Soort abonnement
Bellen en sms’en
Internetbundel

Jouw Sim Only

Abonnement 24 maanden

Totaal per maand

10,00

Je betaalt 10,00 per maand

Abonnement

200 min/SMS 3,00

6000 MB 7,00

4G Extra Snel 0,00

Eenmalig

0,00

Aansluitkosten 0,00

Op eerste factuur

 • Gratis nummerbehoud
 • Betrouwbaar T-Mobile netwerk
 • Supersnel 4G internet
Per maand
0,00
Eenmalig
0,00

Sim Only bij Ben

Sim Only van Ben: dit is het

Bij een Sim Only abonnement betaal je alleen voor het gebruik van mijn netwerk en doe je dus niet maandelijks ook nog een afbetaling aan het toestel wat je bij je abonnement hebt gekozen. Dit scheelt je een hoop geld! Als jij dus nog tevreden bent over je telefoon, maar wel op je telefoonkosten wilt letten, is een Sim Only abonnement zeker wat voor jou.

Bij mij kun je kiezen voor een Sim Only abonnement dat maandelijks opzegbaar is of voor een contract van 24 maanden. Kies je voor een maandelijks opzegbaar abonnement, dan heb je een hoop vrijheid met het voordeel van een laag tarief. Ga je liever voor nóg scherpere prijzen? Dan past het abonnement van 24 maanden beter bij jou.

Nummerbehoud doe ik er ook nog gratis voor je bij. Welk abonnement je ook kiest, ik zorg altijd voor de beste Sim Only aanbiedingen.

De voordelen van mijn Sim Only:

 • Goedkope maandlasten. Betaal alleen voor je abonnement en niet voor een toestel.
 • Altijd inzicht. Check je verbruik met de Ben app en pas gratis je abonnement aan wanneer jij wilt.
 • Keuze uit een maandelijks opzegbare Sim Only.
 • Gratis nummerbehoud
 • Betrouwbaar netwerk. Met Ben blijf je bellen en internetten op het netwerk van T-Mobile, het best geteste netwerk wereldwijd in 2020/2021 en 5 keer op rij het best geteste netwerk in Nederland.

Sim Only internet en bellen

Wil je bellen en internetten met jouw Sim Only abonnement? Dat kan! Ik heb altijd de beste acties en aanbiedingen voor je. Je kunt bij mij je ideale bundel Sim Only samenstellen voor bellen, sms'en en internetten. Daarnaast kun je met één van mijn Sim Only abonnementen ook onbeperkt bellen en sms’en als je dat wilt (Onbeperkt bellen/sms-en is geldig in Nederland en in de EU. Bellen van NL naar de EU valt buiten deze bundel).

Kies je hiervoor? Dan ben je niet verplicht om er ook Sim Only internet bij te nemen. Hoeft niet, mag natuurlijk wel! Je bent helemaal vrij om dit zelf te kiezen. Want ik geef jou graag een flexibel abonnement, dat volledig door jou is samen te stellen.

Goedkoopste Sim Only

Bij mij geniet je van de goedkoopste Sim Only deals. Mijn goedkoopste Sim Only abonnement kost maar € 6.50 per maand. Dat is € 1 minder dan de goedkoopste Sim Only van hollandsnieuwe, € 7 minder dan dat van Vodafone en zelfs € 7.50 dan dat van KPN.*

Dit betekent dat je bij mij dus echt goed zit voor goedkope Sim Only. En het mooie is: ook voor deze lage prijs heb je gewoon alle voordelen. Je past makkelijk je bundels aan. Wil je bijvoorbeeld Sim Only met internet? Mijn goedkoopste Sim Only abonnement kost dan maar € 7.00. Naast 200 belminuten en sms’jes heb je dan ook 1000MB data.

Waarom ik zo goedkoop ben? Ik vind het belangrijk dat jij geld overhoudt voor de écht leuke dingen. Daarom heb ik regelmatig aanbiedingen zodat je nog goedkopere Sim Only hebt. Zo kom ik regelmatig met Sim Only deals waarmee je gratis MB’s krijgt of geen aansluitkosten hoeft te betalen.

*Deze gegevens zijn verzameld op 4 juni 2021.

Sim Only vergelijken

Voor een Sim Only abonnement heb je bij mij veel keuzevrijheid. Je kunt namelijk kiezen uit verschillende bundels die je bovendien elke maand kunt aanpassen. Kom je er dus achter dat een bundel niet goed bij je past? Dan neem je in de Ben app makkelijk een nieuwe bundel. Of je nu een kleinere of grotere bundel wilt. Mij maakt dat niet uit, want ik ben flexibel.

Hieronder vergelijk je Sim Only mogelijkheden die je bij mij kunt kiezen:

- Duur abonnement:

 • Maandelijks opzegbaar: zo zit je nergens aan vast
 • 24 maanden: zo ben je extra goedkoop uit

- Type abonnement:

- Belbundels:

 • 200 minuten en/of sms’jes
 • Onbeperkt bellen en sms’en

- Internetbundels:

 • 1000MB
 • 2500MB
 • 5000MB
 • 7500MB
 • 10000MB

- Internetsnelheid:

 • 4G
 • 4G Extra Snel: dit is twee keer zo snel als gewoon 4G

Precies weten welke bundels bij je passen? Dan kun je hier Sim Only vergelijken.

