Lees hier alles over de Google Pixel 6a
Ben benieuwd 10 oktober 2022 2 min. leestijd

Alles over de Google Pixel 6a

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Goed nieuws. De Google Pixel 6a is beschikbaar! Makkelijk bij mij. Het is voor het eerst dat een Google Pixel 6a in combinatie met een abonnement in Nederland beschikbaar is. Ik leg je uit wat deze telefoon bijzonder maakt en wat ’m zo’n goede keuze maakt voor een Sim Only abonnement.

Wat is Google Pixel?

Google Pixel is een lijn van telefoons die Google zelf maakt. Ze hebben Android als besturingssysteem. Ook van Google. Het voordeel? Google Pixel telefoons en Android zijn perfect op elkaar afgestemd. Ook is Android op deze telefoons precies zoals Google het wil: snel, zuinig en zonder poespas. Je krijgt lang de nieuwe versie en vaak minimaal vijf jaar beveiligingsupdates. Dit houdt Google Pixel telefoons jaren snel, goed beveiligd en perfect voor Sim Only.

Even voorstellen

De Google Pixel 6a is één van de nieuwste telefoons van Google. De Google Pixel 6a specs zijn indrukwekkend. Zeker gezien de scherpe prijs.

3 reden om de Google Pixel 6a te kiezen

De Google Pixel 6a is een heel goede telefoon. Ik heb drie goede redenen die ’m (meer dan) de moeite waard maken.

Supersnel voor betaalbare telefoon

De Google Pixel 6a is een betaalbare telefoon. Dat zou je niet zeggen als je de indrukwekkende Google Pixel 6a specs ziet. De snelle en zeer effectieve Google Tensor processor zorgt samen met 6 GB werkgeheugen voor supersnelle prestaties. Apps starten meteen op en wisselen gaat ook razendsnel.

Extra lang updates

De Google Pixel 6a is een slimme keuze voor bij je telefoonabonnement als je na de abonnementsperiode niet meteen weer een nieuwe telefoon wilt kopen. Hij gaat extra lang mee. Omdat de hardware zeer goed is, maar ook omdat je heel lang (beveiligings)-updates krijgt. Daarmee ben je goed beschermd tegen phishing en malware. Ook ontvang je de aankomende jaren het nieuwe Android besturingssystemen. Daarmee krijg je toegang tot nieuwe functies. Perfect om de telefoon jarenlang snel en veilig te gebruiken.

Extra voordeel: de ingebouwde Titan M2 chip. Dit is een extra beveiligingschip. Een extra slot op de digitale deur. In combinatie met de Google Tensor processor is je telefoon extra goed beveiligd tegen aanvallen van digitale criminelen en zijn je privégegevens beter beschermd.

Groot scherm en toch compact

De telefoon combineert qua ontwerp het beste van twee werelden. Zijn scherm is met 6,1 inch groot, maar toch is de telefoon lekker compact. Dat komt door dunne randen rondom het scherm. De telefoon is 71,8 millimeter breed, 152,2 millimeter hoog en 8,9 millimeter dun. Hierdoor ligt hij lekker in de hand. Met één hand kun je makkelijk WhatsApp berichten beantwoorden en je mail lezen.

Het scherm gebruikt OLED-technologie. Goed nieuws, want hierdoor is de helderheid extra hoog. En met een Full HD+-resolutie van 2400 bij 1080 pixels zie je alles in hoge kwaliteit. De telefoon ondersteunt ook HDR, waardoor lichteffecten in films en series prachtig zijn.

De Google Pixel 6a heeft als kers op de taart een IP67-certificaat. Dat betekent dat hij stof- en waterbestendig is. Beland je met de telefoon in de regen? Of valt hij per ongeluk in bad? Snel droog maken, dan is er niets aan de hand.

Makkelijk met abonnement in Nederland bij Ben verkrijgbaar

De Google Pixel 6a is in Nederland in combinatie met een abonnement bij mij verkrijgbaar. Met deze krachtige telefoon kun je jaren vooruit, waardoor hij na je abonnementsperiode ideaal is voor Sim Only.

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Samsung met goede camera: de 3 beste telefoons

Met deze drie Samsung telefoons maak je altijd een goede foto.

Vergelijking: OPPO Reno10 vs Samsung Galaxy S23

OPPO en Samsung maken goede Android telefoons. De OPPO Reno10 en de Samsung Galaxy S23...

De 8 beste apps om foto’s mee te bewerken in 2024

Ik zet 8 goede apps om foto’s mee te bewerken voor je op een rij.

5 redenen om een OPPO telefoon te kiezen

Ontdek de voordelen van een OPPO telefoon.

iPhone 15 en meer: 5 telefoons met goede camera

Een telefoon met goede camera vinden? In dit blog zoek ik 5 smartphones voor je uit!