Skip to main content

Zelf je Sim only samenstellen

Jouw abonnement geldt in de hele EU
maandelijks opzegbaar
extra lage tarieven
10,50 €
Meest gekozen8,50 €
7,50 €
7,50 €

Als je kiest voor ‘Geen internetbundel’ staat MB Pauze standaard aan
Zet je MB Pauze uit, dan betaal je zonder internetbundel € 0,30 ct per MB.

Als je kiest voor ‘Geen internetbundel’ staat MB Pauze standaard aan
Zet je MB Pauze uit, dan betaal je zonder internetbundel € 0,30 ct per MB.

8,50 €
Voor slechts € 1,00 extra ontvang je 2x zoveel data!
Voor slechts € 1,00 extra ontvang je 2x zoveel data!
8,00 €
Meest gekozen10,50 €
14,50 €
Ruim 6x sneller dan 3G!1,00 €

Bekijk hieronder of je telefoon geschikt is voor 4G voordat je 4G aanzet.

Jouw telefoon is geschikt voor 4G

0,50
0,50

Je bestelling

Telefonisch bestellen
  • 0800 - 246 24 68
  • Werkdagen 09:00 - 20:00

Betaling en levering

Back to top

Betaling

Als je kiest voor iDeal wordt er 1 cent afgeschreven om je rekeningnummer te controleren. Kies je voor pinnen, dan dien je bij de bezorging 1 cent te pinnen bij de koerier. De eventuele bezorgkosten worden hier ook verrekend met de koerier.

Levering

Je simkaart wordt per post verstuurd wanneer je voor iDeal kiest. Wanneer je kiest voor pinnen wordt de simkaart voor je abonnement geleverd door mijn partner AMP Groep. Na je bestelling ontvang je een e-mail van AMP Groep waarin precies staat hoe je bestelling bij jou afgeleverd kan worden. Je kunt je bestelling laten bezorgen waar je wilt, zolang je deze zelf in ontvangst kan nemen. In deze e-mail kun je aangeven waar je jouw bestelling wilt laten bezorgen. AMP Groep bezorgt doordeweeks gratis je bestelling tussen 08:00 – 18:00 uur. Op de dag van levering ontvang je rond 07.00 uur een e-mail met het exacte tijdvak van de bezorging. Wil je de bestelling liever ’s avonds (tussen 18.00 - 22.00 uur), in een specifiek tijdvak van 2,5 uur, of op een zaterdag ontvangen? Dit is mogelijk met een bijbetaling. Klik hier voor een overzicht van de kosten per tijdvak.

Nummerbehoud

Back to top

Nummerbehoud is gratis. Ik vraag een aantal gegevens van je tijdens de bestelling. Je hoeft daarna zelf niets te doen. Ik zeg jouw abonnement op, zodat je nooit dubbel betaalt. Ik informeer je via e-mail over de voortgang van je nummerbehoud aanvraag. Je ontvangt de dag voor de overstap naar Ben een SMS van mij. Klik hier voor meer informatie over nummerbehoud.

Tarieven

Back to top

Hieronder heb ik een samenvatting gemaakt van de nu geldende tarieven.

Belbundel100 min/sms300 min/smsOnbeperkt min/sms
Bel/SMS bundel (24 maanden)3,00 €4,00 €7,50 €
Bel/SMS bundel (Maandelijks opzegbaar)4,00 €5,00 €8,50 €
Bel/SMS buiten de bundel0,310,31n.v.t.
InternetbundelGeen internetbundel500 MB1000 MB
Maandbedrag 24 maanden0,00 €3,00 €4,00 €
Maandbedrag maandelijks opzegbaar0,00 €3,00 €4,00 €
Buiten bundel per MB0,100,100,10
Internetbundel2500 MB5000 MB
Maandbedrag 24 maanden7,00 €10,00 €
Maandbedrag maandelijks opzegbaar7,00 €10,00 €
Buiten bundel per MB0,100,10

Belminuten worden naar boven afgerond per hele minuut. Je ontvangt je minuten, sms'jes en MB's op de eerste dag van de maand.

De maandelijkse kosten betaal je via een automatische incasso.
Voor bellen en sms-en in, naar en vanuit het buitenland en voor het gebruik van betaalde servicenummers gelden andere tarieven. Uitgebreide informatie over mijn tarieven vind je op de tarievenpagina.

