Gemairo
Ben op de hoogte 22 augustus 2022 1 min. leestijd

Gemairo: maak je cijfers overzichtelijk

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Het schooljaar begint bijna! Wil je gestructureerd van start en al je cijfers goed bijhouden? Gemairo helpt je een handje. Benieuwd waarom deze app zo handig is? Ik praat je bij.

Wat is Gemairo?

Gemairo is een app die schoolcijfers bijhoudt van Magister. Het is gemaakt door én voor leerlingen en studenten. Wil je weten welke cijfers je hebt gehaald tijdens de tentamenweek? Of bijhouden wat je gemiddelde cijfer is? Het kan allemaal met Gemairo.

Hoe werkt het?

Gemairo werkt supersimpel. Je download de app op je iPhone of Android telefoon, zoals je OPPO Find X5 Lite. Maak daarna een account aan en log in. Voor Gemairo heb je een leerlingaccount van Magister 6 nodig. Ben je ingelogd? Dan zie je nu al je cijfers die je ook ziet in Magister.

Waar gebruik je Gemairo voor?

Gemairo geeft allemaal handige inzichten op basis van je schoolcijfers. De vier grootste voordelen? Ik zet ze voor je op een rij.

Overzicht houden

Heb je net een toetsweek achter de rug? Gemairo toont al je cijfers en laat zien wanneer je welke cijfers hebt gehaald. Op een duidelijke, geordende manier.

Statistieken bijhouden

Een ander voordeel van Gemairo is dat je statistieken kunt bekijken. Je kunt bijhouden wat je gemiddelde cijfers zijn, hoeveel procent van je cijfers voldoende of onvoldoende is. Ook kun je statistieken bekijken van vorige jaren.

Berekeningen maken

Soms heb je nog net even dat ene hoge cijfer nodig om te kunnen slagen. Het mooie aan Gemairo? Het zoekt precies voor je uit welke cijfers je moet scoren om dat vak te halen. Scheelt jou weer een hoop rekenwerk!

Synchroniseren met Magister

Veel scholen gebruiken Magister om cijfers aan je door te geven. En dat is goed nieuws, want Gemairo synchroniseert feilloos met Magister. Zo ben je zowel in Magister als in Gemairo altijd meteen op de hoogte van je laatste rapportcijfers. Met Gemairo krijg je extra goed inzicht in je schoolresultaten.

App image
Gemairo – Stats voor Magister
Rating starRating starRating starRating starRating star

Check allemaal coole dingen over je cijfers enzo en wat je moet halen

Download deze app hier

Gemairo gebruiken op je nieuwe mobiel

Neem je een nieuwe mobiel, zoals een iPhone, OPPO of Xiaomi? Download de app in de Google Play of Apple Store en je kunt meteen aan de slag!

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Fairphone 5 review: dit zeggen de experts

Ontdek wat de experts vinden van de Fairphone 5.

Zo vervang je onderdelen op je Fairphone 5

De Fairphone 5 is een Nederlandse telefoon die je zelf kan repareren. Hoe? Ik leg het je uit.

Een Apple ID maken? Zo doe je dat

Zo maak je een Apple ID aan op je apparaat.

De 5 beste apps om een fotocollage te maken

Een fotocollage maken gaat snel en makkelijk met deze 5 apps.

Zo maak je een ringtone op je iPhone

Hier lees je hoe je een eigen ringtone kunt maken voor op je iPhone.