Beste parkeer app
Ben op de hoogte 06 mei 2024 2 min. leestijd

Dit zijn de 6 beste parkeer apps

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Een goede parkeer app op je telefoon is heel handig. Geen kleingeld nodig, geen tijd bijhouden en geen sprintjes naar de betaalautomaat meer. Scheelt een hoop gedoe! Ik zet de 6 beste parkeer apps voor je op een rij om te vergelijken.

Beste parkeer app 2024

1. EasyPark

EasyPark is een handige parkeer app in Nederland, maar ook in het buitenland. Hij werkt namelijk in meer dan twintig landen en 2500 steden. Je kunt de app meteen gebruiken en je hoeft geen registratiekosten te betalen. Er zijn twee abonnementen. Als je niet heel vaak de auto pakt, is het abonnement met het standaardtarief van € 0,39 per parkeeractie handig. Rij je veel? Dan ben je het voordeligst uit met het abonnement van € 2,50 per maand. Je kunt dan onbeperkt parkeren op straat, in garages en op vliegvelden. 

App image
EasyPark x Parkmobile
Rating starRating starRating starRating starRating star

Nederlands meest populaire parkeerapp! Voorkom dure parkeerboetes

Download deze app hier

2. Park-line

Park-line maakt net als EasyPark onderdeel uit van de Parkmobile Group. Het verschil is dat deze parkeer app zich vooral richt op zakelijke gebruikers. Je betaalt eenmalig € 4,99 als je je registreert. Daarna kost het € 2,49 per maand en betaal je transactiekosten van € 0,39 per parkeeractie. Ook handig: je kunt de app ook gebruiken om te tanken en je auto te wassen. Parkeren kan in garages van Q-Park, APCOA, Interparking en ParkBee. Je bespaart ruim 20% op de parkeerkosten en al je uitgaven staan op één factuur. 

App image
Park-line Mobiel Parkeren App
Rating starRating starRating starRating starRating star

Zorgeloos parkeren in heel Nederland via uw Android telefoon en de Park-line App

Download deze app hier

3. Q-Park

Parkeer je vaak in garages van Q-Park? Dan is de mobiel parkeren app van Q-Park een goede keuze. Je betaalt geen transactiekosten en als je in een Q-Park garage parkeert wordt je kenteken herkend en gaat de slagboom vanzelf open. De parkeeractie wordt vanzelf gestopt als je uitrijdt. Je betaalt automatisch via je gekozen betaalmethode in de app. Af en toe op straat parkeren is geen probleem. Ook dat kan met deze parkeer app.

App image
Q-Park
Rating starRating starRating starRating starRating star

Eén app. Overal parkeren. Zonder transactiekosten.

Download deze app hier

4. ANWB Onderweg

De ANWB Onderweg app is de perfecte app voor iedere weggebruiker. Naast parkeren kun je er ook mee navigeren, elektrische oplaadpunten vinden en checken hoe druk het op de weg is. ANWB Parkeren is een samenwerking met YellowBrick. Ben je lid van de ANWB? Dan betaal je al snel 20% minder. Parkeren kan vanaf € 0,33 per parkeeractie. Ook handig: de app geeft een melding als gratis parkeren in de buurt mogelijk is. Na het stoppen van de parkeeractie in de app krijg je een overzicht van de parkeerduur en -kosten. Je betaalt maandelijks achteraf met een automatische incasso.

App image
ANWB Onderweg & Wegenwacht
Rating starRating starRating starRating starRating star

De ANWB Onderweg app is alles-in-één app voor je autorit. De app heeft alles wat je onderweg n…

Download deze app hier

5. YellowBrick

Met de YellowBrick app kun je parkeren op straat of bij een van de meer dan 450 ParkBee locaties. Parkeer je maar af en toe? Dan betaal je € 0,37 per transactie. Mocht je vaak onderweg zijn, dan is het beter om een abonnement te nemen van € 3,25 per maand. Je betaalt dan geen transactiekosten meer. In de app kun je je favoriete parkeerplekken opslaan en voeg je gemakkelijk nieuwe nummerborden toe aan je account. 

App image
Yellowbrick Parkeren
Rating starRating starRating starRating starRating star

Download de gratis Yellowbrick parkeerapp en bespaar tot 20% op parkeerkosten.

Download deze app hier

6. Flitsmeister

Flitsmeister staat vooral bekend om de flits- en file-informatie. Om de Flitsmeister app te gebruiken heb je geen abonnement nodig. Flitsmeister herkent of je in een parkeerzone staat en vraagt meteen of je de parkeeractie wil starten. Ga je weer rijden? Dan krijg je een melding of je de parkeeractie wil stoppen. Elke parkeeractie kost € 0,35 en de app is te gebruiken in Nederland en België.

App image
Flitsmeister
Rating starRating starRating starRating starRating star

Flitsmeister waarschuwt je voor flitsers, bespaart boetes en geeft real-time verkeersinformati…

Download deze app hier

Andere handige apps voor in de auto

Vaak onderweg? Dan kan het ook goed zijn om één van deze file apps op je telefoon te hebben. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en kun je zo nodig een andere route nemen. Als je Android Auto hebt, zijn deze Android Auto apps heel handig. 

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Toegangscode van je iPhone vergeten? Dit kun je doen

Probeer het tijdelijk met je oude code of stel je iPhone opnieuw in.

Wat is MagSafe en wat heb je ervoor nodig?

Ontdek alles over het snel draadloos opladen van je iPhone.

Fairphone 5 review: dit zeggen de experts

Ontdek wat de experts vinden van de Fairphone 5.

Zo vervang je onderdelen op je Fairphone 5

De Fairphone 5 is een Nederlandse telefoon die je zelf kan repareren. Hoe? Ik leg het je uit.

Een Apple ID maken? Zo doe je dat

Zo maak je een Apple ID aan op je apparaat.