6 januari 2017

Ben begint het jaar goed met de Huawei P9, een van de beste mobiele telefoons van het afgelopen jaar en bovendien een opvallend recent toestel in het aanbod van Ben. De Huawei P9 wordt niet alleen geroemd vanwege zijn specificaties en uiterlijk, maar vooral vanwege de camera. Daarvoor zocht Huawei de samenwerking met het prestigieuze Leica.

29 december 2016

5, 4, 3, 2, 1… Gelukkig Nieuwjaar! Nog een paar dagen en dan is het weer zo ver: oud & nieuw. De oliebollen, champagne en het vuurwerk kunnen weer ingeslagen worden. Dan sta je daar buiten met een glas champagne in je ene hand en je mobiele telefoon in de andere hand. Hoe maak je dan de beste foto’s van het vuurwerk om je heen?

27 december 2016

Waarschijnlijk denk je bij een stedentrip niet meteen aan Rotterdam. Werkstad, grijze flats, grauwe sfeer… Tot een jaar of 10 geleden had je waarschijnlijk gelijk. Maar als inwoonster van deze geweldige stad kan ik je vertellen dat dit echt niet meer klopt. Zet je vooroordelen over boord en ervaar zelf deze bruisende en cultureel diverse metropool tijdens een heerlijk weekendje weg!

23 december 2016

Binnenkort zal Ben een aantal veranderingen doorvoeren die worden opgelegd door een wettelijke verplichting, de Wet op het Financieel toezicht (WFT). Hierdoor zul je vanaf 1 januari bijvoorbeeld veranderingen zien in hoe Ben communiceert over aanbiedingen, maar er verandert meer door de WFT. In deze blog leg ik je graag uit wat er gaat veranderen en per wanneer.

22 december 2016

Het jaar is bijna afgelopen. Tijd dus om te terug te blikken op 2016. Een jaar waarin ik veel heb geleerd. Veel nieuwe mensen heb leren kennen. En iedere dag weer een beetje beter werd. Maar naast dat december een tijd is om terug te kijken naar het afgelopen jaar, is het voor mij vooral een moment om vooruit te kijken. Er staat immers een nieuw jaar voor de deur. Een nieuw jaar met nieuwe kansen, uitdagingen en mooie momenten. Maar bovenal een nieuw jaar met 365 dagen, en dus 365 kansen om iedere dag weer een beetje beter te worden.

16 december 2016

Het is steeds gemakkelijker geworden om eenvoudig naar de verste uithoeken op aarde te reizen. Zo makkelijk zelfs dat we al snel vergeten hoe mooi ons eigen land eigenlijk is. Neem nu Amsterdam. Er is altijd wat te doen, of je er nu woont, werkt of gewoon even op bezoek komt. Musea, restaurants, bars, uitgaansgelegenheden, leuke straatjes, pleintjes en parken. Je hebt het er allemaal. En het voordeel van een dagje Amsterdam ten opzichte van een reis naar het einde van de wereld? Het is naast onwijs leuk, ook nog eens stukken goedkoper!

14 december 2016

Druk druk druk Tegenwoordig een veelgehoord antwoord op de vraag: hoe gaat het met je? Iedereen heeft tegenwoordig een overvolle planning. Of dat nu voor je studie is, op werk en oh, vergeet de privé-verplichtingen niet. Naast al die geplande plannen is ontspanning zoeken heel belangrijk. Ik doe graag een uurtje yoga, of plan een korte vakantie; het verlicht mijn drukke leventje iets. Maar ook dat zijn plannen, afspraken of taken. Hoe ga je daarom om met die drukte en wat kan je helpen? Verlichting van ‘druk’ kan door het goed plannen van die drukte en zorgen dat je er niet teveel tijd aan kwijt bent. En hoe plan je dat dan anno 2016...? Precies! Met je smartphone!

Pages