OPPO telefoon
Ben benieuwd 29 maart 2024 2 min. leestijd

5 redenen om een OPPO telefoon te kiezen

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Denk je erover na om een OPPO telefoon te kopen? Slim. Een OPPO telefoon heeft heel wat te bieden. In dit blog heb ik 5 voordelen wanneer je voor een OPPO telefoon kiest.

Modern ontwerp

De telefoons van OPPO hebben een modern ontwerp. Aan de voorkant heb je een groot scherm met dunne schermranden. De meeste telefoons hebben een 6,7 inch-scherm. Op dat grote scherm kijk je je favoriete series en films. En de camera is aan de voorkant mooi in een stipje weggestopt. Zit niet in de weg wanneer je een schermvullende foto bekijkt. 

OPPO telefoon

Genoeg kracht

Een OPPO telefoon is krachtig. Een goed voorbeeld daarvan is de OPPO Reno10. De Mediatek Dimensity 7050 processor is krachtig met een maximale rekenkracht van 2,6 GHz. Daarmee starten apps snel op. Ook heb je bij veel OPPO telefoons 8 GB werkgeheugen. Je wisselt daarmee soepel tussen apps. Handig wanneer je er veel open hebt staan en van de ene naar de andere gaat. Ook heb je zo een telefoon die lang meegaat. Na een paar jaar kun je overstappen op een Sim Only abonnement met een telefoon die nog steeds goed werkt. Ontdek meer over deze telefoon in mijn Reno10 vs S23 vergelijking.

OPPO
Reno10

Een krachtige telefoon met OPPO. Gaat jaren mee, voor een toekomstig Sim Only abonnement.

OPPO Reno 10 Grijs
vanaf € 28,00/mnd

Veel cameramogelijkheden

Maak je graag foto’s? Bij OPPO zit je goed. Neem de OPPO A98. Deze heeft een 32 megapixel-selfiecamera. Zo schiet je altijd een mooie foto van jezelf. En als je een mooie achtergrond hebt, kun je zelfs een selfie-panorama maken. 

Maar ook aan de achterkant heeft OPPO een goede camera. De OPPO A38 is een instapmodel en een goedkope telefoon. Maar deze heeft aan de achterkant een 50 megapixel-hoofdcamera. Daarmee maak je een foto in een hoge resolutie. Je hebt daardoor een foto met veel details die je ook goed op een groot scherm ziet.

Grote batterij

Nog een sterk punt van OPPO: de batterij. Bijna altijd met een inhoud van 5000 mAh. Daarmee heb je een telefoon die lang meegaat. Vraag je toch veel van de telefoon? Omdat je bijvoorbeeld heel veel spellen speelt? Opladen gaat snel. De nieuwste modellen laad je voor de helft op binnen 20 minuten. Maar ook de goedkopere telefoons, zoals de OPPO A79, kun je snelladen. In een half uur is de batterij dan weer voor de helft gevuld. Angst voor een lege batterij bestaat met OPPO bijna niet.

OPPO
A79

Met de OPPO A79 heb je een telefoon met een grote batterij die je snel oplaadt.

OPPO A79 Zwart
vanaf € 20,00/mnd

Scherpe prijs

Niet onbelangrijk: de prijs. Je kunt bij mij een OPPO telefoon voor een scherpe prijs halen. Als je een telefoon zoekt met een goede prijs-kwaliteitsverhouding, dan zit je goed bij OPPO. Of je nu voor een echte budgettelefoon als de OPPO A38 kiest, of gaat voor de krachtige en uitgebreide OPPO Reno10. Elke telefoon van OPPO geeft je veel waarde voor je geld.

Kies de OPPO telefoon die bij je past.

Ik heb veel telefoons van OPPO voor je. Betaalbaar en allemaal met hun eigen kwaliteiten. Ontdek de OPPO telefoons hier en ontdek welke het beste bij je past. Toch liever een ander model? Ik heb ook veel iPhone telefoons en telefoons van Samsung beschikbaar. Hier ontdek je wat de beste keuze is wanneer je twijfelt tussen een OPPO of Samsung telefoon.

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Samsung met goede camera: de 3 beste telefoons

Met deze drie Samsung telefoons maak je altijd een goede foto.

Vergelijking: OPPO Reno10 vs Samsung Galaxy S23

OPPO en Samsung maken goede Android telefoons. De OPPO Reno10 en de Samsung Galaxy S23...

De 8 beste apps om foto’s mee te bewerken in 2024

Ik zet 8 goede apps om foto’s mee te bewerken voor je op een rij.

iPhone 15 en meer: 5 telefoons met goede camera

Een telefoon met goede camera vinden? In dit blog zoek ik 5 smartphones voor je uit!

Zo lang heeft je iPhone nog garantie

Als je iPhone ineens niet meer werkt, is het handig om te weten of er...