Jij hebt de controle met de ¡® app

Met mijn Ben app ben je altijd op de hoogte van jouw verbruik. De app is gratis beschikbaar voor al mijn klanten, altijd en overal. Mijn app kost namelijk geen data!


Welkom bij Ben App telefoon

Altijd op de hoogte van jouw verbruik

MB Extra aanschaffen wanneer jij dat wil

Je bundel wijzigen als het jou uitkomt

Download de app voor Android of iOS:

Belstatus App

Inzicht in je bundels

Met mijn Ben app heb je altijd inzicht in jouw verbruik. Je kunt op elk moment bekijken hoeveel MB’s, minuten of sms’jes je hebt verbruikt. En je kunt nu in mijn app de details van je verbruik terugzien! Klik op één van de bundels op het overzicht om per dag te zien hoeveel MB’s je hebt gebruikt, welke telefoontjes je hebt gevoerd en waar je buiten de bundel kosten uit bestaan.

MB Extra App

Extra MB’s nodig deze maand?

Is je internetbundel op, maar wil je toch blijven internetten? Dat kan. Je kunt via de Ben app eenvoudig een MB Extra aanschaffen. Hiermee kun je voor een klein prijsje toch blijven internetten, ook al is je internetbundel op. Zo houd je zelf de controle over je abonnement.

Bundel wijzigen app

Zelf je bundel wijzigen

Jij hebt alles zelf in de hand. Heb je maandelijks toch meer MB’s nodig? Of een grotere minutenbundel? Je wijzigt je bundels eenvoudig zelf in de Ben app.

Facturen App

Op elk moment je facturen inzien

In de Ben app kun je je facturen op elk moment inzien. Bekijk per factuur de specificaties van jouw verbruik.

Tip! Wil jij wat geld besparen? Vertel dan jouw vrienden over Ben! Dan zien jij en jouw vriend korting terug op jouw factuur. Dat noem ik vriendenvoordeel!

Ben Kind app

Ben kind

Met Ben kind leer ik kinderen om bewust om te gaan met mobiele telefonie

Met Ben kind kan een kind zelf zien hoeveel MB’s, minuten en sms’jes hij of zij in de maand heeft verbruikt en hoeveel er nog over is tot het einde van de maand. Hierdoor kan een kind leren omgaan met het verbruik van een telefoon abonnement.

De ouder houdt de controle over het abonnement. De ouder heeft namelijk ook inzicht in het verbruik van het kind, in zijn eigen Ben app. Ook kan alleen de ouder in zijn eigen Ben app iets wijzigen of kopen voor het kind.

Alles in de hand

Alles in de hand

Controleer en wijzig je persoonsgegevens, abonnementsgegevens, simkaart en netwerk instellingen. Ook voor adres wijzigingen en het opvragen van je pin- of pukcode kun je terecht in de Ben app.

Gemakkelijk inloggen

Gemakkelijk inloggen

Je logt de eerste keer in met dezelfde gebruikersnaam en wachtwoord als voor Ik Ben. Na het inloggen kies je een 5-cijferige pincode voor de app. Je kunt ook eventueel je vingerafdruk of gezichtsherkenning aan zetten. Wil je niet steeds opnieuw je wachtwoord of inlogcode invoeren? Kies dan voor de optie ‘geen pincode instellen’ in het inlogscherm.

Ben app verbeteren

Help mij om de Ben app te verbeteren

Ik ben blij met jouw feedback. Want jij kunt mij helpen om de Ben app te verbeteren. Geef jouw bevindingen door via de feedback optie in de Ben app.