Skip to main content

Ben app & Ik Ben

     Hoe log ik in op de Ben app en Ik Ben? Wat kan ik allemaal zelf regelen? Wat moet ik doen als het inloggen niet lukt? Op deze pagina vind je het antwoord op je vraag. 

 

 

Wat kun je met de Ben app & Ik Ben?

Verbruik en facturen
Via de Ben app en Ik Ben kun je je verbruik inzien en je facturen bekijken.

Wijzigen
Wil je een grotere internetbundel? 4G snelheid aan je abonnement toevoegen? Of een sms bundel toevoegen? Ben je verhuisd en wil je je adres wijzigen? Heb je een nieuw e-mailadres? Wil je je voicemail aan- of uitzetten? Al deze wijzigingen kun je doorvoeren of aanvragen via de Ben app en Ik Ben.

Ben simkaart
Weet je pin- of pukcode niet meer? Dan kun je deze gegevens hier terugvinden. Wanneer je Ben simkaart kwijt is geraakt of is gestolen dan kun deze direct blokkeren. Wil je gelijk een nieuwe simkaart aanvragen? Dan kan dit ook via de Ben app en Ik Ben.

Verlengen
Drie maanden voor de einddatum van je abonnement kun je je abonnement verlengen. Door in te loggen op Ik Ben kun je het aanbod bekijken en direct een keuze maken! 

Ik Ben
Ook kun je je gebruikersnaam en/of wachtwoord aanpassen.

Wat kun je doen als inloggen op de Ben app niet lukt?

Als je niet kunt inloggen op de Ben app, probeer dan het volgende:

  • Controleer op deze pagina of er onderhoudswerkzaamheden zijn
  • De inloggegevens voor Ik Ben en de Ben app zijn gelijk aan elkaar. Heb je pas geleden je gebruikersnaam of wachtwoord gewijzigd via www.ben.nl/inloggen dan is het belangrijk dat je deze nieuwe inloggegevens ook voor de Ben app gebruikt.
  • Zet je mobiele telefoon even uit en aan voor het resetten van je instellingen. 
  • Controleer in de app store of je de nieuwste versie van de Ben app gebruikt.
  • Schoon het geheugen van je mobiele telefoon op. Dit is niet alleen handig voor de werking van de Ben app maar ook voor de algehele werking van je mobiele telefoon. Weet je niet hoe dit moet? Raadpleeg dan de gebruiksaanwijzing van je mobiele telefoon.

Ik ontvang geen e-mail. Wat nu?

  • Weet je zeker dat je het juiste 06-nummer en geboortedatum hebt ingevuld?
  • Kijk ook voor de zekerheid in je SPAMfolder.

Eerste keer inloggen op de Ben app & Ik Ben

Wanneer je klant bij mij wordt, ontvang je een e-mail met daarin je gebruikersnaam voor Ik Ben. Zodra je op de link in de e-mail klikt kom je op de inlogpagina terecht. Het enige wat je nu nog hoeft te doen is een wachtwoord aan te maken. Vanaf dat moment kun je met deze gegevens inloggen op Ik Ben en de Ben app.

Kun je de e-mail met de gebruikersnaam niet meer vinden? Klik dan hier om deze nog een keer op te vragen.

Wachtwoord of gebruikersnaam vergeten

Als je het wachtwoord bent vergeten dan kun je via deze pagina je wachtwoord wijzigen. Ben je je gebruikersnaam vergeten? Klik dan hier om deze op te vragen.

Heb je meer dan één abonnement dan bij mij, dan kun je met dezelfde gegevens inloggen.

Ben app installeren

De Ben app is heel gemakkelijk te installeren op je mobiele telefoon. Het enige wat je hiervoor hoeft de te doen is op één van onderstaande icoontjes te klikken. 

Start Nuappstore.png

Nadat je de app hebt geïnstalleerd, kun je inloggen op de Ben app met je inloggegevens voor Ik Ben​.