Samsung met goede camera
Ben benieuwd 26 april 2024 3 min. leestijd

Samsung met goede camera: de 3 beste telefoons

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Maak je graag mooie foto’s in een handomdraai? Of een video van een belangrijk moment? Dat gaat het beste met een telefoon met een goede camera. Samsung heeft veel telefoons met een goede camera. Ik zet drie Samsung telefoons met een goede camera voor je op een rij.

De drie beste Samsung telefoons met een goede camera 

Samsung telefoons zijn telefoons die vaak een goede camera hebben. Ze hebben verschillende lenzen aan de achterkant en je maakt er mooie selfies mee. Maar wat zijn nu de beste Samsung met goede camera telefoons? Ik vertel het je.

Samsung met goede camera

Samsung Galaxy S23

De eerste Samsung telefoon met een goede camera is de Samsung Galaxy S23. Met het 6,1 inch-scherm is de telefoon compact. Zo past hij makkelijk in je broekzak. En je kan hem met één hand gebruiken. Dat is handig bij het maken van foto’s.

De telefoon heeft een 50 megapixel-hoofdcamera. Daarmee maak je snel en gemakkelijk een mooie foto in een hoge resolutie. Op een groot scherm ziet de foto er nog goed uit. En tijdens het maken van de foto vangt de lens veel licht op. Zelfs in het donker maak je nog een goede foto.

Heb je iets dat verder weg staat? Dan gebruik je de 10 megapixel-telelenscamera. Daarmee zoom je tot drie keer in. Zonder kwaliteitsverlies. En voor je panoramafoto’s heb je de 12 megapixel-ultragroothoekcamera. Ook maak je daarmee een mooie groepsfoto. Selfies maak je met de 12 megapixel-selfiecamera. Liever een video schieten? Dat doe je in een 8K-resolutie.

Samsung
Galaxy S23

Met de Samsung Galaxy S23 maak je mooie foto’s met de hoofdcamera. En inzoomen doe je met de telelenscamera.

Samsung Galaxy S23 Zwart Samsung Galaxy S23 Cream Samsung Galaxy S23 Groen Samsung Galaxy S23 Lavender
vanaf € 35,00/mnd

Samsung Galaxy S22

De Samsung Galaxy S22 is een jaartje ouder dan de Samsung Galaxy S23. De afmetingen zijn zo goed als hetzelfde. Deze 6,1 inch-telefoon houd je in één hand vast. Ook als je naar de camera kijkt, is er maar weinig verschil. De Galaxy S22 heeft ook een 50 megapixel-hoofdcamera om snel een foto mee te maken.

De 10 megapixel-telelenscamera is ook nagenoeg hetzelfde. Ook met deze telefoon zoom je tot drie keer in. Zo zet je personen of gebouwen van een afstand nog altijd scherp op je foto. Als je inzoomt, gaat er geen kwaliteit verloren. Wel zo handig. En voor je groepsfoto’s en panoramafoto’s is er dezelfde 12 megapixel-ultragroothoekcamera.

Bij de selfies heb je een 10 megapixel-selfiecamera. Dat is iets minder dan de 12 megapixelcamera van de Samsung Galaxy S23. Zo is de Samsung Galaxy S22 een Samsung met goede camera. Toch maak je met de Galaxy S23 iets mooiere foto’s. Dat komt door de snellere processor. Daarmee wordt de foto sneller verwerkt. Hierdoor zijn je foto’s scherper en heb je meer details.

Samsung
Galaxy S22

Met de Samsung Galaxy S22 maak je net als bij de S23 hele mooie en gedetailleerde foto’s.

Samsung Galaxy S22 Zwart
vanaf € 35,00/mnd

Samsung Galaxy A55

De Samsung Galaxy A55 is ook een Samsung met een goede camera. En een iets groter scherm. Deze telefoon heeft een 6,6 inch-scherm. Daarmee heb je net wat meer schermruimte om na het maken van je foto deze te bekijken. De Samsung Galaxy A55 heeft dezelfde 50 megapixel-hoofdcamera. Daarmee maak je snel een mooie foto.

Er zit op de Samsung Galaxy A55 geen telelenscamera. Als je een foto wil maken van iets dat verder weg ligt, dan doe je er verstandig aan om wat dichterbij te staan. In plaats daarvan is er een 5 megapixel-macrocamera. Hiermee maak je juist foto’s van heel dichtbij. Zoals een bij die op een bloem zit.

Wel heeft de Samsung Galaxy A55 dezelfde 12 megapixel-ultragroothoekcamera. Zo maak je makkelijk een mooie groepsfoto of een panoramafoto. Selfies maak je met een 32 megapixel-selfiecamera. Daarmee maak je een selfie in een hoge resolutie. Filmen met de Galaxy A55 doe je in een 4K-resolutie. Zo heb je een goedkope Samsung telefoon voor het maken van goede foto’s.

Samsung
Galaxy A55

Met de Samsung Galaxy A55 maak je mooie foto’s. De hoofdcamera en selfiecamera hebben veel megapixels voor het maken van foto’s in een hoge resolutie.

Samsung Galaxy A55 128 GB Blauw Samsung Galaxy A55 128 GB Lichtblauw Samsung Galaxy A55 128 GB Geel Samsung Galaxy A55 128 GB Paars
vanaf € 26,00/mnd

Welke Samsung telefoon past bij jou?

Alle telefoons hierboven kun je bij mij krijgen in combinatie met een telefoonabonnement. Of Sim Only. Twijfel je nog over welke Samsung telefoon het beste bij je past? Bekijk dan eens deze Samsung vergelijking. En hier ontdek je wat een camera in een telefoon goed maakt. Hier ontdek je andere telefoons met goede camera’s.

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Samsung Galaxy S24 review: dit zeggen de experts

Een telefoon met veel kracht die mooie foto’s maakt? Je zit goed met de Samsung...

Vergelijking: Samsung Galaxy A55 vs Galaxy A35

Ontdek de verschillen en overeenkomsten tussen deze twee Samsung telefoons.

Vergelijking: OPPO Reno10 vs Samsung Galaxy S23

OPPO en Samsung maken goede Android telefoons. De OPPO Reno10 en de Samsung Galaxy S23...

De 8 beste apps om foto’s mee te bewerken in 2024

Ik zet 8 goede apps om foto’s mee te bewerken voor je op een rij.

5 redenen om een OPPO telefoon te kiezen

Ontdek de voordelen van een OPPO telefoon.