Skip to main content

Samsung Galaxy smartphones

Samsung Galaxy is al jaren een van de grootse series van Android smartphones in Nederland. Zelf ben ik een fan van onze Samsung Galaxy S5 Neo omdat hij waterdicht is. Maar ook het mooie scherm zorgt dat je foto’s en films goed kan zien, zelfs wanneer de zon er op schijnt. Toch vergeet ik nooit de metalen Samsung Galaxy A3 (2016), die verdient een schoonheidsprijs. Welke past het best bij jou?

De wachterdichte Samsung Galaxy S5 Neo

Met de vernieuwde versie van de Samsung Galaxy S5 Neo heeft Samsung weer wat handige verbeteringen doorgevoerd. Zo hoef je niet langer een klepje dicht te doen om de oplaadpoort waterdicht te maken, de poort is nu van zichzelf waterdicht. Ook is de camera aan de voorkant geupdate naar 5 megapixels. En de plus punten die de Galaxy S5 al had zijn behouden in de S5 Neo. Zo is de accu nog steeds te verwisselen en heeft het scherm nog steeds een scherpe Full HD resolutie. In het eerste kwartaal krijgt de Samsung Galaxy S5 Neo ook nog een update naar Android 6.0 waardoor je nog langer met je accu kan doen .

De strakke Samsung Galaxy A3 (2016)

De strak afgewerkte Samsung Galaxy A3 (2016) heeft een mooie, rond afgewerkte metalen behuizing. Met een schermgrootte van 4.7 inch kan je het toestel nog bedienen met een hand en toch kan je alle Youtube filmpjes op HD resolutie bekijken. Bovendien beschikt de Samsung Galaxy A3 (2016) over 4G ondersteuning waardoor je bij Ben tot 75 Mbps haalt.