ik ben instellingen
Ben op de hoogte 14 april 2022 3 min. leestijd

De handigste instellingen voor Ik Ben

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Met Ik Ben beheer je alles rondom je Sim Only abonnement. Je hebt inzicht in je verbruik, koopt MB’s bij en past je bundels aan. Naar boven én beneden. Wat zijn de handigste instellingen? Ik zocht ze voor je uit!

Wat is Ik Ben?

Ik ben blij dat jij mijn klant bent. Dat hou ik graag zo. Daarom geef ik je graag alle controle over je abonnement. De plek daarvoor is Ik Ben. Daar zie je alle ins en outs van je abonnement in. Je kunt Ik Ben online gebruiken en als app.

Ik Ben: de 6 handigste instellingen en mogelijkheden

Een overzichtelijk abonnement waarbij je precies weet waar je aan toe bent: daar wil ik graag voor zorgen. Hoe ik dat doe? Dit zijn de handigste instellingen en mogelijkheden van Ik Ben. 

Verbruik bekijken

Met Ik Ben zie je in één oogopslag hoeveel belminuten, sms’jes en MB’s je nog hebt. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Ook geef ik je inzicht in je dagelijks verbruik en aan welke apps je het meest data verbruikt. Zo weet je wanneer je misschien wat moet besparen en wanneer je juist los kunt gaan.

handige ik ben instellingen

Je bundels wijzigen

Iedere maand kun je bij mij je bundels aanpassen. Zo blijft je abonnement bij je passen. Hou je altijd veel minuten of data over? Dan past een kleinere bundel gewoon beter bij je en ben je goedkoper uit. Jij blij, ik blij. Omgekeerd kan ook: zit je altijd voor het einde van de maand al zonder minuten of MB’s? Een grotere bundel past dan misschien beter bij je. Dan ben je iets duurder uit, maar kun je wel voor een vast laag tarief je bundels blijven gebruiken. Vaak ben je zo goedkoper uit. In dit blog lees je hoe je je bundels wijzigt.

MB’s bijkopen

Ben je voor het einde van de maand door je MB’s heen, maar wil je online blijven? Kan gewoon! Met MB Extra. Je koopt makkelijk MB’s bij en zo blijf je voor een vast en betaalbaar tarief online. Dat is veel voordeliger dan buiten je bundel mobiel internetten voor € 0,10 per MB.

Gegevens wijzigen

Ik Ben is ook de plek waar je heel makkelijk je gegevens wijzigt. Ben je net verhuisd, heb je een nieuw rekeningnummer of gebruik je een ander mailadres? Geef het maar door en ik wijzig het voor je. 

Persoonsgegevens inzien

Ik vind privacy erg belangrijk. Benieuwd welke gegevens ik van je heb? Via Ik Ben vraag je het makkelijk op. Ook kun je me vragen om persoonlijke gegevens te verwijderen. Hiervoor vul je dit formulier in met alle benodigde informatie. Als de maximale bewaartermijn is verstreken, verwijderd ik je gegevens trouwens automatisch. Let op: als ik gegevens voor je verwijder, kan het zijn dat je mijn diensten niet meer kunt gebruiken.

Praten met de chatbot

Heb je een vraag, bijvoorbeeld over je abonnement? Via Ik Ben krijg je makkelijk antwoord op je vraag. Stel hem door te chatten met de bot.

App image
Ik Ben
Rating starRating starRating starRating starRating star

Ben altijd en overal in controle over mijn abonnement

Download deze app hier

Vriendenvoordeel regelen via Ik Ben

Ik hoop dat je blij bent met mij. Dat je zelfs zó blij bent, dat je me aanbeveelt bij anderen. Daar ben ik heel dankbaar voor. Daarom heb ik Ben Vriendenvoordeel. Je krijgt tot € 33 korting op je telefoonabonnement en je vriend(in) deelt mee in deze korting. Bij Sim Only is dat € 16,50. Zo werkt het:

  • Open Ik Ben of de Ik Ben app.
  • Deel je persoonlijke link met vrienden. 
  • Je vrienden sluiten een abonnement af via je persoonlijke link.
  • Je krijgt tot € 33 korting voor elke vriend die je klant bij mij maakt. Die korting delen jullie met elkaar.
Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Dit zijn de 6 beste parkeer apps

Ik zet 6 handige parkeer apps voor je op een rij. Van Easypark tot Flitsmeister.

Fairphone 5 review: dit zeggen de experts

Ontdek wat de experts vinden van de Fairphone 5.

Zo vervang je onderdelen op je Fairphone 5

De Fairphone 5 is een Nederlandse telefoon die je zelf kan repareren. Hoe? Ik leg het je uit.

Een Apple ID maken? Zo doe je dat

Zo maak je een Apple ID aan op je apparaat.

De 5 beste apps om een fotocollage te maken

Een fotocollage maken gaat snel en makkelijk met deze 5 apps.