20 februari 2017

Voor een gezellig dagje uit in eigen land, raad ik je Leiden aan. Je kan hier zonder veel geld uit te geven de stad ontdekken en je de hele dag vermaken. Wat ik zelf ook prettig vind is dat je vanaf het station zo de stad in loopt en niet verder de stad door hoeft met het openbaar vervoer. Het is geen grote stad, maar er is wel heel veel te beleven. In mijn blog lees je dan ook wat je allemaal kunt doen het gezellige Leiden.

4 februari 2017
Groeten van Ben

Ben jarig

Vandaag – 4 februari – ben ik jarig! Ik ben 18 jaar geworden. Officieel volwassen en er verandert dan best veel. Je mag zelf over van alles en nog wat beslissen zonder dat je je ouders eerst moet raadplegen. Je mag stemmen, zonder bijrijder in een auto rijden, als je een rijbewijs hebt natuurlijk. En je kunt een telefoonabonnement afsluiten op je eigen naam. Dat laatste past natuurlijk het beste bij mij.

1 februari 2017
Bianca

Nu even niet!

Soms komen ze na werk of zelfs op zondagavond al binnen. Appjes in de app-groep van collega’s uit het marketingteam of van andere collega’s. Meestal lees ik het en doe ik de app weer weg, of ik reageer even snel. Best wel gek eigenlijk om op de rustige zondagavond, de laatste uren van het weekend, alweer bezig te zijn met werk. Vanochtend zag ik op het RTLnieuws dat de PvdA recht wil op onbereikbaarheid buiten werktijden. En ik vind dit geen slecht idee, in Frankrijk worden er al maatregelen genomen tegen het ‘altijd bereikbaar zijn’.

Pages