Skip to main content

Apple iPhone

Ben jij op zoek naar een Apple iPhone? Dan heb ik op dit moment de Apple iPhone 5sApple iPhone 6s en de Apple iPhone SE in mijn assortiment voor een mooie prijs. Met maar liefst vier verschillende iPhones bij Ben is er voor iedereen wel iets moois te krijgen. Ga je voor klein maar fijn of misschien wel lekker groot in de kleur rose gold. Bekijk alle iPhones van Ben en kies de leukste, mooiste, beste of snelste uit. 

Je hebt bij mij de optie om je iPhone 5s of iPhone SE in een keer af te betalen. Dan betaal je een stuk minder dan de adviesprijs die je normaal voor deze Apple iPhone betaald. Op deze manier hou je elke maand meer geld over voor de echt leuke dingen in jouw leven. 

Apple iPhone SE

De Apple iPhone SE met 4G

Speciaal voor jou heb ik de snelle Apple iPhone SE leverbaar. Een echte wolf in schaapskleren want in het kleinere broertje van de Apple iPhone 6s schuilt dezelfde hardware als de Phone 6s. Doordat het toestel het formaat heeft van de iPhone 5s kun je hem makkelijk met één hand bedienen. Met Touch ID van Apple ontgrendel je de telefoon razendsnel met behulp van je vingerafdruk.

Mariska vertelt je in deze review nog veel meer over de SE in begrijpelijke taal.

Info & Bestel

Apple iPhone 5s aanbieding

Met de Apple iPhone 5s kan je extra snel internetten bij Ben. Dit toestel is heeft namelijk 4G snelheid. Hiermee kun je razendsnel appen, snapchatten, youtube bekijken en altijd bij blijven met de nieuwste series op Netflix.

Door je internetbundel heen? Gebruik dan de MB Extra of MB Pauze om je internet bundel tijdelijk te vergroten of simpelweg te pauzeren. Bij mij heb je daarnaast ook de mogelijkheid om het toestel in een keer te betalen waardoor je abonnementskosten erg laag worden. 

Info & bestel

Ben nu ook met de iPhone 6s

De iPhone 6s is ook bij Ben te krijgen. Ben je op zoek naar de opvolger van de iPhone 5s en is de iPhone SE net iets te klein voor je? Met de Apple iPhone 6s zit je dan helemaal goed. Met een enorm aanbod aan hoesjes uit de Ben accessoires winkel maak je jouw iPhone helemaal persoonlijk.