Skip to main content

Samsung

Samsung Galaxy is al jaren een van de grootse series van Android smartphones in Nederland. Zelf ben ik een fan van mijn Samsung Galaxy S6 vanwege de ijzersterke specificaties die je niet snel ziet voor deze prijs. Maar ook het mooie scherm zorgt dat je foto’s en films goed kan zien, zelfs wanneer de zon er op schijnt. Toch vergeet ik nooit de metalen Samsung Galaxy A3 (2017) of de voordelige Samsung Galaxy J3. Welke past het best bij jou?

De snelle Samsung Galaxy S6

Samsung stelt nooit teleur wanneer het komt op snelheid, camera kwaliteit en scherm bij zijn toptoestellen. Ook bij de Samsung Galaxy S6 ontbreken deze drie factoren niet. Met een mooi Amoled scherm met 2560x1440 pixels wordt alles haarscherp weergegeven en zijn de kleuren nog dieper dan je gewend bent.

En de 16 megapixel camera aan de achterkant en de 5 megapixel camera aan de voorkant stellen niet teleur want ze maken prachtige foto’s. Ook heeft Samsung naar de klanten geluisterd: er staan een stuk minder voorgeinstalleerde apps op de S6 dan dat je vond op de S5, zo houd je nog meer ruimte over voor de apps en bestanden die belangrijk zijn voor jou.

Info & Bestel

De strakke Samsung Galaxy A3 (2017)

De strak afgewerkte Samsung Galaxy A3 (2017) heeft een mooie, rond afgewerkte metalen behuizing. Met een schermgrootte van 4.7 inch kan je het toestel nog bedienen met een hand en toch kan je alle Youtube filmpjes op HD resolutie bekijken. Bovendien beschikt de Samsung Galaxy A3 (2017) over 4G ondersteuning waardoor je bij Ben tot 100 Mbps haalt. Lees hier de review van Michael over de Samsung Galaxy A3 (2017)

Info & Bestel

De voordelige Samsung Galaxy J3

Naast de mooie A3 en de snelle S6 heb ik nu ook de Samsung Galaxy J3 in mijn assortiment. In vergelijking met de andere twee is dit toestel erg voordelig en toch krijg je er een mooi 5 inch scherm voor. Het voornaamste is dat de opslag wat beperkt is met 8gb. Gelukkig kan je het eenvoudig uitbreiden met een micro-sd kaartje zodat je nooit geheugen te kort komt.

Bovendien heeft Samsung de J3 mooi licht gehouden waardoor je het haast niet merkt dat hij in je zak zit. Ook de Samsung Galaxy J3 krijgt een update naar Android 6 zodat je helemaal up-to-date bent met dit voordelige toestel.

Info & Bestel

De grote Samsung Galaxy J5(2016)

De Samsung Galaxy J5 (2016) heeft een premium behuizing waardoor hij een erg strakke en hoogwaardige uitstraling heeft. Daarnaast heeft de Samsung Galaxy J5 (2016) een uitstekende accuduur voor het feit dat deze Samsung absoluut niet de allerduurste is.

Naast dat je lang doet met de accu is het toestel uitgerust met een snellaadfunctie. Hierdoor is je lege batterij in nog geen anderhalf uur volledig opgeladen. De Samsung Galaxy J5 (2016) bij Ben kun je aansluiten met diverse internetbundels. Ook bijvoorbeeld met de 4G add on.

Info & Bestel