hoe werkt sim only
Ben bewust 03 juni 2021 2 min. leestijd

Hoe werkt Sim Only?

Deel dit artikel

Dit Sim Only is een telefoonabonnement waarbij je zelf een telefoon regelt om mee te bellen, sms’en en internetten. Hoe werkt Sim Only? Je kunt onder andere zelf je eigen bundels uitkiezen. Ik leg je uit hoe dat in zijn werk gaat. Dan weet jij of dit betaalbare abonnement bij je past.

Daarom kiezen voor Sim Only

Sim Only is een slimme keuze als je een nieuw telefoonabonnement mag afsluiten, maar niet per se een nieuwe telefoon hoeft. Dit scheelt je een hoop geld, want vaak doet je smartphone het nog prima. Daarnaast kies je met Sim Only zelf je bundels en kun je deze elke maand veranderen. Hoe werkt Sim Only in de praktijk? Ik leg het je uit.

Sim Only nemen

Stel je ideale Sim Only abonnement samen en geniet ook van een lage telefoonrekening.

Naar de shop
SimOnly

Zo werkt Sim Only

Sim Only werkt op een paar manieren anders dan een abonnement waarbij je tegelijkertijd een telefoon koopt.

Je zorgt zelf voor een telefoon

Sim Only betekent letterlijk ‘alleen een simkaart’. Wanneer je goedkope Sim Only afsluit, stuur ik je alleen een simkaart. Zelf zorg je dat je een telefoon hebt om deze te gebruiken. Je kunt er zelf eentje kopen in mijn shop, maar je mag natuurlijk ook je huidige telefoon gebruiken. Omdat je tijdens de abonnementsperiode geen telefoon afbetaalt, heb je een lekker lage telefoonrekening.

Wat als je tijdens de abonnementsperiode een andere telefoon wilt? Dan is dat met Sim Only geen enkel probleem. Je koopt zelf een nieuwe telefoon en stopt daar de simkaart van je Sim Only abonnement in. Nu hoor ik je zeggen: dat kan ik bij een abonnement met toestel ook. Klopt, maar het nadeel daarvan is dat je wel een telefoon moet afbetalen die je dan niet meer gebruikt. Ook is het niet heel duurzaam om binnen een of twee jaar een nieuwe telefoon te nemen.

hoe werkt sim only abonnement samenstellen

Je bepaalt zelf de lengte van je abonnement

Sim Only werkt met maandelijks opzegbare abonnementen en abonnementen met een vast contract. Bij mij kun je een maandelijks opzegbaar abonnement nemen als je nergens aan vast wilt zitten. Je kunt ook een contract van 24 maanden aangaan. Het voordeel daarvan is dat de bundels iets goedkoper zijn.

Je kiest je eigen bundels uit

Met Sim Only kun je bij mij altijd je bundels aanpassen. Of je nu maandelijks opzegbare Sim Only of een vast contract hebt. Want ik vind dat jouw abonnement altijd bij je moet passen. Dat is het mooie van hoe Sim Only werkt.

Is Sim Only ook wat voor mij?

Sim Only werkt heel makkelijk en je hebt veel vrijheid. Meer dan bij een abonnement met toestel. Ook betaal je een lagere telefoonrekening. Vind je het niet erg om zelf voor een telefoon te zorgen? Dan is Sim Only zeker wat voor jou. Heb je nog vragen over hoe Sim Only werkt? Bel dan gerust met de klantenservice. Mijn collega’s en leggen het je graag uit!D

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Een in case of emergency contact instellen

Ik vertel je wat een ICE contact is en hoe je het instelt op je telefoon.

Pak je rust met de Niet storen functie op je iPhone

Ontdek hoe je de rust pakt door Niet storen aan te zetten.

Spotify Family: deel je abonnement met het gezin

Met Spotify kun je altijd en overal genieten van je favoriete muziek. Wist je al...

OPPO of Samsung: welke telefoon kies je?

Ga je voor een nieuwe telefoon van OPPO of toch voor een Samsung telefoon?

Veilige modus: wat is het en hoe werkt het?

Los je problemen op door je telefoon in de veilige modus op te starten.