Skip to main content

Apple iPhone bestellen

Ben jij op zoek naar een Apple iPhone? Dan heb ik op dit moment de Apple iPhone SE, de Apple iPhone 6 en Apple iPhone 6s in mijn assortiment voor een mooie prijs. Ga je voor klein maar fijn of misschien wel lekker groot in de kleur rose gold? Bekijk alle iPhones van Ben en kies de leukste, mooiste, beste of snelste uit. 

Je hebt bij mij de optie om je iPhone in een keer af te betalen. Dan betaal je een stuk minder dan de adviesprijs die je normaal voor deze Apple iPhone betaald. Op deze manier hou je elke maand meer geld over voor de echt leuke dingen in jouw leven. 

Apple iPhone SE

De Apple iPhone SE 32GB met 4G

Speciaal voor jou heb ik de snelle Apple iPhone SE leverbaar. Een echte wolf in schaapskleren, want in het kleinere broertje van de Apple iPhone 6s schuilt dezelfde hardware als de iPhone 6s. Doordat het toestel het formaat heeft van de iPhone 5s kun je hem makkelijk met één hand bedienen. Met Touch ID van Apple ontgrendel je de telefoon razendsnel met behulp van je vingerafdruk.

Mariska vertelt je in deze review nog veel meer over de SE in begrijpelijke taal.

Info & Bestel

Ben nu ook met de iPhone 6s 32GB

De iPhone 6s is ook bij Ben te krijgen. Ben je op zoek naar de opvolger van de iPhone 5s en is de iPhone SE net iets te klein voor je? Met de Apple iPhone 6s zit je dan helemaal goed.

Met zijn 4,7 inch scherm kan je makkelijk je apps gebruiken, zeker in combinatie met de nieuwe Touch ID functie. Deze functie zorgt ervoor dat je iPhone weet hoe zacht of hard je drukt, om op deze manier makkelijker toegang te krijgen tot menu's en functies. Met een enorm aanbod aan hoesjes uit de Ben accessoires winkel maak je jouw iPhone helemaal persoonlijk.

Info & bestel

 

 

Ben er weer met de iPhone 6 32GB

De Apple iPhone 6 is weer terug bij Ben, met deze keer 32GB aan opslagruimte. Met zijn 4,7 inch scherm is de iPhone 6 goed te bedienen met 1 hand, en past hij ook makkelijk in je zak. Met de Touch ID functionaliteit kan je ook je toestel ontgrendelen met je vingerafdruk, en gebruiken als wachtwoord in diverse apps.

De iPhone 6 heeft ook de mogelijkheid gebruik te maken van 4G, waarmee je supersnel Netflix kan kijken en leuke foto's kan delen.

Info & bestel