Ben abonnement met telefoon

Stel zelf jouw abonnement samen
en kies de telefoon die bij jou past!
 

Bekijk mijn aanbod

Telefoonabonnement afbeelding

Waarom kiezen voor Ben?

✔ Betrouwbaar T-Mobile netwerk
opnieuw als beste getest!
 

✔ Geen onverwachte kosten
met MB Pauze
 

✔ Maandelijks opzegbare
Sim Only

 

Telefoonabonnementen van Ben

Op zoek naar een nieuw mobiel abonnement? Bij mij heb je de keuze uit verschillende mobiele abonnementen. Je kunt kiezen uit een abonnement met telefoon, of een abonnement zonder telefoon. Mijn mobiele abonnementen kun je zelf samenstellen en achteraf aanpassen: het is dus altijd naar je zin.

Ook kun je bij mij terecht voor interessante aanbiedingen, studentendeals, tips over verlengen en nog veel meer. Wil je meer weten over mijn goedkope telefoonabonnementen? Vergelijk dan al mijn abonnementen op deze pagina.


Telefoonabonnementen van Ben afbeelding

Mobiel abonnement met telefoon

Wil je graag een nieuwe telefoon? Kies dan voor een telefoon met abonnement. Het maandelijkse bedrag dat je betaalt is opgebouwd uit abonnement- en toestelkosten. Wil je jouw maandlasten zo laag mogelijk houden? Kies er dan voor om je toestel in een keer af te betalen. Zo houd je maandelijks geld over voor echte leuke dingen.

Het voordeel van een abonnement met telefoon is dat je zelf een nieuw splinternieuwe toestel uit mag kiezen. Er is veel keus: zo kun je gaan voor een goedkope telefoon, of voor een luxere uitvoering. Neem een kijkje in de shop en vergelijk alle telefoons.
 

Bekijk mijn telefoons

Mobiel abonnement zonder telefoon

Wanneer je graag een goedkoop abonnement zonder telefoon wilt, ga je voor een Sim Only abonnement. Dit abonnement is namelijk ideaal voor mensen die een simlockvrije telefoon hebben die nog prima werkt. Mijn Sim Only abonnementen kun je zelf samenstellen. Alleen bellen, alleen internetten? Of juist een Sim Only waar je alles mee kunt? Bij mij kun je alle kanten op. En wil je uiteindelijk toch extra MB’s of minuten, dan kun je je abonnement altijd nog bijstellen.

Bij mij heb je de keuze tussen twee Sim Only abonnementen. Ga voor flexibiliteit en kies voor maandelijks opzegbaar of ga voor een goedkope Sim Only met een 24 maanden contract.

Bekijk mijn Sim Only

Telefoonabonnement zelf samenstellen

Wil je graag een nieuw abonnement, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen?
Ik heb een handig stappenplan voor je gemaakt. Volg deze stappen:

Kies tussen een abonnement met telefoon of abonnement zonder telefoon.

Bepaal je aantal MB’s.

Kies het aantal belminuten en SMS’jes dat je graag wil.

Beslis hoe je je abonnement wilt betalen: in één keer of gespreid betalen.

Dat is het!

Dat is alles! En twijfel je nog over het aantal MB’s dat je nodig hebt?
Geen zorgen, bij mij kan je elke maand je bundel aanpassen.

Populaire toestellen

Abonnement verlengen

Als je abonnement binnen nu en 4 maanden afgelopen is heb je bij mij de mogelijkheid om je mobiele abonnement te verlengen. Je kunt kiezen tussen een Sim Only abonnement of voor een abonnement met telefoon.

Als je op dit moment een maandelijks opzegbaar abonnement hebt kun je natuurlijk iedere maand overstappen naar een nieuw Ben abonnement, met of zonder telefoon. Bekijk wat je moet doen om je abonnement te verlengen.

4G

Wanneer je een telefoonabonnement bij mij afsluit weet je zeker dat je gebruik maakt van het beste netwerk. Ik maak namelijk gebruik van het T-Mobile netwerk. Elk half jaar worden alle mobiele providers van Nederland getest op snelheid op allerlei locaties in Nederland. T-Mobile is al voor het 4e jaar op rij als beste uit de test is gekomen.

Meer weten over deze test? Lees alles over mijn 4G netwerk.

Ben Extra

Bij Ben hebben we MB Pauze: dit wordt automatisch aangezet wanneer jouw internetbundel op is. Zo kom je nooit voor onverwachtse kosten te staan. MB Pauze kun je op ieder moment zelf uitzetten. Wil je toch verder internetten? Maak dan gebruik van MB Extra. Met MB Extra kun je eenmalig extra MB’s kopen totdat je nieuwe internetbundel ingaat. Als je vaker MB’s tekort komt kun je overwegen om je abonnement aan te passen. Bij mij kun je je abonnement aanpassen wanneer je maar wilt.

Goedkope abonnementen

Bij mij ben je altijd aan het juiste adres voor goedkope abonnementen. Want ik vind het belangrijk dat jij geld overhoudt voor de echte leuke dingen. Mijn goedkoopste optie is een Sim Only. Met Sim Only betaal je alleen voor je bundel en niet voor een telefoon, wat ervoor zorgt dat je lage maandelijkse kosten hebt.

Aanbiedingen

Ik heb deze aanbieding lopen:

  1. Studentenaanbieding. Ik heb standaard aanbiedingen voor studenten. Studenten betalen geen aansluitkosten t.w.v. €20,- en profiteren daarnaast van gratis 4G.

Geen student? Neem dan een kijkje op mijn aanbiedingen pagina. Hier vind je alle actuele aanbiedingen.

Studentendeals

Ben jij een student? Dan profiteer je bij mij van goede studentendeals. Zo betaal je als student nooit aansluitkosten t.w.v. €20,-. Wil je dus overstappen naar mij, dan kost dat voor jou niks extra’s. Ook krijg je 4G internetsnelheid gratis bij je abonnement.

Een andere voordeel voor jou als student is dat de afschrijving van je abonnement pas na je Stufi komt. Je hebt dus geen omkijken naar de kosten van je studentenabonnement. Ontdek je studentendeal hier.

Waarom Ben?

Als je bij mij een abonnement afsluit, profiteer je van het betrouwbare en snelle T-Mobile netwerk. Daarnaast sta ik bekend om mijn goedkope abonnementen, want ik vind het belangrijk dat je niet teveel betaalt voor je abonnement.

Dit benadruk ik met MB Pauze zodat je nooit voor onverwachtse kosten komt te staan. Ook zijn mijn abonnementen flexibel: je bundel aanpassen kan op ieder moment van de dag. Maar het belangrijkste is dat ik heel blij ben met jou als klant en voor mijn klanten doe ik graag mijn best. Daarom kun je altijd op mij rekenen als je vragen hebt!