Skip to main content

Nieuwe Oppo kopen

Er is een heus nieuw smartphonemerk te koop in Nederland: Oppo! Het kan zijn dat je hier nog nooit van gehoord hebt. Daarom vind je hier alle informatie over het nieuwe smartphonemerk Oppo. Een tipje van de sluier: Oppo is de derde grootste smartphonefabrikant in China en loopt maar kort achter op concurrenten Vivo en Huawei. Dat zegt genoeg, toch? Ontdek hier alles over de nieuwe binnenkomer van Europa!

Oppo Reno Z

Oppo Reno Z kopen Specificaties
Scherm:
6,4 inch
Batterij:
4035 mAh
Camera achterkant:
48 MP
Camera voorkant:
32 MP

Waarom kiezen voor de Oppo Reno Z

 • Camera met Ultra Night Mode
 • Dolby Atmos geluid
 • Grote batterij die de hele dag meegaat
 • Een leuk prijskaartje

Benieuwd naar de mogelijkheden van een abonnement in combinatie met de Oppo Reno Z?

Bekijk nu

Over de Oppo Reno Z

De Oppo Reno Z is nu beschikbaar bij Ben! En hier word je blij van.

De Reno Z heeft namelijk een uitstekende camera in een "druppelvorm" en heeft meerdere waanzinnige specificaties. De voorcamera bestaat uit maar liefst 32 megapixels voor een geweldige selfie, die daarnaast gebruik maakt van een "selfie-optimalisatie algoritme". Ook met een hele lichte achtergrond de beste selfies dus!

De twee achter camera’s bestaan uit 48 megapixels en 5 megapixels. Het fijne aan deze camera is de Ultra Night Mode. Hiermee maak je foto’s in het donker met een verbluffende diepte en helderheid. Ook maak je de meest artistieke portretten met de bewerkingsmogelijkheden van de Oppo Reno Z.

Ook een fijne bijkomstigheid is de onzichtbare vingerafdrukscanner, die verwerkt zit in het scherm waardoor je je telefoon supersnel ontgrendelt. Daarnaast geniet je van geweldig geluid, door de Dolby Atmos speakers verwerkt in je Oppo.


De voordelen van Ben

 Betrouwbaar T-Mobile netwerk
 Gratis nummerbehoud
 Gratis maandelijks bundel wijzigenOppo telefoon met abonnement

Een nieuwe Oppo telefoon is bij Ben verkrijgbaar met abonnement. Wél heb je de keuze om het toestel in één keer af te betalen, zodat je lage maandelijkse kosten hebt. Waarom zou je nog meer een abonnement afsluiten bij Ben?

 • Stel je eigen abonnement samen. Je bepaalt dus helemaal zelf hoeveel minuten, SMS’jes en internet je nodig hebt. Niet tevreden? Pas je bundel tussentijds aan.
 • Je geniet van best geteste netwerk van Nederland. Dit internet is stabiel en supersnel, zodat je altijd online kunt zijn wanneer jij dat wilt.
 • Bundels kun je tussentijds aanpassen
 • Bij Ben geniet je van scherpe prijzen, zodat jij geld overhoud voor de échte leuke dingen.

Over Oppo

Oppo is een Chinese smartphonefabrikant die gigantisch groot is in Azië. De toestellen daar zijn razend populair en gaan als warme broodjes over de toonbank. DIt komt mede doordat Oppo een vooruitstrevend merk is. Zo is Oppo met veel dingen de eerste geweest, bijvoorbeeld de 5x zoom en de Ultra HD functie. Ook kenmerkt Oppo zich op dit moment met de Super VOOC technologie: een oplaadtechnologie waarmee je je toestel binnen een half uur geheel oplaad. De missie van Oppo is niet voor niets “laat de buitengewone harten genieten van de schoonheid die technologie te bieden heeft”.

Wist je dat?

 • Oppo sinds 2017 het best verkochte smartphone merk in China is?
 • Het merk zich voornamelijk richt op jongeren?
 • Oppo onder hetzelfde moederbedrijf valt als de OnePlus?

Klantenservice

Heb je problemen met je Oppo smartphone, vragen over je abonnement of een andere vraag? Neem dan contact op met mijn klantenservice.
Telefonisch krijg je binnen 3 minuten een reactie. Ik help je graag!

Blog

Graag tips, reviews of inspiratie over je smartphone? Neem dan snel een kijkje op mijn blog.