Ben abonnement met telefoon

Stel zelf jouw abonnement samen
en kies de telefoon die bij jou past!
 

Bekijk mijn aanbod

Telefoonabonnement afbeelding

Waarom kiezen voor Ben?

✔ Betrouwbaar T-Mobile netwerk
wereldwijd als beste getest!
 

✔ Geen onverwachte kosten
met MB Pauze
 

✔ Maandelijks opzegbare
Sim Only

 

Telefoonabonnementen van Ben

Op zoek naar een nieuw mobiel abonnement? Bij mij heb je de keuze uit verschillende mobiele abonnementen. Je kunt kiezen uit een abonnement met telefoon, of een abonnement zonder telefoon. Mijn mobiele abonnementen kun je zelf samenstellen en achteraf aanpassen: het is dus altijd naar je zin.

Ook kun je bij mij terecht voor interessante aanbiedingen, studentendeals, tips over verlengen en nog veel meer. Wil je meer weten over mijn goedkope telefoonabonnementen? Vergelijk dan al mijn abonnementen op deze pagina.


Telefoonabonnementen van Ben afbeelding

Mobiel abonnement met telefoon

Wil je graag een nieuwe telefoon? Kies dan voor een telefoon met abonnement. Het maandelijkse bedrag dat je betaalt is opgebouwd uit abonnement- en toestelkosten. Wil je jouw maandlasten zo laag mogelijk houden? Kies er dan voor om je toestel in een keer af te betalen. Zo houd je maandelijks geld over voor echte leuke dingen.

Het voordeel van een abonnement met telefoon is dat je zelf een nieuw splinternieuwe toestel uit mag kiezen. Er is veel keus: zo kun je gaan voor een goedkope telefoon, of voor een luxere uitvoering. Neem een kijkje in de shop en vergelijk alle telefoons.
 

Bekijk mijn telefoons

Mobiel abonnement zonder telefoon

Wanneer je graag een goedkoop abonnement zonder telefoon wilt, ga je voor een Sim Only abonnement. Dit abonnement is namelijk ideaal voor mensen die een simlockvrije telefoon hebben die nog prima werkt. Mijn Sim Only abonnementen kun je zelf samenstellen. Alleen bellen, alleen internetten? Of juist een Sim Only waar je alles mee kunt? Bij mij kun je alle kanten op. En wil je uiteindelijk toch extra MB’s of minuten, dan kun je je abonnement altijd nog bijstellen.

Bij mij heb je de keuze tussen twee Sim Only abonnementen. Ga voor flexibiliteit en kies voor maandelijks opzegbaar of ga voor een goedkope Sim Only met een 24 maanden contract.

Bekijk mijn Sim Only

Telefoonabonnement zelf samenstellen

Wil je graag een nieuw abonnement, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen?
Ik heb een handig stappenplan voor je gemaakt. Volg deze stappen:

Kies tussen een abonnement met telefoon of abonnement zonder telefoon.

Bepaal je aantal MB’s.

Kies het aantal belminuten en SMS’jes dat je graag wil.

Beslis hoe je je abonnement wilt betalen: in één keer of gespreid betalen.

Dat is het!

Dat is alles! En twijfel je nog over het aantal MB’s dat je nodig hebt?
Geen zorgen, bij mij kan je elke maand je bundel aanpassen.

Populaire toestellen

Abonnement verlengen

Als je abonnement binnen nu en 4 maanden afgelopen is heb je bij mij de mogelijkheid om je mobiele abonnement te verlengen. Je kunt kiezen tussen een Sim Only abonnement of voor een abonnement met telefoon.

Als je op dit moment een maandelijks opzegbaar abonnement hebt kun je natuurlijk iedere maand overstappen naar een nieuw Ben abonnement, met of zonder telefoon. Bekijk wat je moet doen om je abonnement te verlengen.

4G en 4G Extra Snel

Je zit bij mij met elke databundel op het 4G netwerk. Dankzij de nieuwste technologie is 4G niet alleen veel sneller en stabieler dan 3G, maar is de dekking – zowel binnen als buitenshuis – ook veel beter. Ik ben trots dat ik gebruik maak van het netwerk van T-Mobile, het best geteste netwerk wereldwijd in 2020/2021 en 5x op rij het beste van Nederland. Wil je maximaal gebruik maken van het netwerk? Kies dan voor de optie 4G Extra Snel.

 4G 4G Extra Snel 
 downloaduploaddownloadupload
Max. snelheid100 Mbps10 Mbps225 Mbps65 Mbps
Geraamde snelheid*45 Mbps6 Mbps80 Mbps25 Mbps

* Geraamde snelheid op basis van Ookla Speedtest resultaten uitgevoerd door Ben klanten.

De daadwerkelijke internetsnelheid is o.a. afhankelijk van de drukte op het netwerk, je locatie en je telefoon.

Wil je meer weten over 4G-internet? Kijk dan hier voor meer informatie. 

Ben Extra

Bij Ben hebben we MB Pauze: dit wordt automatisch aangezet wanneer jouw internetbundel op is. Zo kom je nooit voor onverwachtse kosten te staan. MB Pauze kun je op ieder moment zelf uitzetten. Wil je toch verder internetten? Maak dan gebruik van MB Extra. Met MB Extra kun je eenmalig extra MB’s kopen totdat je nieuwe internetbundel ingaat. Als je vaker MB’s tekort komt kun je overwegen om je abonnement aan te passen. Bij mij kun je je abonnement aanpassen wanneer je maar wilt.

