeft daarna zelf niets te doen. Ik zeg jouw abonnement op, zodat je nooit dubbel betaalt. Ik informeer je via e-mail over de voortgang van je nummerbehoud aanvraag. Je ontvangt de dag voor de overstap naar Ben een SMS van mij. Klik hier voor meer informatie over nummerbehoud.

Tarieven

Back to top

Hieronder heb ik een samenvatting gemaakt van de nu geldende tarieven.

Belbundel100 min/sms300 min/sms250 min/sms
Bel/SMS bundel (24 maanden)3,004,005,50
Bel/SMS bundel (Maandelijks opzegbaar)4,005,006,50
Bel/SMS buiten de bundel0,310,310,31
Belbundel500 min/smsOnbeperkt min/sms
Bel/SMS bundel (24 maanden)6,507,50
Bel/SMS bundel (Maandelijks opzegbaar)7,508,50
Bel/SMS buiten de bundel0,31n.v.t.
Internetbundel0 MB500 MB1000 MB
Maandbedrag 24 maanden0,003,004,00
Maandbedrag maandelijks opzegbaar0,003,004,00
Buiten bundel per MB0,100,100,10
Internetbundel2500 MB5000 MB
Maandbedrag 24 maanden7,0010,00
Maandbedrag maandelijks opzegbaar7,0010,00
Buiten bundel per MB0,100,10

Belminuten worden naar boven afgerond per hele minuut. Je ontvangt je minuten, sms'jes en MB's op de eerste dag van de maand. De maandelijkse kosten betaal je via een automatische incasso.

Voor bellen en sms-en in, naar en vanuit het buitenland, extra MB's en het gebruik van betaalde servicenummers gelden andere tarieven. Uitgebreide informatie over mijn tarieven vind je op de tarievenpagina.

Alle prijzen zijn inclusief 21% btw en in euro`s. Bekijk hier alle actuele prijslijsten.