Sim Only verlengen

Is je abonnement afgelopen? Dan kun je je Sim Only verlengen. Dat vind ik fijn, want ik ben blij met jou als klant. Wie weet heb ik daarom wel een mooie aanbieding voor je. Doe je niets? Wees gerust, dan heb je bij mij automatisch maandelijks opzegbare Sim Only. Mijn tip aan jou: Sim Only verlengen is vaak goedkoper. Zo heeft je Sim Only abonnement vaak lagere bundelkosten en hou je meer geld over voor dingen die écht leuk zijn.

Overstappen en nummerbehoud

Wanneer jij naar mij wilt overstappen, maak ik je dat zo makkelijk mogelijk. Samen met de andere Nederlandse providers heb ik namelijk afgesproken dat wij je nummer altijd gratis overzetten. Dit betekent dat je zelf eigenlijk niets hoeft te doen om je nummer te behouden. Ja, je hoeft het alleen maar aan te geven bij het afsluiten van een goedkoop Sim Only abonnement. Nummerbehoud is altijd gratis en doen we op het moment dat je overstapt van provider. Samen met jouw vorige provider zorg ik dat je zo kort mogelijk offline bent. Je zult zien dat je er bijna niets van merkt. Wel zo fijn!

Sim Only aanbiedingen

Regelmatig heb ik mooie Sim Only aanbiedingen voor je. Je betaalt dan bijvoorbeeld geen aansluitkosten of de bundels van het Sim Only abonnement zijn tijdelijk in prijs verlaagd. Ideaal om extra goedkoop uit te zijn. Kijk nu hier of ik mooie Sim Only aanbiedingen heb. Of check hier de Sim Only voor studenten.

Gratis nummerbehoud

Nummerbehoud is gratis. Tijdens je bestelling kan je aangeven of je je nummer wilt behouden. Op de bevestigingspagina kan je nummerbehoud aanvragen. Ik informeer je per e-mail en sms over de voortgang van je nummerbehoud.

Ingangsdatum

Wanneer je kiest voor nummerbehoud gaat jouw abonnement in zodra je mobiele nummer is overgezet. Wil je graag een nieuw nummer? Dan gaat jouw abonnement in zodra jij jouw Ben simkaart ontvangt. Meer weten over nummerbehoud? Lees verder op mijn nummerbehoudpagina.

Tarieven

Hieronder heb ik een samenvatting gemaakt van de nu geldende tarieven.

Belbundel24 maandenMaandelijks opzegbaar
200 min/sms3,005,00
Onbeperkt min/sms5,007,00
Internetbundel24 maandenMaandelijks opzegbaar
1000 MB4,004,00
3000 MB5,005,00
6000 MB7,007,00
8000 MB10,0010,00
10000 MB12,0012,00

Je betaalt € 0,31 per minuut/SMS buiten je bundel. Je betaalt € 0,10 per MB buiten je bundel.

Belminuten worden naar boven afgerond per hele minuut. Je ontvangt je minuten, sms’jes en MB’s op de eerste dag van de maand. De maandelijkse kosten betaal je via een automatische incasso.

Onbeperkt bellen/sms-en is geldig in Nederland en in de EU. Bellen van NL naar de EU valt buiten deze bundel. Voor bellen en sms-en in, naar en vanuit het buitenland, extra MB’s en het gebruik van betaalde servicenummers gelden andere tarieven. Uitgebreide informatie over mijn tarieven vind je op de tarievenpagina. Alle prijzen zijn inclusief 21% btw en in euro`s.

Betaling en levering

Betaling

De eenmalige aansluitkosten (alleen voor nieuwe klanten) en thuiskopieheffing betaal je via de eerste Ben factuur. Indien je ervoor kiest om (een deel van) het toestel eenmalig te betalen, dien je deze tijdens de bezorging van jouw toestel te betalen door deze te pinnen bij de koerier. Wanneer je geen eenmalige toestelkosten hebt, betaal je bij de koerier 1 cent zodat ik jouw rekeningnummer kan controleren.
 

Levering

Je mobiele telefoon en simkaart worden geleverd door mijn partner AMP Groep. Na je bestelling ontvang je een e-mail van AMP Groep waarin precies staat hoe je bestelling bij jou afgeleverd kan worden. Je kunt je bestelling laten bezorgen waar je wilt, zolang je deze zelf in ontvangst kan nemen. In deze e-mail kun je aangeven waar je jouw bestelling wilt laten bezorgen. Het is ook mogelijk om je bestelling af te halen bij AMP Groep in Houten.

AMP Groep bezorgt doordeweeks gratis je bestelling tussen 08:30 – 18:00 uur. Voor de dag van levering ontvang je rond 21.30 uur een e-mail met het exacte tijdvak van de bezorging.

Veelgestelde vragen over mijn Sim Only