Goedkope abonnementen

Bij mij ben je altijd aan het juiste adres voor een goedkoop telefoonabonnement. Want ik vind het belangrijk dat jij geld overhoudt voor de echte leuke dingen. Mijn goedkoopste optie is een Sim Only. Met Sim Only betaal je alleen voor je bundel en niet voor een telefoon, wat ervoor zorgt dat je lage maandelijkse kosten hebt.

Aanbiedingen

Ik heb deze aanbieding lopen:

  1. Studentenaanbieding. Ik heb standaard aanbiedingen voor studenten. Studenten betalen geen aansluitkosten t.w.v. €20,- en profiteren daarnaast van gratis 4G Extra Snel.

Geen student? Neem dan een kijkje op mijn aanbiedingen. Hier vind je alle actuele aanbiedingen.

Studentendeals

Ben jij een student? Dan profiteer je bij mij van goede studentendeals. Zo betaal je als student nooit aansluitkosten t.w.v. €20,-. Wil je dus overstappen naar mij, dan kost dat voor jou niks extra’s. Ook krijg je 4G Extra Snel internetsnelheid gratis bij je abonnement.

Een andere voordeel voor jou als student is dat de afschrijving van je abonnement pas na je Stufi komt. Je hebt dus geen omkijken naar de kosten van je studentenabonnement. Ontdek je studentendeal hier.

Ben student

Waarom Ben?

Als je bij mij een abonnement afsluit, profiteer je van het betrouwbare en snelle T-Mobile netwerk. Daarnaast sta ik bekend om mijn goedkope abonnementen, want ik vind het belangrijk dat je niet teveel betaalt voor je abonnement.

Dit benadruk ik met MB Pauze zodat je nooit voor onverwachtse kosten komt te staan. Ook zijn mijn abonnementen flexibel: je bundel aanpassen kan op ieder moment van de dag. Maar het belangrijkste is dat ik heel blij ben met jou als klant en voor mijn klanten doe ik graag mijn best. Daarom kun je altijd op mij rekenen als je vragen hebt!

Veelgestelde vragen over telefoonabonnementen

Voor welke merken kan ik een abonnement afsluiten bij Ben?

Bij mij kun je een telefoonabonnement afsluiten voor de volgende merken:

Wanneer kan ik mijn abonnement verlengen?

Je kunt je abonnement al vanaf vier maanden voor de einddatum in zicht komt verlengen. Als je je jouw telefoon abonnement verlengt, start dit abonnement een dag nadat je huidige abonnement afloopt. Heb je een maandelijks opzegbaar abonnement? Dan kun je uiteraard iedere maand overstappen naar een BEN abonnement met smartphone of naar een voordelig 24 maanden sim only abonnement.

Welk telefoon abonnement past bij mij?

Om die vraag te beantwoorden is het slim om bij jezelf na te gaan wat jouw verbruik ongeveer is. Maak je veel gebruik van internet? Stream je veel series? Game je veel? Wil je een maandelijks opzegbaar abonnement of kies je liever voor een voordelig abonnement van 24 maanden? Bij het afsluiten van je telefoon abonnement geef je jouw wensen aan ons door zodat jouw abonnement goed past bij jouw voorkeuren.

Hoe werkt een telefoon abonnement?

Je telefoon abonnement richt je zelf in. Je kiest zelf het aantal MB’s, belminuten en nog veel meer. Overigens is het goed om te weten dat je bij mij het aantal MB’s later altijd nog aan kunt passen.

Wat is het goedkoopste telefoonabonnement?

Ook de manier waarop je je abonnement betaalt, bepaal je bij mij zelf. Je kunt het toestel dat je bij je abonnement kiest in 1 keer afbetalen, zodat je de maandelijkse abonnementskosten laag houdt. Natuurlijk is het ook mogelijk om het toestel maandelijks af te betalen. De hoogte van het maandbedrag hangt af van de keuzes die je maakt. Hoe minder MB's en belminuten, hoe lager de abonnementskosten.

Hoe moet ik overstappen naar Ben?

Wil je overstappen naar Ben? Dat kan heel gemakkelijk. Bekijk eerst bij je eigen provider wanneer je over mag stappen naar een nieuwe provider. Wanneer je mag overstappen, kies je bij Ben voor een abonnement naar keuze. Bepaal vervolgens of je nummerbehoud wilt of niet en sluit je abonnement af. Je ontvangt een nieuwe simkaart via de post. Deze simkaart plaats je in je (nieuwe) telefoon.

Hoe werkt nummerbehoud?

Wanneer je overstapt naar Ben is nummerbehoud gratis. Na het plaatsen van je bestelling kan je gemakkelijk in drie stappen nummerbehoud aanvragen. Meer weten? Bekijk meer informatie over nummerbehoud.

Kan ik bellen en internetten in het buitenland?

Bij Ben kun je binnen de EU gebruik maken van je eigen bundel. Hier betaal je geen extrakosten voor. Niet alle landen in Europa zijn onderdeel van de EU. Zo horen Turkije en Zwitserland bijvoorbeeld niet in de EU en betekent dit dat je in die landen MB en minuten buiten je eigen bundel betaalt. Dit geldt ook voor andere landen buiten de EU. Lees meer informatie over minuten en MB in het buitenland.

Hoe werkt een BKR registratie?

Vanaf 1 mei 2017 is er een nieuwe wet ingegaan. In deze wet staat vast dat als je een krediet op je toestel hebt zitten van €250 of meer, je wordt geregistreerd bij BKR. Heb je dus een abonnement bij mij afgesloten waarbij het totaalbedrag meer dan €250,- is, dan ben je BKR geregistreerd. Nadat het krediet is afgelost, meld ik jouw krediet weer af bij BKR. Meer weten, bekijk dan de pagina over BKR registratie.