iphone 11 kleuren
Ben benieuwd 13 september 2021 3 min. leestijd

Alle iPhone 11 kleuren

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Wat ik zo gaaf vind aan de iPhone 11? Hij is snel, up-to-date én in zes kleuren te bestellen. Dit zijn alle iPhone 11-kleuren: paars, groen, geel, rood, zwart en wit. Welke kleur het best bij jou past? Ik leg ze allemaal even aan je voor. En dan bepaal jij daarna gewoon zelf wat jouw favoriet is.  

Even voorstellen: de iPhone 11

De iPhone 11 is een telefoon van Apple uit 2019. Hij is al een poosje geleden geboren, maar nog altijd één van de snelste smartphones op de markt. Hoe dat kan? Door zijn krachtige Apple A13 Bionic-processor. Met een maximale rekenkracht van 2,65 GHz. Een indrukwekkend hoge kloksnelheid die apps in een oogwenk laat opstarten.

Met de iPhone 11 zit je dan ook nog jaren goed. De nieuwste updates verschijnen gewoon op je telefoon en dat houdt ’m supersnel en up-to-date. Nog een leuk nieuwtje: hij wordt steeds betaalbaarder. Je kunt bij mij de iPhone 11 kopen. Met goedkoop abonnement, waarbij je zelf je bundels elke maand kunt aanpassen.

iPhone
11

Je kunt nu bij mij de iPhone 11 kopen met een betaalbaar abonnement. Stel snel je favoriete exemplaar samen met bundels die écht bij je passen.

Apple iPhone 11 Zwart
vanaf € 30,00/mnd

iPhone 11: alle kleuren

De iPhone 11 is een kleurrijke telefoon van Apple. Er zijn zes verschillende iPhone 11-kleuren. En ik ga ze allemaal even langs om ze voor te stellen. Zo bepaal jij daarna je favoriet:

iPhone 11 paars

De paarse iPhone 11 is trending vanaf het allereerste moment. Apple noemt de kleur paars, maar misschien is dat niet helemaal de juiste verwoording. De kleur valt namelijk wat lichter uit. Hoe ik ‘m zou noemen? Een lavendelkleurige iPhone 11. Een unieke verschijning, die rust en bescheidenheid uitstraalt, omdat hij niet schreeuwerig paars is.

iPhone 11 zwart

De zwarte iPhone 11 is een neutrale en – vergeleken met de rest – minder opvallende versie. Maar toch blijft het een telefoon met klasse. Natuurlijk, zwart is een keuze zonder risico. Maar zwart is altijd goed. Toch? En als je hem eventueel later wil doorverkopen, staan er genoeg mensen voor je in de rij.

iPhone 11 wit

De witte iPhone staat misschien wel het dichtst bij de zwarte kleur. Het is een veilige keuze, maar hij is net even anders dan de zwarte variant. Bij de zwarte iPhone zijn de randen, voor – en achterkant allemaal zwart. De witte iPhone 11 heeft een witte achterkant, zilverkleurige randen en een zwarte voorkant. Die combinatie maakt ‘m uniek en stijlvol.

iPhone 11 rood

De rode iPhone 11 straalt. En in combinatie met de zwarte voorkant is hij mooi om naar te kijken. Wat er nog meer speciaal is aan de rode iPhone 11? Je steunt met de koop van deze smartphone de strijd tegen hiv/aids in Afrika. Een deel van het aankoopbedrag wordt besteed aan bescherming en onderzoek. En sinds de start van COVID-19, gaat ook een deel naar de bescherming tegen dit virus. Met de donaties wordt bijvoorbeeld extra contactonderzoek in Zuid-Afrika gedaan. Er zijn persoonlijke beschermingsmiddelen voor zorgmedewerkers gekocht. Maar ook medische noodapparatuur in Ghana. Kortom: de rode iPhone is er een met een missie.

iPhone 11 geel

Met een gele telefoon val je op. Dus ook met deze zachtgele iPhone 11. Het is een heel vrolijke verschijning. Hou je daarvan? En past deze smartphone bij je kleurrijke outfits? Dan zou de gele kleur je niet misstaan.

iPhone 11 groen

Is groen je lievelingskleur? Dan kan deze iPhone 11 groen iets voor jou zijn. Groen heb je natuurlijk in duizend verschillende tinten. Maar dit is echt een mintgroene, lichte kleur. Een kleur die Apple hiervoor nog nooit heeft uitgebracht. Hij heeft de uiterlijke rust van de lavendelkleurige versie en komt ook niet schreeuwerig over. Integendeel.

alle iphone 11 kleuren

De iPhone 11 en met goedkoop abonnement

Zoek je een snelle smartphone die niet te groot is en die mooie foto’s maakt? Dan kan ik je aanraden de iPhone 11 64GB met abonnement te kopen bij mij. De iPhone 11-specificaties zijn ook over een paar jaar nog altijd indrukwekkend. Bovendien kun je met iOS altijd heel lang rekenen op software updates. Dit houdt in dat de telefoon snel en goed beveiligd is én blijft. Wel zo fijn, toch?

  • 64GB interne opslag
  • 3110 mAh batterijcapaciteit
  • 12 + 12 MP camera achterkant
  • 12 MP camera voorkant
  • 1792 x 828 pixels schermresolutie
  • Afmetingen: 150.9 x 75.7 x 8.3 millimeter
  • Gewicht: 194 gram
  • Extra geheugen: Nee
  • Werkgeheugen: 4GB
  • Vingerafdruksensor: Nee (wel FaceID)
  • Besturingssysteem: iOS 14
iPhone
11

Je kunt nu bij mij de iPhone 11 kopen met een betaalbaar abonnement. Stel snel je favoriete exemplaar samen met bundels die écht bij je passen.

Apple iPhone 11 Zwart
vanaf € 30,00/mnd
Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Vergelijking: Samsung Galaxy A25 vs Galaxy A15

Ontdek het verschil tussen deze twee goedkope Samsung telefoons.

Vergelijking: Google Pixel 8a vs Google Pixel 7a

De Google Pixel 8a en de Google Pixel 7a zijn twee telefoons van Google. Ontdek hier de verschillen en overeenkomsten.

Samsung Galaxy S24 review: dit zeggen experts

Een telefoon met veel kracht die mooie foto’s maakt? Je zit goed met de Samsung...

Vergelijking: Samsung Galaxy A55 vs Galaxy A35

Ontdek de verschillen en overeenkomsten tussen deze twee Samsung telefoons.

Samsung met goede camera: de 3 beste telefoons

Met deze drie Samsung telefoons maak je altijd een goede foto.