 MB Extra

Ben je in een maand door je MB's heen? Of heb je geen internetbundel, en wil je deze maand zonder WiFi internetten?
Met een MB Extra bundel kan je extra MB's kopen die je direct kan gaan gebruiken. De MB's zijn geldig tot het einde van de maand en je kan zoveel MB Extra's kopen als nodig is.

 

MB Extra Prijzen
200 MB Extra (eenmalige aankoop) 2,50
1000 MB Extra (eenmalige aankoop) 7,50
2000 MB Extra (eenmalige aankoop) 10,00

pauze-cyan_0.png MB Pauze 

Voorkom onverwachte kosten met MB Pauze

  • Zodra je internetbundel op is, beschermt MB Pauze je tegen onverwachte kosten
  • Na verbruik van je internetbundel kun je gebruikmaken van WiFi. Of koop eenmalig een MB Extra
  • Je kunt MB Pauze op elk moment aan- of uitzetten
  • Laat je MB Pauze aan staan, dan ben je ook de volgende maand beschermd bent tegen kosten buiten je internetbundel

Alle prijzen zijn inclusief 21% btw en in euro`s. Bekijk hier alle actuele prijslijsten.

Internetsnelheid

Back to top

4G snelheid

4G is het supersnelle en stabiele mobiele internet van de toekomst en de opvolger van 3G. Dankzij de nieuwste technologie is mijn netwerk niet alleen veel sneller en stabieler, maar is de dekking - zowel binnen- als buitenshuis - ook veel beter. Ben maakt gebruik van het netwerk van T-Mobile, wat als beste getest is van Nederland. Met 4G heb je supersnel internet tot 100 Mbps, ruim 6 keer sneller dan 3G internet. Met 3G internet maak je gebruik van een snelheid van 14,4 Mbps. 

4G dekking

Wil je de dekking zien bij jou in de buurt? Bekijk dan mijn dekkingskaart. Ik maak gebruik van het netwerk van T-Mobile, met landelijke 4G-dekking. 

Wat is sim only van Ben?

Bij een sim only telefoonabonnement betaal je alleen voor het gebruik van mijn netwerk en doe je dus niet maandelijks ook nog een afbetaling aan het toestel wat je bij je abonnement hebt gekozen. Dit scheelt aanzienlijk in de kosten, vooral bij de duurdere en nieuwe smartphones. Als jij dus nog tevreden bent over je telefoon en op de kosten van je telefoonrekening wilt letten, is sim only voor jou een hele goede optie.

Mijn sim only abonnementen

Ik heb een ruime keuze in sim only abonnementen en bied jou de kans om je pakket helemaal naar jouw zin samen te stellen. Bij mij kun je bijvoorbeeld kiezen voor een abonnement dat maandelijks opzegbaar is. Dit geeft je een hoop vrijheid, met het voordeel van een laag tarief. Aan de andere kant kan ik je ook een nóg scherper tarief bieden als je een contract van 24 maanden kiest.

Sim only bellen en internet

Wij hebben altijd de beste sim only acties en aanbiedingen. Je kunt bij ons namelijk kiezen voor het pakket met 100 minuten bellen of 100 sms’jes, 300 minuten bellen of 300 sms’jes of zelfs onbeperkt bellen en sms’en. Ook bied ik je ruime keuze in internetbundels. Als je kiest voor onbeperkt bellen en sms’en, ben je niet verplicht om er een internetbundel bij te nemen. Het hoeft niet, het mág natuurlijk wel. Je kunt bij mij namelijk ook kiezen uit 500 MB, 1000 MB, 2500MB of zelfs 5000 MB data per maand. Je kunt bij mij ook 4G internetsnelheid afsluiten bij een sim only abonnement, maar dat hoeft natuurlijk niet. Je hebt hier dus ook weer de keuze in!

Sim only tarieven vergelijken

Ik wil je van harte uitnodigen om de sim only tarieven van anderen eens te vergelijken met die van mij. Wil je een goedkope sim only én alle vrijheid om je pakket zo in te richten dat het precies bij jouw gebruik past? Kijk dan eens naar mijn aanbod. Bij mij kun je vertrouwen op een betrouwbaar netwerk én geen onverwachte kosten. Wil je toch liever een telefoon erbij? Kijk dan eens hier voor alle mogelijkheden.