black friday aanbiedingen
Ben benieuwd 20 november 2023 2 min. leestijd

Mijn Black Friday aanbiedingen? Gewoon een goeie deal

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Black Friday aanbiedingen bij mij? Gewoon goeie deals. Met een mooie korting op een Sim Only abonnement. Ik praat je bij.

Een goeie deal die je nu kunt pakken

Mijn Sim Only abonnement voor 15 GB is tijdelijk nog betaalbaarder. Je betaalt in deze Black Friday periode maar € 10 per maand. Normaal kost dit abonnement € 12. Zo bespaar je over twee jaar € 48. Oftewel: vier maanden abonnementskosten!

beste black friday aanbiedingen

Mijn Black Friday aanbieding geldt ook voor telefoons

Niet alleen bij mijn Sim Only abonnement heb je 15 GB voor een tientje. Deze goeie deal is er ook voor een paar telefoons. Die kun je kopen zonder aansluitkosten t.w.v. € 20 te betalen.

Samsung Galaxy S23

Het is de beste Samsung van dit jaar. De Samsung Galaxy S23. Nu extra betaalbaar in combinatie met mijn Black Friday aanbieding. Je betaalt tijdelijk maar € 37 per maand voor 15 GB data en 120 belminuten. Met deze telefoon maak je de mooiste foto’s en start elke app meteen op.

Samsung
Galaxy S23

Deze telefoon bedien je makkelijk met één hand. Ook maakt hij mooie foto’s en start elke app snel op. Dat komt door de snelle hardware in de telefoon.

Samsung Galaxy S23 Zwart Samsung Galaxy S23 Cream Samsung Galaxy S23 Groen Samsung Galaxy S23 Lavender
vanaf € 35,00/mnd

iPhone 14

Sla nu je slag om extra betaalbaar een Apple telefoon in huis te halen. Want mijn Sim Only deal geldt ook in combinatie met de iPhone 14. Deze compacte telefoon is snel, heeft een groot scherm en krijgt extra lang software-updates. Zo is je iPhone ook over een paar jaar up-to-date en goed beveiligd.

iPhone
14

Hij is klein, heeft toch een groot scherm en is supersnel. Ook maakt hij mooie foto’s en selfies. Nu extra betaalbaar met mijn Black Friday aanbieding.

Apple iPhone 14 Zwart Apple iPhone 14 Blauw Apple iPhone 14 Paars Apple iPhone 14 Wit
vanaf € 39,00/mnd

OPPO Reno 10

Fotografeer je graag met je telefoon? En vind je het fijn om in hoge kwaliteit video’s op te nemen? De OPPO Reno 10 kan het. Deze toptelefoon filmt in 4K en maakt selfies in 32 megapixel. Naast de hoofdcamera van 64 megapixel heeft hij ook een 32-megapixelcamera met optische zoom. Daarmee zoom je 2x zonder kwaliteitsverlies in. En dan is er ook nog eens een ultragroothoeklens voor mooie panoramabeelden. Zo heb je de meeste cameramogelijkheden verwerkt in één telefoon. Die met mijn Black Friday aanbieding tijdelijk nog betaalbaarder is.

OPPO
Reno 10

Stel nu je ideale OPPO Reno 10 samen en profiteer van mijn goeie deal voor Black Friday.

OPPO Reno 10 Grijs
vanaf € 28,00/mnd

Google Pixel 7a

Het beste van Android. Verpakt in een betaalbare telefoon met krachtige hardware. Dat is de Google Pixel 7a. Met deze telefoon krijg je extra lang de nieuwste Android versie. Dat houdt de Pixel 7a snel en veilig. Tijdelijk krijg je ’m extra betaalbaar.

Google
Pixel 7a

Met deze telefoon geniet je van Android zoals Google het bedoeld heeft. Oftewel: snel, zonder poespas en tijdelijk extra betaalbaar.

Google Pixel 7a Zwart Google Pixel 7a Blauw
vanaf € 26,00/mnd

Wanneer gelden mijn Black Friday deals?

Mijn Black Friday aanbiedingen gelden niet alleen op Black Friday. Ook ervoor en erna. Tot en met 27 november kun je mijn deal pakken. 

Altijd nog meer goeie deals

Weet je al voor welke Black Friday deal jij gaat? Of ben je benieuwd naar mijn andere aanbiedingen? Ik heb gelukkig altijd scherpe deals. Tel uit je voordeel!

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Samsung met goede camera: de 3 beste telefoons

Met deze drie Samsung telefoons maak je altijd een goede foto.

Vergelijking: OPPO Reno10 vs Samsung Galaxy S23

OPPO en Samsung maken goede Android telefoons. De OPPO Reno10 en de Samsung Galaxy S23...

De 8 beste apps om foto’s mee te bewerken in 2024

Ik zet 8 goede apps om foto’s mee te bewerken voor je op een rij.

5 redenen om een OPPO telefoon te kiezen

Ontdek de voordelen van een OPPO telefoon.

iPhone 15 en meer: 5 telefoons met goede camera

Een telefoon met goede camera vinden? In dit blog zoek ik 5 smartphones voor je uit!