De 5 beste apps voor de feestdagen
Ben op de hoogte 30 november 2016 2 min. leestijd

De 5 beste apps voor de feestdagen

Deel dit artikel

Nu de zomer voorbij is en de dikke truien en winterjassen weer tevoorschijn zijn getoverd, is het gelukkig weer tijd voor de gezelligste maand van het jaar. De december feestmaand: elk weekend volgepland met familie, feestjes, eten, drinken en cadeautjes.

Hier spelen de ontwikkelaars van apps natuurlijk goed op in. Er worden speciale december apps ontwikkeld, maar ook bestaande apps creëren de mooiste aanbiedingen. Ik heb de vijf leukste apps voor jou op een rijtje gezet.

Ben dol op kinderen

Onze kinderen zitten alweer een paar weken vol spanning, want hij is weer in het land. Juist, ik heb het natuurlijk over de Sint. Alle kinderen zijn deze maand extra lief. Want ja, wie zoet is krijgt lekkers, maar wie stout is…

Sinterklaas is natuurlijk erg druk met alle kinderen uit het hele land. Maar speciaal voor de liefste kinderen heeft hij een app ontwikkeld: Bellen met Sinterklaas. Via deze app kan jouw zoon of dochter contact opnemen met de goedheiligman. Ze kunnen zijn voicemail inspreken, met hem sms’en of zelfs met hem bellen!

App image
Bellen met Sinterklaas! (simul
Rating starRating starRating starRating starRating star

Laat Sint opbellen, of bel naar zijn voicemail! Ook kun je hem een sms sturen.

Download deze app hier

Ben gek op eten

In december hoeven we even niet op de calorieën te letten, dus gooi die Fit Apps maar van je telefoon. Deze maand is er namelijk een veel belangrijkere app: De McDonalds App! McDonalds heeft altijd leuke kortingsacties in de app, maar in december kan het feest hier niet op. Je krijgt hier namelijk ELKE dag een verassing. Kun jij je een betere advent kalender bedenken, dan elke dag een cadeau van McDonalds?

Ben gewoon leuk

Wil jij al je vrienden via social media ook fijne kerstdagen en een gelukkig nieuw jaar wensen? Dan heb ik hier de mooiste manier voor gevonden. De app bestaat al langer, maar hij blijkt leuk: Elf Yourself. Je kunt de hoofden van jou en vier vrienden in de app laden, een persoonlijke boodschap toevoegen en daar wordt dan vervolgens een hilarisch filmpje van gemaakt. Hieronder kun je de uitkomst van mijn filmpje bekijken.

Deze app is beschikbaar voor zowel Android als IOS.

Ben een oliebol

Tijdens de laatste dagen van deze maand vol vreugde, trekt iedereen in ons land er weer op uit om oliebollen in te slaan. Grote oliebollen, kleine oliebollen, vette oliebollen en droge oliebollen. Maar welke oliebollen zijn nou het lekkerst? De app “Oliebol” voor IOS vertelt jou waar je bij jou in de buurt de lekkerste oliebollen kunt kopen. Op die manier hoef jij hier niet meer stad en land voor af te gaan. Eetsmakelijk!

Ben van meer, meer en nog eens meer!

Ik ben een hele hoop leuke apps tegen gekomen tijdens mijn zoektocht naar dé leukste apps voor tijdens de feestdagen. Maar de apps die ik je nu heb verteld staan terecht in mijn top 5. Wil je weten welke apps ik nog meer ben tegen gekomen of weet jij nog veel betere en leukere apps? Praat dan mee via het Ben forum.

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

De 5 beste apps om een fotocollage te maken

Een fotocollage maken gaat snel en makkelijk met deze 5 apps.

Zo maak je een ringtone op je iPhone

Hier lees je hoe je een eigen ringtone kunt maken voor op je iPhone.

Zo wijzig je de toetsenbordinstellingen van je telefoon

Ik vertel je hoe je wisselt tussen verschillende toetsenborden en andere instelt.

Geen kabel? Zo kun je je telefoon draadloos opladen

Steeds meer telefoons kun je naast het opladen met een kabel, ook draadloos opladen. Wat...

Airpods resetten: zo werken je oordopjes weer goed

Ik leg je uit hoe je je AirPods kan resetten.